PUMA.com logo

PUMA.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

PUMA.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2115
PUMA.com logo
Website
PUMA.com
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen PUMA

Op deze pagina lees je over het merk PUMA en de ervaringen met dit bedrijf. Is dit bekende Duitse merk betrouwbaar en hoe gaan zij met klachten om? Je kunt hier alles lezen over het merk en hun werkwijze. Wil je zelf een beoordeling achterlaten voor andere klanten? Dat kan, helemaal onderaan de pagina is er de mogelijkheid om zelf een review achter te laten.

Over PUMA

PUMA is een van de bekendste sportmerken en is met name een grootmacht op het gebied van sportschoenen. Dit merk heeft een bijzondere geschiedenis. Wist je dat PUMA eigenlijk het broertje is van Adidas? Alhoewel, de bedenker van PUMA is daadwerkelijk de broer van de bekende heer Adolf Dassler. Rudolf Dassler begon samen met zijn broer Dassler SchuhFabrik. Deze samenwerking was echter niet succesvol en de broers gingen vanwege onenigheid uit elkaar. Waar Adolf Adidas oprichtte, startte Rudolf het merk Puma in 1948.

Waar dit merk eerst als enkel Duits schoenenmerk begon, is PUMA vandaag de dag een bekend merk wereldwijd. Ook is het merk uitgebreid van slechts schoenen, naar kleding en accessoires. Je kunt bij het merk PUMA wezen voor een paar nieuwe sneakers, joggingbroeken, maar ook een nieuwe schooltas. PUMA maakt ook speciale sportkleding voor bijvoorbeeld tennis, voetbal of hockey. Het aanbod van PUMA is vandaag de dag riant.

Waarom kiezen voor PUMA

PUMA is een merk van oorspronkelijk Duitse degelijkheid. Ook vandaag de dag merk je hier nog iets van. PUMA is namelijk een ontzettend kwalitatief hoogwaardig merk. De sneakers van PUMA gaan lang mee en ook de kleding is geproduceerd van sterke materialen. Daarom heb je als sporter het hele seizoen plezier van jouw nieuwe sportkleding of schoenen van PUMA.

Ook is PUMA natuurlijk een bekend merk en ook dat heeft zo zijn voordelen. Door de grootte en bekendheid, heeft dit merk zijn naam hoog te houden. Hierdoor weet je dus altijd dat je een goed kledingstuk, paar schoenen of accessoires koopt bij PUMA. Ook kom je bij eventuele klachten altijd eenvoudig in contact bij dit grote merk en staat de klanttevredenheid voorop.

Is PUMA betrouwbaar?

PUMA is zeker een betrouwbaar bedrijf. Dit komt omdat zij al meer dan 60 jaar actief zijn. Zij hebben in deze jaren een groot klantenbestand kunnen opbouwen en hebben voldoende ervaring en expertise. Als ervaren bedrijf weten zij hoe belangrijk het vertrouwen van de klant is en doen zij er dus alles aan om dit vertrouwen tegemoet te komen. Dit doen zij niet alleen met de beste producten ontwikkelen, maar ook de beste service bieden voor hun klanten. Via hun webshop kun je meer lezen over wat zij allemaal betekenen voor hun klanten en over welke keurmerken ze beschikken. Dankzij deze keurmerken ben je altijd verzekerd van een veilige online betaling bij PUMA.

Klantenservice en klachten

Heb jij een vraag over de service of producten van PUMA? Neem dan eenvoudig contact op met de klantenservice. Hier kun je terecht voor al jouw vragen en ook met jouw klachten over een bestelling of het bedrijf. Je kunt via de webshop in contact komen met PUMA. Dit kan zowel via het contactformulier, als per telefoon. Wil je snel antwoord op jouw vragen? Dan kun je ook gebruik maken van social media. Stel bijvoorbeeld jouw vraag op Twitter en tag PUMA als @PUMA voor een snelle reactie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met PUMA? Heb jij bijvoorbeeld eens een paar sneakers gekocht van dit merk of zijn jouw sportkleren van PUMA? Laat dan een review achter van jouw ervaring met dit merk. Hoe was het product dat je hebt gekocht en hoe was de service? Heb jij bijvoorbeeld eens contact gehad met de klantenservice van PUMA? Laat het hieronder achter om andere klanten te helpen.

Gerelateerde bedrijven

Donnay logo
Donnay
3 beoordelingen
8
Wildshirts.nl logo
Wildshirts.nl
2 beoordelingen
9,5
ANWB Webwinkel logo
ANWB Webwinkel
5 beoordelingen
5,4

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met PUMA.com

Het bedrijf PUMA.com is geverifieerd door ons. De webshop PUMA.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. PUMA.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. PUMA.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van PUMA.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van PUMA.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super tevreden

Mijn schoenen zijn goed aangekomen dus ik ben tevreden. Ik heb mijn Smashbucks in de uitverkoop gekocht en ben verbaasd over hun kwaliteit voor wat ik heb betaald in vergelijking met andere merken.

Geplaatst op: 03-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danny V.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over PUMA.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Donnay logo
Donnay
3 beoordelingen
8
Wildshirts.nl logo
Wildshirts.nl
2 beoordelingen
9,5
ANWB Webwinkel logo
ANWB Webwinkel
5 beoordelingen
5,4

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PUMA.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over PUMA.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PUMA.com actief?

PUMA.com is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , schoenenwinkels en sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PUMA.com reviews? Dan kun je naar de website van PUMA.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie