Schoonenberg HoorSupport logo

Schoonenberg HoorSupport reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Schoonenberg HoorSupport reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3069
Schoonenberg HoorSupport logo
Website
shop.schoonenberg.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Schoonenberg HoorSupport

Goed kunnen horen is geen luxe, het is iets wat je nodig hebt. Misschien heb je al hulpmiddelen om te horen, maar ben je op zoek naar iets anders. Of is het allemaal nieuw voor je en wil je goed geadviseerd worden. Nu heb je gehoord van Schoonenberg HoorSupport. Je zou wel eens meer willen weten over hun werkwijze. Nu kan je dit uiteraard het beste vinden op de site van Schoonenberg HoorSupport. Maar dan weet je nog niet of ze ook werkelijk doen wat ze zeggen dat ze doen. Je wilt weten hoe anderen denken over Schoonenberg HoorSupport. Welke ervaringen hebben zij met hen? Hoe beoordelen zij de vakkundigheid van deze winkel? En meer van dat soort vragen. Dus ben je op zoek gegaan naar reviews en kwam je hier uit. Gelukkig maar, want ja, hier kan je recensies vinden over Schoonenberg HoorSupport. En daarnaast hebben wij ook nog meer informatie alvast voor je opgezocht over Schoonenberg HoorSupport. Ben jij al beter gaan horen door Schoonenberg? Dan zouden wij ook blij zijn met jouw review!

Over Schoonenberg HoorSupport

Schoonenberg HoorSupport wil niks liever dan jou weer optimaal laten horen. Zij gaan voor jou op zoek naar de beste hooroplossing. Want de hoorproblemen van de één zijn nu eenmaal anders dan die van een ander. Tel daar je eigen wensen bij op en je komt toch uit op maatwerk. Schoonenberg HoorSupport begrijpt dat en samen met de audicien ga jij dan ook in gesprek. Wat is bijvoorbeeld jouw persoonlijke situatie? Ga je graag naar concerten? In welke situaties wil jij je hoortoestel kunnen gebruiken en meer van dat soort vragen. Je wordt ook geholpen om vervolgens te wennen aan je hoortoestel. Naast HoorSupport zal Schoonenberg jouw hoortoestel ook kunnen repareren. Online kan je hoor hulpmiddelen, gehoorbescherming en onderhoudsartikelen kopen.

Waarom kiezen voor Schoonenberg HoorSupport

Schoonenberg biedt een compleet pakket aan op het gebied van horen. Met het HoorSupport, wat is ontwikkeld met de KNO-afdeling van het VUmc in Amsterdam, bieden zij jou een begeleidingsprogramma. Zo kan je op de beste manier wennen aan het dragen van jouw hoortoestel. Koop jij een nieuw hoortoestel, dan krijg je dit er gratis bij. Jouw hoortoestel krijg je gratis op proef. Hoor hulpmiddelen mag je altijd gewoon komen uitproberen bij Schoonenberg. Dat is wel zo fijn! Uiteraard kan je je gehoor laten testen in de winkel en kan je jouw hoortoestel hier ook brengen voor reparatie. Ben je uiteindelijk toch niet tevreden? Schoonenberg heeft een ”˜niet goed, geld terug garantie’. Dat maakt het allemaal wel heel relaxed om toch voor een hoortoestel te gaan.

Is Schoonenberg HoorSupport betrouwbaar?

Schoonenberg heeft meerdere dingen waardoor je weet dat het betrouwbaar is. De samenwerking met het VUmc zegt al alles over de professie waarmee ze werken. Dat ze jouw gehoor dus zeker serieus nemen en weten waar ze het over hebben. Dat je gratis mag uitproberen is ook al zo’n fijne optie. Om nog maar te zwijgen over de ”˜Niet goed, geld terug garantie’. Zo weet je al helemaal dat je geen enkel risico loopt! En die gehoortest? Die is gratis, duurt een kwartier en toch is het helemaal vrijblijvend! Dus wat houd je tegen om zo’n test te gaan doen?

Klantenservice en klachten

Schoonenberg heeft door het hele land fysieke winkels zitten. Daar loop je uiteraard zo naar binnen. Of je maakt een afspraak om langs te komen. Zo’n afspraak kan je online aangeven en dan word je zo snel mogelijk gebeld om een afspraak in te plannen. Je kunt zelf met Schoonenberg HoorSupport bellen of via de site chatten. Uiteraard kan je bij ze terecht voor advies, want daar ligt juist hun kracht. Maar ook als je problemen of klachten hebt, kan je die vanzelfsprekend op deze manieren kenbaar maken.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Schoonenberg HoorSupport? Zou je ons dan willen vertellen hoe jij deze winkel beoordeelt? Hoe was de begeleiding en het advies wat ze gaven? Hebben ze voor jou de juiste oplossing gevonden? Als je online iets besteld hebt: hoe verliep dat? Ben je tevreden over het HoorSupport of als je een reparatie nodig had aan je toestel? Met andere woorden: vertel ons ”˜alles’. Zo kunnen we met elkaar een duidelijk verhaal neerzetten van Schoonenberg HoorSupport. Daarmee kunnen andere geïnteresseerden een kloppend idee krijgen van deze audiciens en zo de juiste beslissing nemen. Wat vind jij: is Schoonenberg dé oplossing voor hoorproblemen? Bedankt alvast voor jouw review!

Reviews over Schoonenberg HoorSupport

Gerelateerde bedrijven

Wissel.nl logo
Wissel.nl
2 beoordelingen
8,5
Hapjes Aan Huis logo
Hapjes Aan Huis
3 beoordelingen
7,7
EasySwitch.nl logo
EasySwitch.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Schoonenberg HoorSupport

Schoonenberg HoorSupport is geverifieerd door ons expert team. De webshop Schoonenberg HoorSupport bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Schoonenberg HoorSupport lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Schoonenberg HoorSupport. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van shop.schoonenberg.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van shop.schoonenberg.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Schoonenberg HoorSupport


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Wissel.nl logo
Wissel.nl
2 beoordelingen
8,5
Hapjes Aan Huis logo
Hapjes Aan Huis
3 beoordelingen
7,7
EasySwitch.nl logo
EasySwitch.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Schoonenberg HoorSupport een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Schoonenberg HoorSupport. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Schoonenberg HoorSupport actief?

Schoonenberg HoorSupport is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Schoonenberg HoorSupport reviews? Dan kun je naar de website van Schoonenberg HoorSupport gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie