Printwinkel.nl logo

Printwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Printwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
931
Printwinkel.nl logo
Website
Printwinkel.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen bij Printwinkel.nl

Op deze pagina vind je de meest recente ervaringen van gebruikers bij Printwinkel.nl. Mensen die net zoals jij een aankoop hebben gedaan en hun review achter willen laten, zodat de volgende klant met gerust hart de website van Printwinkel.nl kan bezoeken. Wij hebben daarom al hun ervaringen op een rijtje gezet zodat ook jij de juiste beslissing maakt over een aankoop op Printwinkel.nl.

Over Printwinkel.nl

Printwinkel.nl is al jaar en dag actief in de Benelux als een van de beste leveranciers op het gebied van printer supplies. Vanaf 2000 levert dit professionele bedrijf verscheidene hoogwaardige producten zoals compatible en originiele inkt cartridges, toners, faxrollen, opslagproducten, fotopapier en ga zo maar door. Als deze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnorm en Printwinkel.nl hanteert daarbij ook nog de scherpste prijzen. Printwinkel.nl is duidelijk in haar visie, ze willen absoluut geen concessies doen aan de kwaliteit van inkt en de levensduur van een printer. Daarbij is het een verrassend alternatief voor iedereen die prijsbewust is. Het motto is duidelijk: Kies voor prijs, zekerheid en kwaliteit, kies voor Printwinkel.nl

Waarom kiezen voor Printwinkel.nl?

Er zijn tal van aanbieders in de sector waarin Printwinkel.nl opereert, maar toch is er een reden om voor hun te kiezen. Omdat ze een ruim assortiment hebben met meer dan 10.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar, kan jij je bestelling al binnen 1 á 2 dagen op je deurmat hebben liggen! In combinatie met de buitengewone kwaliteit van producten, die allen ISO-9001 gecertificeerd zijn, en de logistieke afhandeling van jouw bestelling, kun je vertrouwd en veilig een aankoop doen bij Printwinkel.nl. Nu kunnen wij wel met mooie woorden aankomen, zoals de ISO-9001, maar dan leggen we ook uit wat men hier mee bedoelt. Alle navulsets, cartridges en overige producten van Printwinkel.nl voldoen aan zeer strenge Europese eisen, die volledig in de bedrijfsvoering zijn geïntegreerd. Vandaar de certificatie tot ISO-9001 zodat gebruikers vooraf geïnformeerd worden over de hoge kwaliteit binnen het bedrijf waar ze een bestelling plaatsen.

Is Printwinkel.nl betrouwbaar?

Alle producten van Printwinkel.nl hebben een fabriksgarantie van ruim 2 jaar. Zelfs als er bijvoorbeeld supplies worden toegepast in een HP printer die niet bij HP horen, wordt de garantie tegenover de klant niet beperkt. Je kunt dus nooit je garantiemogelijkheden van je printer verliezen! Door de eerder genoemde ISO-9001 certificatie is de kans op uitval bij een bestelling ontzettend gering. Als we gaan kijken naar een compatibel inkjet, is de uitvalspercentage onder de 0.1% (!!). Doordat Printwinkel.nl een Nederlands bedrijf is, kun je ook op de gebruikelijke Nederlandse methoden je betalingen voldoen. Lekker makkelijk met iDeal of automatische incasso, perfect toch? Heb je een buitenlandse rekening, dan is een betaling zo gepiept met behulp van een credit card. Al deze factoren bij elkaar straalt betrouwbaarheid uit en dit vind men terug in de beoordelingen over Printwinkel.nl

Klantenservice en klachten

Vanwege de uitstekende kwaliteit en lage uitvalsnorm bij de producten van Printwinkel.nl, zijn er niet al te veel klachten te vinden tussen de beoordelingen. Indien er toch een klacht is over een bestelling, dan staat de klantenservice op werkdagen voor jou paraat. Vermeld alle informatie in een mail en ze nemen zo snel mogelijk contact met je op om het probleem te verhelpen. Indien je vragen en hulp nodig hebt, is de winkel van Printwinkel.nl te bezoeken in Bladel. Daarbij is er op de website van printwinkel.nl een volledige pagina ingevuld onder het kopje klantenservice, waar je hoogstwaarschijnlijk al een antwoord op je vraag zult vinden.

Wil jij ook beoordelen?

Help andere bezoekers van printwinkel.nl met een review over de website, zodat ook zij zich van te voren kunnen inlezen over het reilen en zeilen van printwinkel.nl voordat ze een product aanschaffen. Laat hier een beoordeling achter!

Reviews over Printwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Office-Deals.be logo
Office-Deals.be
4 beoordelingen
7,2
Premiumkerstpakketten logo
Premiumkerstpakketten
1 beoordeling
9,5
Tonershop logo
Tonershop
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Groot assortiment

De website biedt een super groot assortiment aan vele producten. De prijzen zijn erg goed en de kwaliteit van de producten is ook echt super. Goede service!

Geplaatst op: 30-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Benjamin J.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Printwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Office-Deals.be logo
Office-Deals.be
4 beoordelingen
7,2
Premiumkerstpakketten logo
Premiumkerstpakketten
1 beoordeling
9,5
Tonershop logo
Tonershop
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Printwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Printwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Printwinkel.nl actief?

Printwinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Printwinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Printwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie