Rossberck logo

Rossberck reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Rossberck reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4770
Rossberck logo
Website
rossberck.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Rossberck

Als je denkt aan cosmetica denk je in de regel automatisch aan vrouwen. De hele industrie is dan ook gebaseerd op verzorgings- en beautyproducten gericht op vrouwen. Ook mannen zijn echter geïnteresseerd in cosmetica en kunnen er baat bij hebben. Ben jij op zoek naar een bedrijf zich richt op cosmetica voor mannen? Dan is Rossberck misschien wel wat je zoekt. Bij Rossberck vind je een ruim assortiment aan verzorgingsproducten. Maar wat vertellen mensen over de kwaliteit van hun producten? Hoe beoordelen hun klanten Rossberck? Wat zijn hun ervaringen? Lees het hier in de reviews over Rossberck!

Over Rossberck

Rossberck is een bedrijf dat gespecialiseerd is in cosmetica voor mannen. De onderneming werd in 2017 opgericht door marketeer Sander en scheikundige Mika. De missie van Rossberck is vanaf het begin duidelijk en onveranderd: kwalitatieve en eerlijke producten voor mannen op de markt brengen. Het probleem met veel bedrijven binnen de cosmetica-industrie is immers dat er bewust veel onduidelijkheid is. Transparante informatie over de ingrediënten en het productieproces is een zeldzaamheid. Bovendien wordt er ook gegooid met termen als dermatologisch getest zonder aan te geven hoe. Rossberck engageert zich dan ook om kristalheldere info te geven en alle schadelijke ingrediënten uit hun producten te weren. Je vindt op de website van Rossberck dan ook heel wat informatie maar ook bijvoorbeeld een ingrediënten database. Bij elk product staat bovendien exact beschreven hoe het is gemaakt en wat het bevat.

Waarom kiezen voor Rossberck?

Bij Rossberck vind je in de eerste plaats dus betrouwbare verzorgingsproducten voor mannen met duidelijke ingrediënten terug. De webshop is onderverdeeld in de volgende categorieën: gezichtsverzorging, handcrème, supplementen, solid cologne en konjac spons. Heb je een keuze kunnen maken uit het aanbod? Dan geniet je in Nederland en België van gratis verzending vanaf een bestelbedrag van twintig euro. Echt lang hoef je op jouw pakketje ook niet te wachten: de gemiddelde levertijd binnen Nederland is één werkdag. In België kan het tot maximaal drie werkdagen duren. Goed om te weten is dat ze bij Rossberck werken met een verregaande niet goed, geld terug garantie. Dat betekent concreet dat je tot dertig dagen de tijd hebt om na ontvangst jouw aankoop retour te sturen. Dit kan je gratis doen en geldt zelfs voor gebruikte producten. De enige uitzonderingen zijn uiteraard producten die volledig gebruikt zijn.

Is Rossberck betrouwbaar?

Rossberck is een ontzettend transparant bedrijf in hun werking. Je vindt op de website en bij de producten alle nodig informatie en zelfs meer dan dat. Bovendien is er het uitgebreid retourbeleid en kan je bij problemen ook altijd sturen naar de klantendienst van Rossberck. Op de website van Rossberck vind je allerhande reviews van hun klanten terug en op de homepage staat duidelijk alle belangrijke bedrijfsinformatie vermeldt. Je vindt er het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw-nummer. Daarnaast is Rossberck ook een aangesloten lid bij het online keurmerk Stichting Webwinkelkeur. De online verbinding met de website van Rossberck is beveiligd via een SSL-certificaat en je kunt ook veilig betalen. Betalen kan via iDeal, bancontact, Visa, American Express, Mastercard, PayPal en Klarna. Kortom: Rossberck is absoluut een betrouwbaar bedrijf.

Klantenservice en klachten

Zit je na het doornemen van alle informatie op de website van Rossberck nog altijd met vragen? Of heb je een probleem? Dan kan je altijd terecht bij de klantendienst van Rossberck. De klantenservice kan je bereiken per mail, via WhatsApp, per briefwisseling of per bericht op Instagram en Messenger. De klantendienst reageert meestel nog dezelfde werkdag op jouw vragen. Heb je een klacht? Dan kan je dit best eerst aan Rossberck laten weten. Komt er geen oplossing? Dan kan je de dienst bemiddeling van Stichting WebwinkelKeur inschakelen om tot een oplossing te komen. Een andere optie is om gebruik te maken van het zogenaamde Europese ODR-platform. Daarbij kan je sinds 2016 klachten deponeren omtrent online shoppen.

Wil jij ook beoordelen?

Als je online aan het shoppen bent heb je natuurlijk geen producten voor je om eens uit te testen. Zeker bij cosmetica kan dat vrij vervelend zijn. Als alternatief ga je je dan baseren op de reviews en beoordelingen van andere mensen over de producten. Ben jij iemand met ervaring met de producten van Rossberck? Dan kan je ons en onze bezoekers vast wat meer vertellen over de kwaliteit en de service van Rossberck. Krijg je inderdaad alle nodige informatie? Is het retourbeleid ook in de praktijk zo meegaand? Zou je Rossberck aanraden of net niet?

Reviews over Rossberck

Gerelateerde bedrijven

Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
9
i-Mania logo
i-Mania
32 beoordelingen
9,3
Arganisch logo
Arganisch
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Rossberck

Het bedrijf Rossberck is geverifieerd door ons. De webshop rossberck.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Rossberck is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Rossberck maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van rossberck.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van rossberck.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 27-09-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Rossberck


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
9
i-Mania logo
i-Mania
32 beoordelingen
9,3
Arganisch logo
Arganisch
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Rossberck een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Rossberck. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Rossberck actief?

Rossberck is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Rossberck reviews? Dan kun je naar de website van Rossberck gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie