Robertosarto.nl logo

Robertosarto.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Robertosarto.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1887
Robertosarto.nl logo
Website
Robertosarto.nl
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Robertosarto.nl

Kleding is een groot stuk van de uiting van jouw persoonlijkheid. De juiste kleding kan je net dat tikje zelfvertrouwen geven dat ontbreekt of het verschil maken in hoe anderen jou zien. Ben jij op zoek naar hoogwaardige kleding van eigen bodem? Dan is damesmode merk Robertosarto.nl misschien wel iets voor jou. Natuurlijk ga je liefst eerst even op onderzoek uit of Robertosarto.nl wel kleding van hoge kwaliteit levert. Wat vertellen de reviews? Wat zijn de ervaringen van de klanten? Hoe beoordelen mensen Robertosarto.nl? Al die informatie vind je op deze webpagina terug. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Over Robertosarto.nl

Robertosarto.nl is de website van het Nederlandse merk Roberto Sarto. Dit merk is gespecialiseerd in damesmode en verkoopt vandaag de dag kleding in Nederland, België, Denemarken, Zweden en Noorwegen. Robertosarto.nl is een onderdeel van de Sarto Fashion groep die opgericht werd in 1947. Naast Roberto Sarto kan je de groepering ook kennen van merken als Poools en Anotherwoman. De nadruk bij het bedrijf ligt op kleding van een goede kwaliteit die vlot te mixen en matchen valt zonder fortuinen te kosten. Je vindt bij Robertosarto.nl zowel sportieve als elegante designs die altijd van hoogwaardige materialen gemaakt zijn. Ook is er bij Robertosarto.nl heel veel aandacht voor duurzaamheid. Dat komt niet alleen naar voren in het maken van kwalitatieve producten die jaren meegaan, maar ook in de keuze van materialen en productie. Zo herken je de duurzame artikelen aan het groene logo en werkt Robertosarto.nl enkel met gecertificeerde fabrieken die goede arbeidsomstandigheden aanbieden.

Waarom kiezen voor Robertosarto.nl?

Bij Robertosarto.nl vind je een ruime collectie dameskleding voor elke gelegenheid terug. Op de website vind je bovendien ook heel wat inspiratie zoals een lookbook, previews van komende collecties en ga zo maar door. De kleding zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: truien & vesten, t-shirts & tops, jassen & blazers, blouses & tunieken, jurken, rokken en accessoires. Op de webshop kan je alles handig filteren per kleur, categorie, prijsklasse en maat. Je vindt er tevens een handige zoekfunctie. Heb je een keuze kunnen maken uit het ruime aanbod? Dan geniet je van een gratis levering bij bestellingen boven de 50 euro in Nederland of boven de 100 euro in de rest van Europa. De levering zelf komt in de meeste gevallen binnen de werkdag na bestelling toe als je voor 15 uur jouw bestelling hebt geplaatst. Blijf je graag op de hoogte van aanbiedingen en acties bij Robertosarto.nl? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of één van de social media kanalen van het bedrijf volgen.

Is Robertosarto.nl betrouwbaar?

Robertosarto.nl is een website van het merk Roberto Sarto dat deel is van een concern dat al sinds 1947 bestaat. Er is dus een rijke en lange geschiedenis om op te steunen die betrouwbaarheid uitstraalt. Bovendien vind je de collecties van Robertosarto.nl in heel wat winkels doorheen Nederland terug. Zijn er toch problemen of zit je met een vraag? Dan kan je de eigen klantenservice van het bedrijf aanspreken. Ook bij het online kopen hoef je je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid. De verbinding met de website is een veilige verbinding en betalingen gebeuren bij Robertosarto.nl in een veilige omgeving. Je kunt beetalen via iDeal, met een kredietkaart of met een overschrijving.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag over één van de collecties of over de bedrijfsuitoefening? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Robertosarto.nl. Dat kan door tijdens de kantooruren telefonisch contact op te nemen of door een mail te sturen. Heb je een klacht? Dan vragen ze bij Robertosarto.nl om jouw klacht zorgvuldig te omschrijven inclusief bestelnummer en dat per mail door te sturen naar het bedrijf. De klantenservice van Robertosarto.nl reageert meestal binnen de werkdag op vragen. Bij klachten ontvang je een ontvangstbevestiging en binnen een week een inhoudelijk antwoord op jouw klacht. Klachten kunnen alternatief ook neergelegd worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij soms kleding van Robertosarto.nl? Of deed je dat ooit één keer? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar ervaringen met en beoordelingen van Robertosarto.nl. Is de kwaliteit van de kleding goed? Hoe zit het met de levertijd? Helpt de klantenservice je bij vragen vriendelijk verder? Is het aanbod naar jouw smaak groot genoeg? Schrijf jouw review over Robertosarto.nl op deze pagina en help toekomstige bezoekers de juiste keuze maken.

Reviews over Robertosarto.nl

Gerelateerde bedrijven

HockeyDirect logo
HockeyDirect
2 beoordelingen
8,5
Fashionstore.nl logo
Fashionstore.nl
1 beoordeling
10
Uniq Kleding logo
Uniq Kleding
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Robertosarto.nl

Ons team van experts heeft Robertosarto.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Robertosarto.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Robertosarto.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Robertosarto.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Robertosarto.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke unieke kleren

Super leuke unieke kleren. Ik heb hier al vaker wat kleren gekocht en ik ben er altijd weer blij mee. Ik vind het erg fijn dat ik hier kleren kan kopen waar ik me goed in voel. De levering gaat ook altijd super snel.

Geplaatst op: 06-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tess H.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Robertosarto.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HockeyDirect logo
HockeyDirect
2 beoordelingen
8,5
Fashionstore.nl logo
Fashionstore.nl
1 beoordeling
10
Uniq Kleding logo
Uniq Kleding
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Robertosarto.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Robertosarto.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Robertosarto.nl actief?

Robertosarto.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Robertosarto.nl reviews? Dan kun je naar de website van Robertosarto.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie