Radiatoraanbiedingen.nl logo

Radiatoraanbiedingen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Radiatoraanbiedingen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1877
Radiatoraanbiedingen.nl logo
Website
Radiatoraanbiedingen.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Radiatoraanbiedingen.nl

Een radiator is een aankoop die je nu niet bepaald dagelijks uitvoert. Het spreekt dan ook voor zich dat je graag eerst even wat research uitvoert voor je gaat bestellen. Bij Radiatoraanbiedingen.nl vind je alvast een ruim assortiment aan radiatoren en aanverwanten. Maar wat vertellen mensen over dit bedrijf? Wat zijn hun ervaringen? Hoe beoordelen echte klanten van Radiatoraanbiedingen.nl hun service en kwaliteit? Je leest de onafhankelijke reviews over Radiatoraanbiedingen.nl op deze pagina. Zo maak jij de juiste beslissing.

Over Radiatoraanbiedingen.nl

Radiatoraanbiedingen.nl is een website waar je, weinig verbazingwekkend, radiatoren aan concurrentiële prijzen kunt kopen. Het bedrijf is een onderdeel van het grotere concern Mulcotherm dat al sinds de jaren ’80 in de sector actief is. Dat betekent dat er heel wat ervaring en knowhow aanwezig is in het bedrijf. Heb je raad of advies nodig? Zit je met installatievragen wat betreft de producten? Dan kan je altijd een beroep doen op de klantenservice van Radiatoraanbiedingen.nl. Bovendien vind je op de website zelf ook een schat aan informatie terug. Je vindt er artikels zoals waar je op moet letten bij de aankoop, hoe je het onderhoud het best regelt en ga zo maar door. Bovendien geniet je ook van 10 jaar volledige garantie bij aankopen op Radiatoraanbiedingen.nl.

Waarom kiezen voor Radiatoraanbiedingen.nl?

Bij Radiatoraanbiedingen.nl vind je van heel wat topmerken radiatoren terug. Om maar een kleine greep uit het aanbod aan merken te nemen: DeLonghi, Jaga, Brugman, VeraLine, Zehnder, Prorad en zo kunnen we nog wel even door gaan. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: radiatoren, radiator aansluitmateriaal, cv ketels, vloerverwarming, thermostaten, waterontharders, overig en de blog. Ook vind je een handige tool op de website terug om het vermogen dat je nodig hebt te berekenen. Tevens beschikt de website over een zoekbalk om snel op trefwoord een opzoeking te doen. Gevonden wat je zocht? Dan hoef je nooit echt lang te wachten op jouw aankoop. Alle producten op voorraad worden binnen 1 werkdag thuis bezorgd. Binnen Nederland geldt gratis verzending voor bestellingen boven de 50 euro. Binnen België betaal je 25 euro verzendkosten bij 1 artikel en 50 euro verzendkosten bij 2 of meerdere artikelen.

Is Radiatoraanbiedingen.nl betrouwbaar?

Radiatoraanbiedingen.nl is een website wiens moederbedrijf al sinds de jaren ’80 actief is in de sector. Er is dus absoluut een ruime geschiedenis opgebouwd om vertrouwen uit te putten. Bovendien hoef je je ook op de website zelf weinig zorgen te maken. Je vindt er heel wat contactinformatie terug zoals bijvoorbeeld het adres van de hoofdzetel. Er is een eigen klantenservice om bij vragen en/of problemen te contacteren. Er zijn duidelijke algemene voorwaarden en ook de verbinding met de website zelf is veilig. Die SSL-verbinding betekent ook dat je bij Radiatoraanbiedingen.nl veilig kunt betalen via Multisafepay. Bij Radiatoraanbiedingen.nl kan je betalen met iDeal, PayPal, Bancontact, Visa, Mastercard en Maestro. Ook kan je achteraf betalen met AfterPay. Ten slotte is het ook zo dat Radiatoraanbiedingen.nl aangesloten is bij keurmerk Webshop Keurmerk en een certificaat heeft van het Q-shops keurmerk.

Klantenservice en klachten

Vind je iets niet terug op de website? Heb je een prangende vraag of heb je advies nodig? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantendienst van Radiatoraanbiedingen.nl. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je per mail contact opnemen, kan je met de reguliere post een brief sturen of telefonisch contact opnemen. In de regel krijg je van de klantenservice binnen een werkdag een antwoord terug. Heb je geen vraag maar een klacht? Dat is natuurlijk vervelend. Ook klachten kan je op dezelfde manieren aan Radiatoraanbiedingen.nl doorgeven. Bij klachten ontvang je een bevestiging van de klacht en binnen 14 dagen na ontvangst een antwoord. Is het antwoord niet naar wens? Dan kan je ook nog contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk. Hierop volgt dan een bemiddelingspoging en daarna eventueel een uitspraak door de Geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij jouw radiator bij Radiatoraanbiedingen.nl? Of heb je op een andere manier ervaring met dit bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar wat jij te vertellen hebt. Wat vind je bijvoorbeeld van de prijs-kwaliteitsverhouding op de website? Is de service van Radiatoraanbiedingen.nl naar behoren? Helpt de klantendienst je vlot verder? Hoe zit het met de levertijd van de producten? Is de website handig in gebruik? Kortom: hoe beoordeel je Radiatoraanbiedingen.nl? Schrijf jouw review op deze pagina en laat het ons en onze bezoekers weten!

Reviews over Radiatoraanbiedingen.nl
Gerelateerde bedrijven
Deurengigant logo
Deurengigant
14 beoordelingen
6,4
Verf.nl logo
Verf.nl
1 beoordeling
8,5
tado° logo
tado°
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goedkoop en snel

Ik heb hier meerdere onderdelen besteld en deze zijn allemaal netjes binnegekomen zoals het hoord. Alles is goed verpakt en snel geleverd. Super fijne service van de mensen van de website.

Geplaatst op: 14-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tijmen N.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Radiatoraanbiedingen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Deurengigant logo
Deurengigant
14 beoordelingen
6,4
Verf.nl logo
Verf.nl
1 beoordeling
8,5
tado° logo
tado°
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Radiatoraanbiedingen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Radiatoraanbiedingen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Radiatoraanbiedingen.nl actief?

Radiatoraanbiedingen.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen en sanitair.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Radiatoraanbiedingen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Radiatoraanbiedingen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie