Route.nl logo

Route.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Route.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1891
Route.nl logo
Website
Route.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Route.nl

Op zoek naar de mooiste fiets- en wandelroutes in Nederland, België, Duitsland en Denemarken? Dan zou Route.nl je verder kunnen helpen. Speciaal voor jou hebben we de reviews en ervaringen van mensen die al eens te maken hebben gehad met Route.nl voor je samengevat. Op basis daarvan kun je besluiten om ook voor Route.nl te kiezen.

Over Route.nl

Route.nl bied je alleen de mooiste fiets- en wandelroutes in zowel Nederland als in België, Duitsland en Denemarken. De verschillende themaroutes zijn stuk voor stuk ontdekkingstochten door alleen de mooiste natuurgebieden en toeristische oorden. De routes van Routes.nl wijzen je de weg door bos en duin, over de heide en zandverstuivingen. Je wandelt en fietst door historische dorpen en culturele steden en onderweg vind je bovendien de leukste fietscafés, hotels en restaurants.

Waarom kiezen voor Route.nl?

Het valt niet altijd mee om zelf de leukste wandel- en fietsroutes nog te vinden. Er is zoveel aanbod en in dit geval zie je soms letterlijk door de bomen het bos niet meer. Route.nl helpt je en dat op heel simpele wijze. Je geeft aan waar je wilt fietsen en de rest wijst zich vanzelf. Zo ontdek je de mooiste regio’s en kies je voor de leukste startplaatsen. Route.nl bied je ook een gemakkelijke app. Ook de app is zeer gebruiksvriendelijk en al meer dan 2.500.000 keer gedownload.

Is Route.nl betrouwbaar?

Ja, dat is het zeker getuige de reviews en ervaringen van mensen die er al gebruik van maken. Niet voor niets werd de website van Route.nl al vijf keer verkozen tot website van het jaar in de categorie ”˜vrije tijd’. Ook werkt de specialist in wandel- en fietsroutes samen met alleen betrouwbare partners als de verschillende VVV’s in ons land, het AD, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Falk en ook Amstel Bier. Het feit dat al miljoen mensen de app van deze aanbieder hebben gedownload, spreekt natuurlijk ook al boekdelen.

Klantenservice en klachten

Route.nl beschikt over een zeer goede klantenservice. Mocht je dus een klacht hebben, dan kun je die gemakkelijk neerleggen bij Route.nl. Deze specialist zal er vervolgens alles aan doen de klacht te verhelpen. Je kunt voor je gebruik maakt van het speciale contactformulier altijd eerst even de veelgestelde vragen doornemen. Soms word je dan al veel meer duidelijk. Behalve het contactformulier kun je ook contact leggen via Facebook, Twitter en Instagram, want op die social media kanalen is Route.nl ook actief, Neem meteen ook een abonnement op de gratis nieuwsbrief. Dan ontgaat je echt niets meer.

Wil jij ook beoordelen?

Als je een weloverwogen keuze wilt maken, dan heb je echt iets aan de beoordelingen van mensen die al eens met een product of dienst hebben gewerkt. Het is niet alleen informatie die onafhankelijk is, het gaat ook om praktische informatie. En die informatie helpt je bij het nemen van alleen de beste beslissing. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook helpen bij het nemen van de beste beslissing.

Reviews over Route.nl

Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Winparts logo
Winparts
882 beoordelingen
8,4
Geckocovers logo
Geckocovers
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

6,3
20% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over Route.nl

Route.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Route.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Route.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Route.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Route.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Route.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Route.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters

Ik heb in maart 2021 mijn premium abonnement stopgezet. Echter werd er in augustus €9,99 van mijn rekening afgeschreven. Diverse mails gestuurd naar info@route.nl met daarin de vermelding dat ik dit stopgezet heb.
na veel mails over en weer kwam er bericht van ene monique dat t is stopgezet.

Vandaag ontving ik een mail dat mijn premium abonnementen weer met een jaar verlengd is en dat ze €9,99 hebben geïncasseerd.

Nergens staat een telefoonnummer vermeld en via email is een drama omdat er gewoon niet wordt gereageerd.

Geplaatst op: 05-08-2022
Laatst bewerkt op: 05-08-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schimmige werkwijze

Ik heb jarenlang naar tevredenheid gebruik gemaakt van het Premium-abonnement. Toen er problemen ontstonden met de app(na overgang naar Routique) en ik mijn lidmaatschap wilde opzeggen, bleek dat geheel onmogelijk. Zowel in de app als op de site is er geen mogelijkheid en als je contact zoekt zeggen ze dat het via de app moet. Contact is overigens alleen per mail als reactie op contactformulier.
Per mail aangegeven dat ik per eerstvolgende mogelijkheid mijn abonnement wil beeindigen. Dat wordt geheel genegeerd. Dit ruikt niet meer naar oplichting, dit IS oplichting!!!

Geplaatst op: 12-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sandra B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Eerst gratis versiie geprobeerd ,daarna premium kan niet inloggen

De gratis versie werkt goed.Daarna premium aangeschaft.wachtwoord wordt niet herkend.Bij wachtwoordhestel wordt eerst naar oude wachtwoord gevraagd.Dit werkt dus niet.De klantenservice stuurt alleen maar dezelfde tip om in te loggen.Wil graag mijn geld terug

Geplaatst op: 03-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jakob S.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Na onbetaalde app.Betaald en premium wachtwoord werkt niet

Betaalde app wachtwoord eerkt niet.
Heb inmiddels wel dezelde 10 reakties van Route.nl ontvangen.
Ik moet het oude wachtwoord eerst invulle (die niet werkt) om wachtwoord te wijzigen
NOOIT KOPEN.
SERVICE IS ZEER SLECHT

Geplaatst op: 18-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jakob S.

8 / 10
5/5 1/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg leuke fiets routes

Ik heb hier een aantal boeken gekocht om nieuwe routes bij ons in de buurt te ontdekken. Deze waren erg leuk en het is ook leuk om een keer nieuwe dingen te zien.

Geplaatst op: 30-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robin V.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Route.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Winparts logo
Winparts
882 beoordelingen
8,4
Geckocovers logo
Geckocovers
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Route.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Route.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Route.nl actief?

Route.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Route.nl reviews? Dan kun je naar de website van Route.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie