Sarenza logo

Sarenza reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Sarenza reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
140
Sarenza logo
Website
Sarenza
Categorie
Mode

Sarenza ervaringen

Opzoek naar Sarenza ervaringen? Ben jij opzoek naar schoenen? Dan zit je bij Sarenza als een vis in het water! Maar voordat je met Sarenza in zee gaat wil je wel zeker weten dat dit bedrijf 100% te vertrouwen is. Je verwacht als consument dan ook dat je schoenen van een goede kwaliteit zijn en je netjes behandeld word! Lees daarom hier alle Sarenza ervaringen van andere consumenten. Heb jij nou al Sarenza ervaringen? Plaats hieronder je Sarenza ervaringen en help andere consumenten voordat ze in zee gaan met Sarenza.

Over Sarenza

Sarenza is al sinds 2005 actief in Frankrijk en is inmiddels daar uitgegroeid tot nummer 1 online schoenenwinkel. Met deze marktpositie konden andere landen dan ook niet achter blijven en zo bereide deze modeketen al snel uit naar onder andere Groot-Brittannie, Italie, Spanje, Duitsland en Nederland. Sinds maart 2011 is Sarenza al actief in Nederland en biedt het op dit moment meer dan 700 merken, 49.000 modelen en zjin er meer dan 400.000 schoenen op voorraad. Met meer dan 10 miljoen verkochte schoenen in Europa is Sarenza dan ook geen kleine speler meer in de markt. Doordat het hoofdkantoor in hartje Parijs ligt ademd het bedrijf mode en dat is terug te zien in het bedrijf. Doormiddel van schoenexperts en de samenwerking met grote merken biedt Sarenza al jaren lang de nieuwste trends die je in modebladen terug kan vinden. Daarnaast biedt Sarenza ook talloze schoenen aan van getallenteerde designers zoals Lise, Lindving en Sandie Jancovek.

Sarenza biedt gemakt

Sarenza is een online winkel, maar biedt wel de gemakken van een offline winkel. Zo kan je schoenen thuis passen en geheel gratis terug sturen. Je hebt dus ALTIJD gratis verzending en mochten de schoenen niet passen dan kan je ze gehele gratis terug sturen. De terugbetaling wor dan ook binnen 48 uur gedaan zodat je niet hoeft te wachten op je geld. Ben jij nou om en ga jij heerlijk shoppen bij Sarenza vergeet dan niet je Sarenza ervaring achter te laten. Hierdoor help je andere consuemnten welke dan van te voren weten waaraan ze beginnen.

Gerelateerde bedrijven

YoursClothing logo
YoursClothing
23 beoordelingen
4,1
Merkmeisjeskleding logo
Merkmeisjeskleding
2 beoordelingen
9
Hardloopshop logo
Hardloopshop
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

5,4
34% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Onze beoordeling over Sarenza

Het bedrijf Sarenza is geverifieerd door ons. De webshop Sarenza is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Sarenza is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Sarenza maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Sarenza is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Sarenza te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Sarenza.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters en dieven

14 producten gekocht en twee ontvangen, de twee stuks retour gestuurd en geld kwijt, wordt niet terug betaald plus klantendienst reageert niet en laat je stikken. werkelijk echte oplichters en dieven, dergelijk bedrijf moeten ze snel opdoeken,wees gewaarschuwd.

Geplaatst op: 29-01-2023
Laatst bewerkt op: 29-01-2023
Geschreven door: Peter B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Kan iemand me helpen met het retouradres van sarenza. Ik kan het nergens terugvinden op de website. Als ik de retour wil ingeven krijg ik gewoon mijn eigen adres als afleveradres. Please kan iemand me helpen ???

Geplaatst op: 28-07-2022
Laatst bewerkt op: 28-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte klantendienst!

Ik heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen van mijn retour. Ik heb al meerdere emails gestuurd met daarin mijn afgiftebewijs, maar ik krijg gewoon geen reactie!
De klantendienst is ook niet telefonisch bereikbaar.
0 sterren!

Geplaatst op: 03-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Talitha B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Meest Waardeloze Klantenservice/webwinkel

Ik heb hier 2 weken geleden een bestelling gedaan van meer dan 500 euro. Nu wilde ze mijn vaste telefoonnummer hebben ter verificatie, prima, gelijk doorgegeven. Helaas reageren ze nergens op, heb meerdere emails gestuurd maar er wordt gewoon niet op gereageerd. Het Nederlandse telefoonnummer die ze door geven is niet bereikbaar. Ik kan mijn bestelling niet eens annuleren. Ik wil mijn geld terug, 2 wachten is echt belachelijk. Ik voel mij opgelicht, ik ben benieuwd of ik mijn geld terug krijg.

Geplaatst op: 28-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tito M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Crisis maar niet bij Sarenza

Door de crisis heeft helaas mijn vrouw haar baan verloren en moeten we het dus doen met wat minder geld. Nu zagen wij bij Sarenza dat er 60% korting was en dit zijn precies de dingen waar wij als gezin het van moeten hebben. Inmiddels zijn wij allemaal voorzien van een paar nieuwe schoenen en kan mijn dochter niet wachten om haar nieuwe winterschoenen te proberen in de sneeuw. Zo laat de sneeuw maar

Geplaatst op: 14-01-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joop

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijk passen en kopen

Ik heb met mijn vriendin (wij doen altijd samen met schoenen) meer dan 10 verschilde schoenen besteld bij Sarenza en na het passen hebben we 6 paar gehouden. De andere 4 hebben we dus teruggestuurd en netjes ons geld terug gekregen.

Voor deze 6 paar schoenen waren we nog geen 200 euro kwijt dus wij zijn super blij :D.

Geplaatst op: 10-11-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: L. S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sarenza


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

YoursClothing logo
YoursClothing
23 beoordelingen
4,1
Merkmeisjeskleding logo
Merkmeisjeskleding
2 beoordelingen
9
Hardloopshop logo
Hardloopshop
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sarenza een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Sarenza. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sarenza actief?

Sarenza is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sarenza reviews? Dan kun je naar de website van Sarenza gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie