Red Value The Label logo

Red Value The Label reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Red Value The Label reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3157
Red Value The Label logo
Website
Red Value The Label
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Red Value The Label

Vandaag ontdek je meer over Red Value The Label. Waarvoor staat het bedrijf gekend? Kan je het vertrouwen? Welke kwaliteiten brengt Red Value The Label met zich mee? Welke missie streeft het na? Het zijn vragen die je helpen doordacht met een keten in zee te gaan. Ervaringen van zij die eerder voor deze afweging stonden helpen je verder.

Over Red Value The Label

Vandaag de dag wordt liefdadigheid sneller uit het oog verloren. Red Value The Label zorgt ervoor dat je haast onmerkbaar bijdraagt tot verscheidene stichtingen. Bij aankoop van een item, gaat men vrijwel automatisch over tot donatie. Het grootste voordeel van deze werking is dat je je niet bindt aan een herhaaldelijke bijdrage. Je winkelt volledig naar wens en tegelijkertijd zet je je in. Doneer je graag vanuit eigen initiatief? Ook dit is mogelijk. Het embleem staat symbool voor leven — bij uitbreiding een waardig leven voor werkelijk ieder organisme. Waar Red voor hartslag staat, staat Value voor levensbelang. In een wereld die razendsnel verandert, en niet per se ten goede, grijpt Red Value The Label in.

Waarom kiezen voor Red Value The Label

Benieuwd naar een greep uit het aanbod? Red Value The Label biedt een ruime waaier aan shirts en petten. Per aankoop doneert men 3,00 aan een stichting. Je kiest tussen drie kenmerkende shirts — The Tiger, The Eagle en The Wolf. The Tiger staat voor één van de meest bedreigde diersoorten op aarde. Het staat voor wilskracht en moed. The Eagle staat voor dé koning onder het vogelrijk. Het symboliseert sterkte, een gerichte visie en onbevreesdheid voor het onbekende. The Wolf is het grootste lid uit de familie der honden. Het straalt loyaliteit en instinct uit. Het zijn allen waarden die Red Value The Label hoog in het vaandel draagt.

Is Red Value The Label betrouwbaar?

Bij Red Value The Label werkt men actief aan een betrouwbaar, uitstekend verloop van het concept. Na bestelling reken je op een spoedige levering - dit binnen een tijdspanne van twee werkdagen. Wanneer je aan een minimumbedrag van 100,00 winkelt, word je vrijgesteld van bijkomende leveringskosten. Vraag maar raak binnen je omgeving — Red Value The Label kent een groeiende populariteit. Ook op basis van voorgaande beoordelingen stellen we een sterke betrouwbaarheid vast.

Klantenservice en klachten

Red Value The Label staat je bij met al je vragen en wensen. Een lijst met eerder gestelde vragen helpt je reeds op weg. Zit je met een specifiekere vraag, bemerking of neer te leggen klacht? Je bereikt het team via mail, sociale media (Facebook, Instagram) én een online contactformulier.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven kwam je meer te weten over Red Value The Label, hoe het aanbod tot je spreekt en hoe je bijdraagt aan verschillende stichtingen. Je las recensies van een huidig klantenbestand en hieruit kwam je tot een doordacht besluit. Ging je ondertussen over tot een aankoop en ben je tevreden over het verloop? Aarzel niet en schrijf een eigen beoordeling neer. Het helpt anderen opnieuw verder.

Reviews over Red Value The Label

Gerelateerde bedrijven

MarcO'Polo logo
MarcO'Polo
4 beoordelingen
7,8
Mart Visser logo
Mart Visser
2 beoordelingen
8,5
iELM logo
iELM
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Red Value The Label

Ons team van experts heeft Red Value The Label geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Red Value The Label bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Red Value The Label is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Red Value The Label is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Red Value The Label. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Red Value The Label.

Geplaatst op: 11-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Red Value The Label


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MarcO'Polo logo
MarcO'Polo
4 beoordelingen
7,8
Mart Visser logo
Mart Visser
2 beoordelingen
8,5
iELM logo
iELM
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Red Value The Label een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Red Value The Label. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Red Value The Label actief?

Red Value The Label is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Red Value The Label reviews? Dan kun je naar de website van Red Value The Label gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie