Scrumartikelen.nl logo

Scrumartikelen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Scrumartikelen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
3087
Scrumartikelen.nl logo
Website
Scrumartikelen.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Scrumartikelen.nl

De juiste kantoorartikelen en accessoires koop je bij Scrumartikelen.nl. Lees hier meer over hun herbruikbare magneten, whiteboards en meer. Ook lees je hier reviews over Scrumartikelen.nl. Hierin schrijven klanten over hun ervaringen met Scrumartikelen.nl, hun producten en services.

Over Scrumartikelen.nl

Scrumartikelen.nl maakt het werk op het kantoor een stuk praktischer en makkelijker. Dankzij hun handige producten kun je effectief werken en jouw kantoor beter aankleden. Scrumartikelen.nl is vooral bekend geworden dankzij hun herschrijfbare magneten. Dit is een perfect alternatief voor de sticky notes. Deze magneten kun je keer op keer blijven gebruiken en zijn dus een duurzamer alternatief. Naast deze magneten verkoopt Scrumartikelen.nl ook andere kantoorbenodigdheden, denk bijvoorbeeld aan documentmappen, whiteboards en meer.

Scrumartikelen.nl is een populaire webshop met zowel particuliere klanten, als kleine ondernemers en grote bedrijven die bij hun shoppen. Scrumartikelen.nl levert bijvoorbeeld producten aan ING, Universiteit van Amsterdam, st. Antonius en de Nederlandse politie. Ze hebben betrouwbare partners en je kunt hier dus altijd zeker zijn van een goede leverancier.

Waarom kiezen voor Scrumartikelen.nl

Scrumartikelen.nl heeft een leuk, breed en divers aanbod. Je kunt hier alles vinden om jouw kantoorwerk effectiever te maken. Het aanbod van Scrumartikelen.nl is handig opgedeeld in verschillende categorieën en je vindt dus snel de juiste producten. Ook kun je de producten van Scrumartikelen.nl filteren naar eigen smaak. Zoek bijvoorbeeld naar formaat, kleur of prijs. Zo kun je gericht shoppen bij Scrumartikelen.nl.

Om te voorkomen dat jouw werkzaamheden lijden onder het gebrek van de juiste producten, zorgt Scrumartikelen.nl er altijd voor dat je jouw bestelling op tijd in huis of op kantoor hebt. Wanneer je bij Scrumartikelen.nl namelijk voor 21:00 uur een bestelling plaatst, kun je de volgende werkdag al de levering verwachten. Dit is de standaard verzendtijd van Scrumartikelen.nl en hier hoef je dus niets extra's voor te betalen.

Scrumartikelen.nl vindt het belangrijk dat je tevreden bent over jouw bestelling. Om dit te garanderen, bieden ze ook ruime voorwaarden op voor het retouren. Mocht je dus niet tevreden zijn over de bestelling van Scrumartikelen.nl? Dan kun je jouw geld gewoon terugkrijgen. Je mag de bestelling kosteloos terugsturen naar Scrumartikelen.nl en zij zullen het aankoopbedrag weer naar jou terugstorten. Zo doe je dus nooit een miskoop bij Scrumartikelen.nl.

Is Scrumartikelen.nl betrouwbaar?

Scrumartikelen.nl levert al jaren populaire kantoorartikelen aan particulieren en bedrijven. Ze hebben grote bedrijven als klant en hebben een professioneel aanbod. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid of veiligheid van deze webshop. Scrumartikelen.nl biedt een kwalitatief aanbod en zorgt voor de beste service voor, tijdens en na het bestellen.

Bij Scrumartikelen.nl is betalen erg eenvoudig. Je kunt jouw winkelmandje vullen en vervolgens gelijk afrekenen. Dit gebeurt altijd veilig en je kiest zelf het gewenste betaalsysteem uit bij Scrumartikelen.nl. Je kunt natuurlijk gewoon betalen via de bank. Dit kan met Bancontact of met Ideal. Scrumartikelen.nl accepteert ook de bekende creditcards en biedt zelfs de optie om achteraf te betalen. Een achterafbetaling gebeurt met een opgestuurde factuur die je na dato kunt betalen.

Klantenservice en klachten

Scrumartikelen.nl heeft een klantenservice die altijd goed bereikbaar is. Je kunt ze namelijk bellen of mailen. Je krijgt dan gelijk een medewerker van Scrumartikelen.nl aan de lijn die je graag persoonlijke verder helpt of advies geeft. Wanneer je een vraag per mail stuurt, kun je altijd binnen enkele dagen een antwoord verwachten.

Wanneer je een klacht hebt over de magneten of services van Scrumartikelen.nl, is het ook goed om dat te laten weten. Laat jouw klacht achter bij de klanterservice van Scrumartikelen.nl en zij zullen naar een geschikte oplossing voor je zoeken. Dit kan het retourneren van een bestelling zijn, garantieclaim maken of een andere oplossing voor jouw klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Wil je ook een beoordeling schrijven over Scrumartikelen.nl? Laat op basis van jouw persoonlijke ervaringen over Scrumartikelen.nl een review achter. Deze review mag gevuld zijn met jouw ervaringen over de producten die je bij Scrumartikelen.nl hebt gekocht, maar je kunt ook de focus leggen op de services. Hoe lang deed jouw bestelling erover en was het eenvoudig om te retourneren? Deze informatie is van groot belang voor nieuwe klanten en zo help je niet alleen de webshop, maar ook nieuwe klanten bij het maken van een keuze. Zou jij Scrumartikelen.nl aanraden? Laat het weten in jouw beoordeling van Scrumartikelen.nl.

Reviews over Scrumartikelen.nl
Gerelateerde bedrijven
Babypark logo
Babypark
8 beoordelingen
6,1
Zesso logo
Zesso
11 beoordelingen
7,3
Animals-giftshop logo
Animals-giftshop
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke shop

Als klein IT bedrijf is het erg belangrijk om een deze methode te gebruiken in mijn ogen en dit is een super leuke uitvoering van de methode. Erg overzichtelijk en goed om te gebruiken!

Geplaatst op: 15-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daphne B.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Scrumartikelen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Babypark logo
Babypark
8 beoordelingen
6,1
Zesso logo
Zesso
11 beoordelingen
7,3
Animals-giftshop logo
Animals-giftshop
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Scrumartikelen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Scrumartikelen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Scrumartikelen.nl actief?

Scrumartikelen.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Scrumartikelen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Scrumartikelen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie