Rajapack logo

Rajapack reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Rajapack reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2634
Rajapack logo
Website
rajapack.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Rajapack

Wil jij bestellen bij Rajapack, maar eerst meer informatie opdoen? Hier lees je niet alleen meer over Rajapack en wat zij te bieden hebben, ook lees wat klanten van Rajapack vinden. Zij kunnen namelijk hier hun ervaringen delen en een review achterlaten over hun ervaring(en) met Rajapack

Over Rajapack

Rajapack is de nummer 1 van Europa op het gebied van verpakkingsmateriaal. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Rajapack genieten van een groots aanbod aan kartonnen dozen, tape, enveloppen, verpakkingsmachines en meer.

Rajapack heeft al meer dan 65 jaar ervaring en is actief in 18 Europese landen. Je weet dus dat je altijd te maken hebt met een professional. Daarnaast heeft Rajapack maar liefst meer dan 200.000 producten en 14 verschillende distributiecentra in Europa. Met meer dan 3.000 medewerkers probeert Rajapack altijd een goede en zo snel mogelijke service te bieden voor al haar klanten.

Waarom kiezen voor Rajapack

Omdat Rajapack de grootste is in Europa, moeten zij ook het grootst inkopen. Doordat zij hierdoor tegen schappelijke prijzen kunnen inkopen bin de groothandel, profiteer jij als klant dan altijd van de beste prijzen. Naast het standaard scherpe aanbod, zijn er ook altijd manieren om extra korting te vergaren bin Rajapack . Denk bijvoorbeeld aan unieke acties, kortingscodes of korting bij zeer grote afnames. Vraag altijd een persoonlijke offerte aan, wanneer je groot wilt inkopen bij Rajapack

Wil je ook de hoogte blijven van het aanbod van Rajapack? Dat kan door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Rajapack. Je ontvangt per mail dan meer informatie over het aanbod en de prijzen. Ook kun je thuis of op kantoor rustig het aanbod bekijken van Rajapack. Dit kan door gratis de catalogus van Rajapack aan te vragen. Dit kan online en je ontvangt de catalogus gratis bij jou op de mat.

Rajapack zorgt er ook altijd voor dat jouw bestelling op tijd wordt geleverd. Je geniet altijd van gunstige levertijden en wordt altijd op de hoogte gehouden over de verzending. Bestellingen van €200,- of meer worden gratis binnen 24 uur bezorgd.

Is Rajapack betrouwbaar?

Bij Rajapack hoef je je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid. Rajapack is een groot Europees bedrijf met meer dan 65 jaar ervaring. Je kiest bij Rajapack dus altijd voor expertise en een betrouwbaar gevoel.

Dat Rajapack betrouwbaar is, zie je bijvoorbeeld gelijk terug bij het betalen. Dit kan namelijk altijd vooraf, achteraf of zelfs in termijnen. Dit geldt zowel voor ondernemers, als voor particulieren die bij Rajapack bestellen. o kun je vooraf betalen via een veilige overschrijving naar Rajapack, maar kun je ook altijd veilig betalen met Ideal of creditcard. Je kunt bij Rajapack ook een account aanmaken. Hier kun je bijvoorbeeld ook jouw betalingsvorm naar keuze opslaan. Deze kun je in het vervolg dan altijd gelijk gebruiken en extra gemakkelijk veilig afrekenen bij Rajapack .

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Rajapack zijn iedere dag telefonisch bereikbaar tussen 8:30 en 17:30 uur. Telefonisch kun je natuurlijk het snelst antwoord krijgen op jouw vraag of advies inwinnen. Mocht je nu niet op tijd kunnen bellen? Dan kun je jouw vraag ook altijd mailen naar Rajapack. De klantenservice probeert altijd om binnen 24 uur antwoord te geven op jouw vragen per mail. Heb je gewoon snel een vraagje? Dan kun je ook gebruik maken van de chatfunctie op de site. Ste jouw vraag aan de chat en je wordt gelijk geholpen.

Heb je verkeer verpakkingsmateriaal besteld of is er iets misgegaan tijdens de levering? Kom dan in contact mer Rajapack via de klantenservice. De klantenservice is er ook om te helpen bij klachten. Je kunt met een klacht beter bellen dan mailen of chatten. De klantenservice van Rajapack kan dan namelijk gelijk voor je aan de slag gaan en een oplossing bieden voor de klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij standaard verpakkingsmateriaal voor jouw bedrijf bij Rajapack of heb je als particulier hier weleens iets besteld? Schrijf dan een review met jouw ervaring en geef Rajapack een beoordeling. Je kunt bijvoorbeeld iets schrijven over het aanbod, de klantenservice of de levering van Rajapack. Jouw persoonlijke ervaring met Rajapack is belangrijk voor potentiële klanten. Zou jij bijvoorbeeld Rajapack aanraden aan vrienden of zakenpartners? Laat het hieronder weten in jouw persoonlijke review over Rajapack.

Reviews over Rajapack
Gerelateerde bedrijven
Inktweb.nl logo
Inktweb.nl
1 beoordeling
9
Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
CampusShop logo
CampusShop
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
6,7
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Slecht en onbetrouwbaar

De laatste jaren heb ik de ene na de andere slechte ervaring met rajapack. Op de website staat binnen 24 uur geleverd, terwijl dit in het echt minstens drie werkdagen is. Prijzen op de factuur kloppen niet met de afspraak. Klantenservice wil problemen niet oplossen, hierbij heb ik de indruk dat ze wel willen maar niet mogen van de leiding. Ongeveer meer dan drie jaar terug ging het meestal wel goed, ik weet niet of het bedrijf een andere leiding heeft.

Geplaatst op: 27-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service!

Mijn eerste ervaring met bestellen bij Raja en de service was geweldig. Artikelen waren gemakkelijk te bestellen, snelle bezorgservice van Tuffnells, de chauffeur was vriendelijk en behulpzaam. Op basis van mijn algemene ervaring zou ik dit zeker aanbevelen.

Geplaatst op: 27-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marloes K.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Rajapack
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Inktweb.nl logo
Inktweb.nl
1 beoordeling
9
Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
CampusShop logo
CampusShop
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Rajapack een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Rajapack. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Rajapack actief?

Rajapack is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Rajapack reviews? Dan kun je naar de website van Rajapack gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie