Reisartikelen.nl logo

Reisartikelen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Reisartikelen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1883
Reisartikelen.nl logo
Website
Reisartikelen.nl
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Reisartikelen.nl

Ben je al tijden op zoek naar een fijn nekkussen dat je mee kunt nemen tijdens je reizen? Ga je over niet al te lange tijd op safari en wil je alle spullen die je dan nodig hebt graag in een en dezelfde shop bestellen? Dan kom je waarschijnlijk al snel uit bij Reisartikelen.nl. Maar nu vraag je jezelf af wat dit voor bedrijf is. Hoe betrouwbaar zijn ze? Wil je echt op safari of koop je een dure koffer, dan wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een betrouwbare en degelijke kwaliteit. Andere klanten van Reisartikelen.nl hebben hun ervaring met deze winkel beschreven in een recensie. Deze beoordelingen hebben wij verzameld, zodat je ze hier handig bij elkaar aantreft. Lees de reviews rustig door en bepaal daarna of reisartikelen.nl wel of geen geschikte winkel is voor jouw reisartikelen.

Over Reisartikelen.nl

Reisartikelen.nl heeft de populairste topmerken op het gebied van reisbenodigdheden op een rijtje gezet. Je vindt bij hen koffers, trolleys, tassen, rugzakken, beschermings- en verzorgingsproducten, reisgidsen, ja, wat eigenlijk niet? Wat je ook maar nodig hebt voor het maken van een simpele of uitgebreide reis, vind je bij hen. Je mag vertrouwen op een vertrouwde service en een goede levering. Dit tegen scherpe prijzen. Bestel je voor 23:00 uur, dan worden de artikelen nog diezelfde dag verzonden.

Waarom kiezen voor Reisartikelen.nl

Shop je bij Reisartikelen.nl, dan is het grote voordeel dat je alles op een adres hebt. Welke reisproducten je ook nodig hebt, je vindt ze hier. Er zijn meer dan 70 merken en maar liefst meer dan 2000 verschillende producten. Weet je van te voren al dat je vooral op zoek bent naar een rugzak, dan zoek je natuurlijk op dat onderwerp. Ga je met je gezin een zonvakantie maken en wil je zeker weten dat je geen belangrijke spullen vergeet, dan filter je op zonvakantie. Natuurlijk vind je dan strandlakens en strandstoelen, maar aan een handige waterfles had je misschien zo snel even niet gedacht. Ben je niet tevreden, dan kun je retourneren.

Is Reisartikelen.nl betrouwbaar?

Reisartikelen.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ook zijn ze in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg. Verder is de klantenservice prima en op verschillende manieren bereikbaar. Lees je de recensies van klanten die eerder bij hen kochten, dan zie je hoe groot het gemak van zo’n uitgebreid assortiment is. Mensen geven aan hun reisproducten nooit meer ergens anders te kopen. Zo shop je bij een bedrijf gewoon alles wat je nodig hebt voor je vakantie. Het voordeel is dat je op die manier ook bespaart op verzendkosten. Natuurlijk zit er wel eens een minder goede beoordeling tussen, maar dat is logisch bij een winkel die dagelijks zoveel orders verwerkt.

Klantenservice en klachten

Dit bedrijf vindt het van groot belang dat je klachten zo snel mogelijk meldt. Er wordt vervolgens alles aan gedaan om het probleem tot tevredenheid op te lossen. Heb je vragen, dan kun je dagelijks contact opnemen met de klantenservice. Op werkdagen zelfs ook in de avonduren en op zaterdag en zondag alleen overdag. Ook kun je je vragen of opmerkingen via de mail delen met Reisartikelen.nl. Of je laat even een berichtje achter op Facebook.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Reisartikelen.nl? Kocht je alle benodigdheden voor je stedentrip bij hen? Ontdekte je ook het voordeel van alles op een adres te kunnen bestellen? Of ben je juist helemaal niet tevreden over deze shop? Laat het weten door middel van een review. Beschrijf daarin jouw ervaringen met dit bedrijf. Negatieve zaken mag je natuurlijk ook noemen. Maar misschien is jouw beoordeling wel helemaal positief. Laat andere consumenten weten wat jij vindt van Reisartikelen.nl. Hiermee help je hen enorm.

Reviews over Reisartikelen.nl

Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
109 beoordelingen
5,6
BudgetAir logo
BudgetAir
4 beoordelingen
5,3
Sportreizen.com logo
Sportreizen.com
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Reisartikelen.nl

Het bedrijf Reisartikelen.nl is geverifieerd door ons. De webshop Reisartikelen.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Reisartikelen.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Reisartikelen.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Reisartikelen.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Reisartikelen.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Reisartikelen.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super site en goede service

Super site! Heel snel en gemakkelijk om mee te werken. De klantenservice was ook super vriendelijk omdat ik niet precies wist welke backpack juist was voor mijn reis. Verder heb ik mkijn hele reis paklijst op deze site kunnen kopen. Super!

Geplaatst op: 25-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jelte D.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Reisartikelen.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
109 beoordelingen
5,6
BudgetAir logo
BudgetAir
4 beoordelingen
5,3
Sportreizen.com logo
Sportreizen.com
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Reisartikelen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Reisartikelen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Reisartikelen.nl actief?

Reisartikelen.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Reisartikelen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Reisartikelen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie