Reduxan logo

Reduxan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Reduxan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Reduxan logo
Website
Reduxan

Reduxan ervaringen

Afvallen is niet altijd makkelijk maar met Reduxan wordt het een stuk makkelijker. Reduxan is een combinatie van afval pillen en shakes waarmee ja dagelijks honderden calorieën bespaart. Wil jij de Reduxan ervaringen lezen van mensen die al een gebruik hebben gemaakt van deze afval methode? Bekijk dan hier de Reduxan reviews of schrijf zelf een review als je Reduxan hebt geprobeerd.

Over Reduxan afvallen

Reduxan is een in de VS ontwikkelde formule waarmee je in korte tijd kunt afvallen. En nu is Reduxan ook in Europa verkrijgbaar. Het unieke aan Reduxan is dat deze afvalmethode is afgestemd op je dagelijkse ritme. Dit zorgt ervoor dat Reduxan een makkelijk te volgen dieet is en je dan ook snel resultaten ziet. Reduxan blokkeert de vetopname van je lichaam en zo kun je afvallen zonder te veel te hoeven sporten. Reduxan is een veilige manier van afvallen en je kunt snel gezond en zonder honger kilo's kwijt raken. Gebruik de dieetpillen en de dieetshakes en je ziet het resultaat snel. Reduxan is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten, en is vrij van conserverings -en kleurstoffen!

Reduxan dieet pillen en shakes

Het dieet van Reduxan bestaat uit het innemen van dieetpillen en je kunt dit aanvullen met shakes. De pillen zorgen ervoor dat je eetlust wordt verminderd en je stofwisseling op gang wordt gebracht. Daarnaast zorgen de pillen ervoor dat je vetopname wordt geminimaliseerd. Zo kun je eten zonder aan te komen. Door de shakes te nemen zorg je ervoor dat je minimaal aantal calorieën binnen krijgt. Zo kun je dagelijks tot wel 800 calorieën besparen.

Reduxan ervaringen en klachten

Heb jij zelf wel eens Reduxan geprobeerd dan horen we graag jouw Reduxan ervaringen. Deel deze met anderen en vertel waarom jij het bent gaan gebruiken en natuurlijk willen we ook de resultaten horen. Ook als je niet zo'n goede ervaring hebt gehad dan kun je hier je Reduxan klachten achterlaten. We stellen je waardering erg op prijs.

Gerelateerde bedrijven

Protislank.nl logo
Protislank.nl
2 beoordelingen
9
Fitchef logo
Fitchef
2 beoordelingen
9,5
Sappi Rotterdam logo
Sappi Rotterdam
2 beoordelingen
9,5
8,9
100% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Ervaringen met Reduxan

Het bedrijf Reduxan is geverifieerd door ons. De webshop Reduxan is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Reduxan is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Reduxan maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Reduxan is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Reduxan te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Shakes zijn echt prima

Ik gebruik de Reduxan shakes en pillen en echt de kilos vliegen er serieus vanaf! De shakes vindi k ook echt serieus lekekr te drinken. Het vult goed en zorgt zo dat ik niet zo een honger heb. Soms neig ik nog wel naar een stukje chocolade, maar hou me maar steeds vol als ik dit blijf doen dat ik nog maar even moet!

Kom maar op met mijn zomervakantie dan kan ik ook weer lekekr soms een maaltijd eten :D

Geplaatst op: 17-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Femke

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Eerste ervaringen zijn goed

Drie weken geleden begonnen met Reduxan. Een vriendin van me gebruikte het al een maandje of 2 en vertelde mij er over. Ze vertelde zo enthousiast dat ik bijna dacht dat ze zelf bij Reduxan werkte haha.

Maar goed ze legde me uit hoe het werkt en dat het prettig is om te gebruiken. Ik heb toen zelf maar eens gekeken en een bestelling gedaan. Een paar dagen later kreeg ik van alles aangeleverd. Eerst moet je wennen maar het is een patroon om aan te leren. Ik ben nu dus bijna 2.5 week echt bezig en voel me lekker en zie al wat resultaat. Dit is iets wat ik nog wel kan volhouden een tijdje. Uiteindelijk wil ik gewoon 10 kilo eraf. En het hoeft niet snel als het maar wel resultaat laat zien.

Geplaatst op: 08-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Simpel en snel resultaat

Het innemen van de capsules doe je dagelijks en het is makkelijk te volgen. Verwacht niet na een paar dagen al resultaat meer heb geduld. Bij mij kwam het pas na een week of 2 maar dan gaat het ook heel snel.

Geplaatst op: 19-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Elke gaatje van mij riem motiveerd mij

Nou ik moet zeggen dat ik ongelofelijk blij ben met Reduxan! Ik heb al 3 gaatjes op mijn riem in mogen leveren en wat ben ik er blij mee! Neem elke dag trouw de tabletten en heb echt aanzienlijk minder honger als normaal. Moet wel zeggen dat het slapen wel wat minder gaat lijkt wel alsof mijn lichaam meer aanh et verbranden is! Kan dit ook het geval zijn? Voor de rest 12 Kilo kwijt dus ik zet nog even door!

Geplaatst op: 16-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
5 kilo in 3 weken afgevallen

Ik las over Reduxan in een magazine, op basis daarvan ben ik het gaan gebruiken. Ik ben begin dit jaar gestart en me goed gehouden aan een schema. Ik was binnen een week of 3 al 5 kilo afgevallen. Voor mij was het een hele verrijking en een manier om gezonder te leven en gewicht te verliezen.

Helemaal gelukkig nu en kan het aanraden aan iedereen!

Geplaatst op: 11-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Het proberen waard

Als vrouw van +40 jaar twijfel je al vaak genoeg over je lichaam. Alles wordt anders en je lichaam in goede kwaliteit houden is niet altijd makkelijk.

Ik hoor veel goede verhalen over Reduxan en ben het nu ook aan het proberen. Kan nog niet veel zeggen over de resultaten maar ik vertrouw nu op de ervaringen van anderen.

Later zal ik zeker nog een review plaatsen over mijn ervaringen.

Geplaatst op: 11-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Reduxan


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Protislank.nl logo
Protislank.nl
2 beoordelingen
9
Fitchef logo
Fitchef
2 beoordelingen
9,5
Sappi Rotterdam logo
Sappi Rotterdam
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Reduxan een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Reduxan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Reduxan actief?

Reduxan is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Reduxan reviews? Dan kun je naar de website van Reduxan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie