RossHolidays logo

RossHolidays ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
RossHolidays logo
RossHolidays ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Iberostar logo Iberostar
1 beoordelingen
10
Snowtime logo Snowtime
0 beoordelingen
10
Strandplevier logo Strandplevier
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen RossHolidays

Wil je op vakantie naar Griekenland via RossHolidays? Hier vindt je veel reviews over deze Griekenland specialist. Lees hoe anderen een vakantie via RossHolidays hebben ervaren, waardoor je snel kan besluiten of jij ook via RossHolidays een vakantie naar Griekenland gaat boeken.

Over RossHolidays

RossHolidays is een reisorganisatie, gespecialiseerd in Griekse vakantiebestemmingen. Het bedrijf is in 1988 opgericht door Stéfanos Stefánou met als motto "kleinschaligheid met een persoonlijke aanpak." RossHolidays is gegroeid van een organisatie met een handvol bestemmingen naar een specialist met een aanbod in 31 verschillende Griekse regio's en eilanden. RossHolidays organiseert voornamelijk pakketreizen naar kleinschalige bestemmingen die door Stéfanos Stefánou persoonlijk zijn uitgezocht. Hierdoor onderscheiden ze zich duidelijk van andere Griekenland aanbieders. Een kleurrijke en uitgebreide online-brochure geeft potentiële klanten een goed beeld over de verschillende bestemmingen en hun omgeving.

Waarom kiezen voor RossHolidays

Mensen kiezen voor RossHolidays omdat het bedrijf gespecialiseerd is in Griekenland vakanties en zich richt op het authentieke Griekse leven. Hiervoor heeft de klant keuze uit een aanbod van kleinschalige appartementen, vakantiewoningen, villa's of hotels. Naast deze pakketreizen is het mogelijk om een rondreis met een huurauto, stedenvakanties, zeilvakantie of een vakantie met meerdere bestemmingen te boeken. Bij de verschillende locaties kan de klant optioneel een excursie, wandelarrangement, yogalessen of kookworkshop reserveren. Vaak doen ze hiervoor zaken met lokale ondernemers. RossHolidays werkt met gespecialiseerde hostessen die op de verschillende bestemmingen met persoonlijke aandacht hebben voor de gasten. Reizen van RossHolidays starten vanuit Schiphol waarbij het bedrijf voornamelijk vluchten laat uitvoeren door luchtvaartmaatschappij Transavia.

Is RossHolidays betrouwbaar?

RossHolidays is als specialist al 33 jaar actief op de Nederlandse reismarkt. In 2019 wonnen ze tijdens de uitreiking van de Zoover Awards de 2e prijs in de categorie beste touroperator. Klanten waardeerde de reisorganisatie met een score van 9,5. De reisorganisatie hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. RossHolidays heeft een vestiging in Wijchen. Deze vestiging is geopend voor bezoek. Het is ook mogelijk om het bedrijf telefonisch te benaderen voor vragen of een gewenste reservering. Hierdoor is er sprake van een laagdrempelig en eenvoudig bereikbaar bedrijf. Klanten geven aan dat de bestemmingen exact klopt met de beschrijving en foto's. De Nederlands sprekende hostessen zijn in de meeste gevallen de Griekse taal machtig en zijn bekend met de lokale gewoontes en gebruiken.

Klantenservice en klachten

RossHolidays is aangesloten bij alle belangrijkste Nederlandse garantiefondsen zoals de ANVR, Stichting Calamiteitenfonds Reizen en de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hierdoor krijgen klanten een garantie dat ze hun geld terugkrijgen, of terug naar huis worden gebracht, als de reisorganisatie in problemen komt. Geschillen zullen in 1e instantie worden besproken met de hostess per plaatste. Indien mogelijk lost de hostess het probleem meteen op. De reisorganisatie is telefonisch, of via Facebook en WhatsApp bereikbaar. Komt de klant er niet samen uit dan kunnen ze gebruik maken de geschillencommissie van de ANVR.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij ook een klant geweest van RossHolidays en wil je de eigen ervaring delen? Schrijf dan hier een persoonlijke beoordeling waarmee je andere mensen helpt om de beste keuze te maken als ze op zoek zijn naar een geschikte vakantieaanbieder voor Griekenland. Iedere beoordeling zorgt voor een extra betrouwbaar beeld.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over RossHolidays

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over RossHolidays

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Iberostar logo Iberostar
1 beoordelingen
10
Snowtime logo Snowtime
0 beoordelingen
10
Strandplevier logo Strandplevier
0 beoordelingen
10