PULL&BEAR logo

PULL&BEAR reviews, ervaringen en beoordelingen

PULL&BEAR reviews, ervaringen en beoordelingen
4090
PULL&BEAR logo
Website
PULL&BEAR
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen PULL&BEAR

Wil je graag een bestelling plaatsen bij PULL&BEAR, maar je eerst graag wat meer te weten komen over deze organisatie? Lees dan snel verder. Op deze pagina kom je alles te weten over PULL&BEAR, zoals hoelang het al bestaat, waarom je wel of niet voor het bedrijf zou moeten kiezen, hoe je de klantenservice kunt bereiken en of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook lees je hier tal van ervaringen van reeds bestaande klanten. Na het lezen van deze informatie heb je een goede indruk of het bedrijf betrouwbaar is en kun je zelf een goede keuze maken om wel of geen aankoop te doen bij PULL&BEAR.

Over PULL&BEAR

PULL&BEAR is een kledingbedrijf dat zich richt tot het ontwerpen van hippe en unieke kleding. Het bedrijf is al in 1991 opgericht met als doel om duurzame en invloedrijke kleding te maken. Het bedrijf maakt kleding voor zowel mannen als vrouwen en heeft naast haar online webwinkel ook tal van fysieke winkels verspreid over de hele wereld. Het bedrijf streeft keer op keer weer naar unieke collecties en let hierbij op unieke kleuren, materialen en tal van bijzondere details.

Waarom kiezen voor PULL&BEAR

PULL&BEAR is een uniek kledingmerk dat zich richt tot het ontwerpen van hippe kleding voor mannen en vrouwen. Het merk is vooruitstrevend en hecht veel waarde aan een duurzame productie van haar kleding. Naast unieke en vooruitstrevende kleding biedt het bedrijf ook gunstige algemene voorwaarden en kun je vertrouwen op kwalitatieve kledingstukken.

Ӭ

Is PULL&BEAR betrouwbaar?

Voordat je een online aankoop doet is het altijd goed om te kijken of het bedrijf betrouwbaar is. PULL&BEAR is een zeer grote onderneming met een hoge naamsbekendheid. Je kunt het bedrijf dan ook zeker vertrouwen. Naast een hoge naamsbekendheid en een succesvolle formule, voldoet het bedrijf en haar webwinkel aan de belangrijkste gestelde voorwaarden waaraan een betrouwbare organisatie dient te voldoen. Zo heeft het bedrijf veilige betalingsvoorwaarden, gaat het bedrijf veilig met jouw persoonlijke data om en kun je vertrouwen op gunstig voorwaarden.

Klantenservice en klachten

Indien je de klantenservice van PULL&BEAR wilt spreken kan dit eenvoudig via telefonisch contact, per mail of via het online contactformulier. Doorgaans word je snel geholpen door een medewerker van PULL&BEAR. Bij PULL&BEAR kun je altijd eenvoudig je bestelling retourneren of omruilen indien gewenst. Ook kun je altijd terecht in een van de vele fysieke winkels van het bedrijf en kun je medewerkers altijd om persoonlijk om advies vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ooit bij PULL&BEAR kleding gekocht? Laat andere potentiële kopers laten weten wat jij van de bestelling von den help andere met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of geen klant te worden bij PULL&BEAR. Schrijf in jouw review bijvoorbeeld of je goed geholpen bent door een medewerker van PULL&BEAR, indien je de klantenservice hebt benaderd, wat je van de kwaliteit van de producten vindt en of je het bedrijf wellicht aan andere zou aanraden.

Gerelateerde bedrijven
Yours Clothing logo
Yours Clothing
26 beoordelingen
4,1
Merkmeisjeskleding logo
Merkmeisjeskleding
2 beoordelingen
9
Hardloopshop logo
Hardloopshop
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over PULL&BEAR

Het bedrijf PULL&BEAR is geverifieerd door ons. De webshop PULL&BEAR is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. PULL&BEAR is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. PULL&BEAR maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van PULL&BEAR is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van PULL&BEAR. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van PULL&BEAR.

Geplaatst op: 12-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over PULL&BEAR
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Yours Clothing logo
Yours Clothing
26 beoordelingen
4,1
Merkmeisjeskleding logo
Merkmeisjeskleding
2 beoordelingen
9
Hardloopshop logo
Hardloopshop
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PULL&BEAR een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over PULL&BEAR. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PULL&BEAR actief?

PULL&BEAR is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PULL&BEAR reviews? Dan kun je naar de website van PULL&BEAR gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie