Q1905.com logo

Q1905.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Q1905.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2163
Q1905.com logo
Website
q1905.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Q1905.com

Sportief gekleed zijn is iets wat de laatste decennia meer en meer normaal is. En als je dan sportief gekleed gaat hoef je niet per se te kiezen voor een Nike of een Puma of een Adidas. Dichter bij huis vind je immers Q1905.com terug. Maar is het wel een goed idee om te shoppen bij Q1905.com? Is de kwaliteit van de producten wel naar wens? Vind je er een ruim assortiment terug? Wat zijn de ervaringen en de beoordelingen van hun klanten? Op deze pagina vind je tal van reviews over Q1905.com. Zo maak je het jezelf lekker gemakkelijk om te beslissen.

Over Q1905.com

Q1905.com is een website die gespecialiseerd is in sportieve kleding. Het is ook de online tak van het legendarische Nederlandse sportmerk Quick. Dit merk zag het levenslicht in 1905 te Hengelo en was decennialang het toonaangevende sportmerk in ons land. Zo waren ze de hofleverancier van de atleten op de Olympische Spelen en droeg het gehele Nederlandse elftal in 1947 hun schoenen. In de jaren ’90 verdween het bedrijf even van de voorgrond maar vandaag de dag zijn ze weer aan een opbouw bezig. Met veel aandacht voor de rijke historie van het merk tracht Q1905.com het moderne met het verleden samen te laten smelten. Je vindt er een ruim aanbod aan sportkleding terug aan scherpe prijzen en voorzien van een uitstekende service. Zo ontvang je bij Q1905.com al snel een hoge korting bij de aankoop van twee of meer items. Wil je de nieuwste aanbiedingen volgen of op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Q1905.com of één van de social media kanalen volgen.

Waarom kiezen voor Q1905.com?

Q1905.com kies je voor zijn historie, omdat het oer-Nederlands is en omdat je er simpelweg een ruim gamma aan producten terug kunt vinden. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: Q-legends, sport, heren, dames, kinderen en deals. Je vindt er de juiste kleding terug voor sporten als voetbal, golf en tennis. Je kunt er schoenen, shirts, broeken en accessoires op de kop tikken. Je kunt er limited editions van de meest legendarische modellen aankopen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan ontvang je jouw bestelling in de regel tussen de 1 à 3 werkdagen na bestelling. Je ontvangt daarbij altijd een track & trace code om jouw bestelling te kunnen volgen. Betalen kan via heel wat verschillende methodes zoals met iDeal, Mastercard, Maestro, Sofort, PayPal en Visa.

Is Q1905.com betrouwbaar?

Weinig bedrijven hebben een geschiedenis die even rijk is als Q1905.com. Er is dan ook een indrukwekkende reputatie die het bedrijf heeft hoog te houden en die ervoor zorgt dat er veel aandacht is voor betrouwbaarheid. Zo vind je op de homepage van Q1905.com tal van reviews over het bedrijf. Zo vind je daar ook de nodige contactgegevens en extra bedrijfsgegevens zoals het KvK-nummer en heet btw nummer. Q1905.com is bovendien sterk aanwezig op sociale media en laat je als klant toe om veilig te betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Ten slotte beschikt Q1905.com over een eigen klantenservice die je kunt contacteren bij vragen en/of problemen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Q1905.com kan je op verschillende manieren bereiken bij vragen en/ of problemen. Zo kan je lekker ouderwets een brief sturen. Je kunt echter ook een mail sturen of het contactformulier op de website invullen. Het is tevens mogelijk om telefonisch contact op te nemen. De klantenservice van Q1905.com is geopend tijdens de kantooruren en tracht op elke binnenkomende vraag een antwoord te geven binnen de werkdag. Heb je een klacht? Dan stuur je deze best per mail op richting Q1905.com en dat bij voorkeur binnen de zeven dagen van de oorzaak van jouw klacht. Kan jouw klacht niet in onderling overleg opgelost worden? Dan heb je de mogelijkheid om jouw klacht door Stichting Geschil Online te laten behandelen. De uitspraak van deze instantie is bindend.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden al eens iets bij Q1905.com? Dan ben jij de geknipte persoon om ons meer te vertellen over Q1905.com. Was het voor jou een positieve ervaring? Wat vind je van de kwaliteit van jouw aankoop? Zou je de klantenservice als behulpzaam beoordelen? Hebben ze kennis van zaken? Zou je opnieuw kopen bij Q1905.com of toch niet? Schrijf jouw verhaal en jouw mening op deze pagina in de vorm van een review. Zo help je anderen voor een kleine moeite!

Reviews over Q1905.com
Gerelateerde bedrijven
Paulobellini.com logo
Paulobellini.com
2 beoordelingen
9
Kickz logo
Kickz
3 beoordelingen
7,7
ROYAUMS Outlet logo
ROYAUMS Outlet
3 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Q1905.com

Het bedrijf Q1905.com is geverifieerd door ons. De webshop q1905.com is al sinds 2007 een betrouwbare partij om te bestellen. Q1905.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Q1905.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Q1905.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van q1905.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne kleding

Erg fijne kleren die erg goed passen. De maatuitvoering is echt uitstekend. Ook de aftesale service was echt top. Ik ga zeker vaker hier bestellen want ik ben echt super tevreden. Top bedrijf! Super

Geplaatst op: 21-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jay S.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Q1905.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Paulobellini.com logo
Paulobellini.com
2 beoordelingen
9
Kickz logo
Kickz
3 beoordelingen
7,7
ROYAUMS Outlet logo
ROYAUMS Outlet
3 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Q1905.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Q1905.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Q1905.com actief?

Q1905.com is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Q1905.com reviews? Dan kun je naar de website van Q1905.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie