Rinkel logo

Rinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Rinkel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4966
Rinkel logo
Website
rinkel.com
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Rinkel

Ben je benieuwd naar de beoordelingen van Rinkel? Dan ben je op de juiste plek! Wij hebben de ervaringen en reviews van Rinkel verzameld, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken om bij Rinkel een abonnement af te sluiten. Ontdek wat andere klanten vinden van Rinkel en laat je inspireren door hun ervaringen.

Over Rinkel

Rinkel is een toonaangevend bedrijf dat zich specialiseert in jouw zakelijke bereikbaarheid. Hiervoor schakelt Rinkel jouw vaste nummer(s) door naar je mobiele telefoon. Door de jaren heen heeft Rinkel zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor klanten, waarbij klanttevredenheid en snelle oplossingen centraal staan. Inmiddels heeft het bedrijf 8.000 tevreden klanten.

Waarom kiezen voor Rinkel

Er zijn verschillende redenen om voor Rinkel te kiezen. Ten eerste biedt het bedrijf een breed scala aan diensten (waaronder mobiel bellen via je zakelijke nummer en een koppeling met WhatsApp Business). Daarnaast heeft het bedrijf een goede klantenservice en hebben ze ruime ervaring als service provider van enkele grote bedrijven.

Is Rinkel betrouwbaar?

Ja, Rinkel is een betrouwbaar bedrijf. Dit blijkt uit de positieve recensies en ervaringen van klanten. Daarnaast is Rinkel lid van verschillende brancheverenigingen en heeft het bedrijf diverse keurmerken en awards ontvangen. De klantenservice is goed bereikbaar en het bedrijf is transparant over haar vestigingsadres. Bovendien bestaat Rinkel al geruime tijd en heeft het bedrijf een groot aantal tevreden klanten.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Rinkel is goed geregeld. Het bedrijf is gemakkelijk bereikbaar en klanten kunnen rekenen op snelle en deskundige hulp bij vragen of problemen. Rinkel beschikt over een klachtenafdeling die zich inzet om klachten zo goed mogelijk op te lossen. Hiermee toont Rinkel aan dat het haar klanten serieus neemt en bereid is om samen te werken aan een oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf ervaring met Rinkel en wil je jouw mening delen? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Door jouw ervaringen te delen, help je anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. Of het nu gaat om positieve ervaringen of verbeterpunten, jouw mening is van grote waarde voor potentiële klanten van Rinkel.

Reviews over Rinkel
Gerelateerde bedrijven
Simyo logo
Simyo
31 beoordelingen
6,6
Art & Craft logo
Art & Craft
4 beoordelingen
6,5
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Rinkel

Rinkel is geverifieerd door ons expert team. De webshop Rinkel bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Rinkel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Rinkel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Rinkel is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van rinkel.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Rinkel.

Geplaatst op: 03-02-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Rinkel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Simyo logo
Simyo
31 beoordelingen
6,6
Art & Craft logo
Art & Craft
4 beoordelingen
6,5
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Rinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Rinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Rinkel actief?

Rinkel is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Rinkel reviews? Dan kun je naar de website van Rinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie