Prolon logo

Prolon reviews, ervaringen en beoordelingen

Prolon reviews, ervaringen en beoordelingen
2854
Prolon logo
Website
Prolon

Reviews en Ervaringen Prolon

Wil je weten of de boxen van Prolon iets voor jou zijn? Lees dan hier de ervaringen van Prolon klanten en lees meer over Prolon zelf. Je kunt hier reviews van klanten lezen en meer te weten komen over de visie en betrouwbaarheid van Prolon.

Over Vizion

In 5 dagen lekker in je vel zitten en succesvol afvallen? Met Prolon kan het. Dankzij wetenschappelijk bewezen methodes is het mogelijk om met de producten van Prolon succesvol en snel af te vallen. De theorie is gebaseerd op de vastenmethode. Door minder te consumeren in combinatie met metabolisme boosters als thee en poeders, kun je in 5 dagen jouw eetgewoontes resetten.

Prolon wilt afvallen en gezonder leven eenvoudiger maken voor iedereen. Daarom zijn deze boxen van Prolon geschikt voor iedereen en kun je het 5 dagen proberen om te zien of het effect heeft. Prolon is van origine een Amerikaans bedrijf, maar vanwege het succes is deze formule nu wereldwijd verkrijgbaar.

Waarom kiezen voor Prolon

Prolon is vooral erg gemakkelijk. In de box ontvang je precies wat je nodig hebt voor de 5 dagen en kun je dus gelijk aan de start. Je hoeft naast deze box niets extra’s te kopen en bent dus gelijk klaar om te starten.

Wil je meer weten over de theorie achter dit succesvolle 5 daagse afvalplan? Je kunt online bij Prolon gratis hun boek aanvragen. Dit boek staat vol met extra informatie over de theorie achter dit concept.

Prolon houdt iedereen geïnspireerd om af te vallen. Je kunt je namelijk online aanmelden om mee te doen aan een Fast Weekend van Prolon voor extra support. Ook heeft Prolon een eigen blog waar niet alleen succesverhalen worden gedeeld, ook kun je hier extra inspiratie opdoen om af te vallen. Laat je inspireren door Prolon om succesvol af te vallen.

Is Prolon betrouwbaar?

Prolon is een bedrijf dat niet alleen in Amerika bekend is, maar ook in Europa krijgt het steeds meer voeten in de aarde. Dankzij de grote van het bedrijf en de internationale afname, is Prolon al gauw de beschouwen als een betrouwbaar bedrijf. Dit is ook zichtbaar online. Er wordt veilig omgegaan met jouw gegevens en de betaling is altijd veilig.

De betaalmethode is namelijk altijd naar keuze van de klant. Je mag zelf kiezen hoe je wilt betalen. Dit kan gewoon vertrouwd en veilig met Ideal of Bancontact via de bank bij Prolon, maar ook met Paypal of creditcard. Prolon biedt ook veel online betaalmethodes aan voor een veilige betaling. Denk bijvoorbeeld aan GooglePay of Applepay.

Klantenservice en klachten

Wil ie meer weten over het concept van Prolon of heb je gewoon meer vragen over hun producten en boxen? Schroom niet om Prolon te contacteren. Dit kan vrijblijvend via de klantenservice. Zij helpen jou graag verder en hebben een Nederlands team dat je persoonlijk verder kan helpen. Heb je gezondheidsklachten? Neem dan eerst contact op met de klantenservice van Prolon om te bespreken of jij mee kunt doen aan deze vorm van afvallen. De klantenservice is professioneel en zal je altijd deskundig te woord staan.

Heb je geen resultaten geboekt bij het 5 dagen vasten met Prolon? Of heb je een klacht over de bezorging van jouw pakketje van Prolon? Klachten mag je altijd melden bij Prolon. Ze gaan gelijk voor je op zoek naar een geschikte oplossing en verhelpen de klachten. Contacteer de klantenservice wanneer je niet tevreden bent over Prolon.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een succesverhaal dat baat heeft gehad bij de box van Prolon? Ben jij kilo’s kwijtgeraakt nadat je Prolon hebt gebruikt? Of heb jij een andere ervaring met de vastenmethode van Prolon? Het is belangrijk om jouw ervaringen en resultaten te delen. Zo kunnen nieuwe klanten van Prolon een beter beeld krijgen van wat ze te wachten staat. Vertel iets over de smaak van de thee, hoe moeilijk of eenvoudig het is om de 5 dagen vol te houden en schrijf iets over de service die je kunt verwachten. Je kunt Prolon een beoordeling naar waarde geven en een review schrijven met daarin een aanbeveling voor Prolon of wellicht juist niet. Deel jouw ervaring voor een beter beeld van Prolon.

Reviews over Prolon
Gerelateerde bedrijven
Disposables.bio logo
Disposables.bio
2 beoordelingen
9
Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
HelloFresh logo
HelloFresh
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Prolon

Prolon is geverifieerd door ons expert team. De webshop Prolon bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Prolon lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Prolon. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Prolon is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Prolon. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Prolon.

Geplaatst op: 08-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed vast programma

Dit is een uitstekend programma om mee te vasten omdat ik medicijnen slik die met voedsel moeten worden ingenomen waardoor ik niet langer kan vasten. Er is een smaak van de soep die ik echt niet lekker vind maar de rest is allemaal goed te doen!

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vera B.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Prolon
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Disposables.bio logo
Disposables.bio
2 beoordelingen
9
Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
HelloFresh logo
HelloFresh
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Prolon een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Prolon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Prolon actief?

Prolon is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) maaltijdboxen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Prolon reviews? Dan kun je naar de website van Prolon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie