Rentbird logo

Rentbird reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Rentbird reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4854
Rentbird logo
Website
Rentbird
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Rentbird

Op zoek naar een huurwoning? Gebruik dan Rentbird om binnen een aantal weken een nieuwe huurwoning te vinden. Je bent als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod, zodat jij direct kunt reageren. Wil je weten wat anderen te zeggen hebben over Rentbird voordat je besluit om gebruik te maken van de diensten? Wij hebben de reviews van Rentbird voor je op een rij gezet zodat je een goed beeld krijgt van de service. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om een account aan te maken bij Rentbird.

Over Rentbird

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning, ben je al snel uren kwijt aan het scrollen door het aanbod. Tegen de tijd dat jij een geschikte woning hebt gevonden die je wilt bezichtigen, is de wachtlijst voor bezichtigingen al vol. Rentbird wil het huurders makkelijk maken om een woning te vinden die aan hun wensen voldoet. De bot gaat voor jou al het aanbod bekijken en stuurt alleen woningen door die aansluiten bij jouw wensen. De slimme zoekbod is ontstaan doordat de twee eigenaren van het bedrijf op zoek waren naar een nieuwe woning. Ze ontwikkelden een zoekbot, waarmee ze al snel een positief resultaat behaalden. Anderen klopten bij ze aan voor hulp en zo is Rentbird ontstaan.

Waarom kiezen voor Rentbird

Rentbird zorgt ervoor dat jij alleen een echt passend aanbod te zien krijgt. Hierdoor bespaar je gigantisch veel tijd en kom je sneller op de lijst voor een bezichtiging te staan. Een meerderheid van de gebruikers vindt zelfs binnen 2 maanden al een woning en veel van de woningzoekers slagen zelfs al in 3 tot 4 weken! Hoe lang het gemiddeld duurt hangt uiteraard wel af van de regio en je maandelijkse budget. Toch slaag je zeker sneller dan wanneer je handmatig probeert om een geschikte woning te vinden. Dit doet Rentbird door ervoor te zorgen dat jij als eerste kunt reageren. De bot houdt meer dan 1.400 huizensites in de gaten, dag en nacht. Sluit een woning aan bij jouw wensen? Dan ontvang je deze in real-time in je mailbox. Jij bent als eerste op de hoogte waardoor je veel sneller kunt reageren.

Is Rentbird betrouwbaar?

Rentbird is geen makelaar en brengt dus ook geen kosten in rekening als je een woning vindt via de site. Je betaalt een vast maandelijks bedrag om gebruik te maken van de dienst. Heb je de dienst niet meer nodig? Dan heb je zo weer opgezegd. Je kunt de zoekbot 14 dagen lang zonder risico uitproberen. Niet goed? Geld terug! Duizenden mensen hebben al een woning gevonden via Rentbird. Dit bedrijf wordt dan ook uitstekend beoordeeld op Trustpilot. Lees ook de ervaringen van klanten op deze pagina om een goed beeld te krijgen van de betrouwbaarheid van Rentbird.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen of suggesties? Stuur dan een bericht aan de klantenservice. Dit kan via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen. Rentbird reageert gewoonlijk binnen 24 uur. Ook kun je via de website in een handomdraai een appje sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij jouw woning gevonden via Rentbird? Of heb je nog geen positief resultaat behaald? Door jouw ervaring met Rentbird te delen, help je anderen bij het maken van hun keuze. Het is prettig dat je eerst 14 dagen de dienst gratis uit kunt proberen. Toch kan het zijn dat je met vragen blijft zitten. Hoe lang duurt het echt om een woning te vinden? Krijg je veel aanbod doorgestuurd? En zijn er nog tips en tricks voor woningzoekers? Door reviews over Rentbird te raadplegen kunnen anderen een antwoord krijgen op hun vragen.

Reviews over Rentbird

Gerelateerde bedrijven

Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
Huurflits.nl logo
Huurflits.nl
10 beoordelingen
6,1
Huurportaal.nl logo
Huurportaal.nl
6 beoordelingen
4,5

Gerelateerde blogartikelen

7
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Rentbird

Rentbird is geverifieerd door ons expert team. De webshop Rentbird bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Rentbird lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Rentbird. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Rentbird is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Rentbird te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet doen!! Oplichters!

Erg duur en sturen je alleen oude advertenties voor woningen door die al lang verhuurd zijn!! Je kan veel beter zelf zoeken want een woning die al ruim 9 maanden verhuurd is kan ik zelf ook wel vinden. Ook naar jouw woon wensen wordt niet geluisterd dus als je op zoek bent naar een soort stalker die je verhuurd studenten kamers van een jaar geleden stuurt dan zeker doen!

Geplaatst op: 18-03-2023
Laatst bewerkt op: 18-03-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Rentbird


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
Huurflits.nl logo
Huurflits.nl
10 beoordelingen
6,1
Huurportaal.nl logo
Huurportaal.nl
6 beoordelingen
4,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Rentbird een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Rentbird. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Rentbird actief?

Rentbird is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kamerverhuur en makelaars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Rentbird reviews? Dan kun je naar de website van Rentbird gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie