Roetgerink logo

Roetgerink reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Roetgerink reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Roetgerink logo
Website
roetgerink.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website
Roetgerink Mode en Schoenen is in ruim 160 jaar uitgegroeid tot hét Modeplein van Twente. Aan dit Modeplein vindt men Roetgerink Mode, Roetgerink Schoenen en Brasserie R-1854. Op meer dan 6.500m², verspreid over verschillende afdelingen en verdeeld in uiteenlopende stijlen, biedt Roetgerink de klant meer dan 350 Nederlandse én internationale schoenen- en modemerken voor dames, heren én kinderen, voor alle gelegenheden en altijd volgens de laatste modetrends. Voor, tijdens, of na het shoppen lekker lunchen, een hapje en een drankje, of gezellig dineren. Een bezoek aan Brasserie R-1854 maakt een dagje shoppen in Enter compleet!

Roetgerink Mode en Schoenen heeft een groot en gevarieerd aanbod merkkleding en merkschoenen voor dames, heren en kinderen.

Een greep uit onze dameskledingmerken: Studio Anneloes, Gerry Weber, Creenstone, Nikkie, Only, Yaya, Expresso, Levi’s, Geisha, Betty Barclay, Maison Scotch, Calvin Klein Jeans en Tommy Hilfiger.
Een greep uit onze herenkleding merken: Cavallaro Napoli, Boss Orange, PME Legend, State of Art, Vanguard, Tommy Hilfiger, Meyer, Gardeur, Cast Iron en Scotch & Soda.
Een greep uit onze kinderkledingmerken: Z8, Vingino, Cars Jeans, Nik & Nik, Name It en Tommy Hilfiger.
Een greep uit onze schoenenmerken: Via Vai, Nubikk, Floris van Bommel, Giorgio, SPM, Paul Green en Gabor.

Dankzij de brede collectie van Roetgerink zal echt iedereen slagen!
Reviews over Roetgerink

Gerelateerde bedrijven

Sloffen webshop logo
Sloffen webshop
2 beoordelingen
9
YoursClothing logo
YoursClothing
3 beoordelingen
7
Hardloopshop logo
Hardloopshop
2 beoordelingen
10
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Roetgerink

Ons team van experts heeft Roetgerink geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Roetgerink bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Roetgerink is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Roetgerink is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van roetgerink.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Roetgerink.

Geplaatst op: 08-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke kleren

Deze website heeft altijd super leuke zomerse kleren en het is altijd leuk om hier iets te bestellen. Het bestellen gaat ook erg gemakkelijk en de levering is altijd correct en snel.

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 05-07-2021
Geschreven door: Jens V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Roetgerink


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sloffen webshop logo
Sloffen webshop
2 beoordelingen
9
YoursClothing logo
YoursClothing
3 beoordelingen
7
Hardloopshop logo
Hardloopshop
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Roetgerink een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Roetgerink. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Roetgerink actief?

Roetgerink is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Roetgerink reviews? Dan kun je naar de website van Roetgerink gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie