Riksjatravel logo

Riksjatravel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Riksjatravel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3819
Riksjatravel logo
Website
riksjatravel.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Riksjatravel

Je wilt een reis boeken en het mag wel een keer iets heel bijzonders zijn? Geen vakantiewoning in Zeeland of Limburg en het liefst ook geen hotel in Duitsland of Spanje? Je wilt je grenzen verleggen en een onvergetelijke rondreis beleven? Riksjatravel komt dan misschien wel in de buurt van wat jij zoekt. Ken je dit bureau nog niet? Bekijk dan eerst de reviews van andere gasten. Wat vertellen zij over Riksjatravel? Wij verzamelden hun beoordelingen, dus je hoeft er zelf niet meer naar op zoek. Hieronder zie je recensies van mensen die een reis boekten bij deze organisatie. Wat vind je van hun ervaringen? Beslis zelf of het jou wel of geen goed idee lijkt om bij hen je volgende reis te boeken.

Over Riksjatravel

Riksjatravel geeft aan dat ze enerzijds een eigenwijze reisorganisatie uit Leiden zijn. Maar dat dit toch geen complete beschrijving is. Ze hebben bijvoorbeeld ook een groot hart voor de wereld. En daarnaast noemen ze zichzelf ook een club enthousiaste reisfanaten. Sinds 2000 biedt dit bedrijf reizen aan. Marius Appelman Riksja was de oprichter. Hij startte zijn bedrijfje op een zolderkamer in Leiden. Heel bijzonder aan Riksjatravel is dat ze de eerste reisorganisatie waren die startten met het aanbieden van bouwstenen. Hun belangrijkste doel is al vanaf het begin en nu nog steeds dat je tijdens je reizen een land en de mensen echt leert kennen. Het team bestaat tegenwoordig uit meer dan 100 mensen. Ze zijn stuk voor stuk specialist in hun eigen gebied. Ze kennen dit gebied dan ook op hun duimpje. Hebben bijvoorbeeld zelf de slaapplekken en activiteiten uitgeprobeerd. Voor Riksjatravel is het duidelijk dat je alleen kwaliteit kunt leveren als je zelf als aanbieder ook echt weet wat je aanbiedt. Riksjatravel biedt meer dan veertig bestemmingen aan. Je bouwt eigenlijk als klant samen met het reisbureau je eigen individuele rondreis. Je hebt zelf alle vrijheid. Je kunt ook gewoon allerlei bouwstenen gebruiken voor een reis op maat. Er werd al genoemd dat het bedrijf een hart voor de wereld heeft. Reizen is prachtig, maar je zit wel met de voetafdruk die je achterlaat. Er wordt daarom zoveel mogelijk gecompenseerd. En er is een streng dierenbeleid, opgesteld met de WAP. Riksjatravel besteedt speciale aandacht aan reizen met kinderen. Ze vinden het belangrijk dat gezinnen juist ook met hun kinderen de wereld ontdekken. Daarom zijn er twaalf speciale kindvriendelijke bestemmingen op de site te vinden.

Waarom kiezen voor Riksjatravel

Voor Riksjatravel kies je vooral als je een flexibel reisaanbod zoekt en als je een avontuurlijke reiziger bent. Tijdens een reis die je bij hen boekt, leer je een land en zijn inwoners echt kennen. Mensen die graag een verre reis boeken, hebben bij dit bedrijf veel keus. Ook als je binnen Europa wilt blijven en je zoekt geen doorsnee vakantie, dan vind je bij dit reisbureau heel wat opties. Selecteer je allereerst je bestemming, dan vind je vervolgens allerlei informatieve gegevens over die plek. Ga je boeken, dan kun je kiezen uit een rondreis, het gebruik van bouwstenen of advies op maat op basis van jouw persoonlijke wensen. Soms weet je even niet waar je volgende reis heen zal gaan. Dan kan het bijzonder handig zijn om gebruik te maken van de bestemmingswijzer. Je beantwoordt een aantal vragen en vervolgens krijg je een tip over een bepaald land. Wellicht gaat daar dan jouw volgende trip naar toe. Wil je je reis pas over een tijd boeken, dan kan het handig zijn om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Riksjatravel. Je blijft dan de komende tijd op de hoogte van nieuwtjes en eventuele aanbiedingen.

Is Riksjatravel betrouwbaar?

Riksjatravel biedt al meer dan 20 jaar reizen aan. Je hebt hier dus zeker te maken met een betrouwbaar bedrijf. Verder is dit bedrijf gecertificeerd door Travellife en heeft het verschillende awards ontvangen. Je hebt nog extra garantie doordat het reisbureau is aangesloten bij SGR, ANVR en het calamiteitenfonds. Lees je tenslotte de lovende reviews van eerdere gasten, dan twijfel je geen moment meer aan de betrouwbaarheid van deze organisatie.

Klantenservice en klachten

Je kunt gemakkelijk chatten of bellen met een medewerker van Riksjatravel. Ook is er een e-mailadres waar je berichten naar toe kunt zenden. Op de site lees je hoe je stap voor stap je droomreis kunt boeken. Wil je echter even sparren over de mogelijke opties, dan kun je dus zeker even bellen, chatten of mailen. Je krijgt dan contact met iemand uit het team die gespecialiseerd is in het land of de stad waar jij naartoe wilt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Riksjatravel? Boekte je al eens een reis via dit bedrijf? Koos je voor een rondreis, bouwstenen of advies op maat? Het is fijn als je in een recensie je ervaringen beschrijft. Mensen die overwegen bij dit bureau te boeken, zijn op zoek naar reviews van andere gasten. Deze organisatie biedt ook speciale reizen aan voor families met kinderen. Zeker mensen die met hun kinderen op reis gaan, zijn heel benieuwd naar beoordelingen van andere gezinnen. Kun jij hen helpen? Laat weten hoe je dit bedrijf beoordeelt.

Reviews over Riksjatravel

Gerelateerde bedrijven

Lemeleresch logo
Lemeleresch
2 beoordelingen
9,5
BungalowSpecials logo
BungalowSpecials
6 beoordelingen
6,2
Sundowner Wildlife Holidays logo
Sundowner Wildlife Holidays
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Riksjatravel

Riksjatravel is geverifieerd door ons expert team. De webshop Riksjatravel bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Riksjatravel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Riksjatravel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van riksjatravel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van riksjatravel.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Riksjatravel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Lemeleresch logo
Lemeleresch
2 beoordelingen
9,5
BungalowSpecials logo
BungalowSpecials
6 beoordelingen
6,2
Sundowner Wildlife Holidays logo
Sundowner Wildlife Holidays
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Riksjatravel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Riksjatravel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Riksjatravel actief?

Riksjatravel is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , rondreizen en themareizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Riksjatravel reviews? Dan kun je naar de website van Riksjatravel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie