Qeld logo

Qeld reviews, ervaringen en beoordelingen

Qeld reviews, ervaringen en beoordelingen
2741
Qeld logo
Website
Qeld
Categorie
Financieel

Reviews en Ervaringen Qeld

Ben jij op zoek naar een zakelijke lening zonder bindende looptijd en opstartkosten die dezelfde dag nog is uitbetaald? Dan kan Qeld een goede oplossing bieden. Je vraagt gratis en vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden en hoort na slechts 1 minuut hoeveel jij kunt lenen. Wil je graag meer weten over beoordelingen van Qeld voordat jij besluit om een lening af te sluiten bij deze partij? Wij hebben de beoordelingen van Qeld op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn zodat je een goede beslissing kunt maken om wel of niet te lenen via Qeld.

Over Qeld

Qeld is een Zweeds bedrijf opgericht door Emil Sunvisson. Tegenwoordig is Qeld onderdeel van het Zweedse Qred FöretagslÃ¥n AB en staat het onder toezicht van de Zweedse financiële toezichthouder. Op de Nederlandse markt is de financierder een belangrijke speler. Emil kwam er al snel achter dat het niet eenvoudig is om een samenwerking aan te gaan met grote banken. Zo is het voor kleine ondernemers vaak moeilijk om geld te lenen, wat juist zo hard nodig is om je bedrijf te kunnen laten groeien. Qeld biedt een flexibel, eenvoudig en snel alternatief voor bedrijfskrediet en -leningen voor mkb.

Waarom kiezen voor Qeld

Je regelt jouw lening bij Qeld eenvoudig online binnen 1 minuut, zonder dat je hiervoor een fysieke afspraak op kantoor hoeft te maken. Na je aanvraag wordt binnen een uur de kredietbeoordeling gedaan. Word je aanvraag toegekend? Dan ontvang je het geld dezelfde werkdag nog op jouw rekening indien de kredietaanvraag werd goedgekeurd vóór 17.00 uur. De lening bedraagt minimaal 1.000 euro tot maximaal 100.000 euro. In plaats van rente betaal je een vaste prijs per maand. Los je eerder af? Dan betaal je ook minder terug.

Je profiteert van een flexibele looptijd, er zijn geen verborgen kosten en geen opstartkosten. Bij Qeld kun je snel zakelijk lenen zonder jaarcijfers. Jouw bedrijf wordt niet beoordeeld op basis van jouw jaarcijfers of bedrijfsplannen maar op basis van een groot aantal factoren, de zogeheten Qeld-score.

Is Qeld betrouwbaar?

Qeld maakt deel uit van het Zweedse bedrijf Qred en is opgericht in 2015. Het fintech bedrijf richt zicht niet alleen op zakelijke financiering voor Nederlandse ondernemers, maar ook kleinere ondernemers in Zweden, Denemarken en Brazilië. Er is een klantenservice waar je altijd contact mee op kunt nemen bij vragen of twijfels. Qeld kijkt niet alleen naar de bankafschriften van jouw onderneming, maar neemt ook de persoonlijke achtergrond van de ondernemer mee in de beslissing om je wel of geen lening toe te kennen. Hierdoor is er meer aandacht voor service dan bij de meeste concurrenten. Nadat jouw aanvraag compleet is neemt er dan ook een medewerker even contact op om de aanvraag kort door te spreken. Tijdens dit gesprek heb je de gelegenheid om een en ander toe te lichten.

Klantenservice en klachten

Je kunt de Qeld klantenservice bereiken via e-mail of door te bellen. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 – 17:00 uur. Ook heeft Qeld een bezoekadres is Amsterdam. Veel antwoorden op veelgestelde vragen zijn ook te vinden op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een bedrijfslening afgesloten via Qeld of een aanvraag gedaan die is afgewezen? Deel jouw Qeld review om andere ondernemers te helpen bij het vinden van de juiste financiering. Vertel bijvoorbeeld wat je mening is over het aanvraagproces, hoe snel je het geld op je rekening had staan en hoe je het contact met de medewerkers van Qeld beoordeelt.

Reviews over Qeld
Gerelateerde bedrijven
Goede Zaak logo
Goede Zaak
2 beoordelingen
9
Capitalbox logo
Capitalbox
2 beoordelingen
9
Floryn logo
Floryn
4 beoordelingen
7,8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Qeld

Qeld is geverifieerd door ons expert team. De webshop Qeld bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Qeld lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Qeld. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Qeld is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Qeld te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Qeld.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer goed kunnen handelen met qeld

Meerdere aanvragen gedaan maar qeld komt voor mij het allerbeste en betrouwbaar over bedankt namens C.bosma Timmerwerken

Geplaatst op: 09-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cees B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed en duidelijk

Erg duidelijke uitleg over de leningen die ze bieden en ze geven ook professioneel advies over de leningen en ze weten ook echt waar ze het over hebben.

Geplaatst op: 15-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mandy V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Qeld
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Goede Zaak logo
Goede Zaak
2 beoordelingen
9
Capitalbox logo
Capitalbox
2 beoordelingen
9
Floryn logo
Floryn
4 beoordelingen
7,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Qeld een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Qeld. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Qeld actief?

Qeld is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfsleningen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Qeld reviews? Dan kun je naar de website van Qeld gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie