Powerpeers.nl logo

Powerpeers.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

3 beoordelingen • 7,3
Powerpeers.nl logo
Powerpeers.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
3 beoordelingen • 7,3
Beoordeling
3 beoordelingen
7,3
5 sterren
67%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
33%
Bestelproces
7,3
Service
7,3
Prijs
7,3
Levering
7,3

Gerelateerde bedrijven

NLE logo NLE
12 beoordelingen
5,8
Pure Energie logo Pure Energie
23 beoordelingen
9,1
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10

Powerpeers ervaringen kunnen een belangrijke rol spelen om in zee te gaan met dit bedrijf. Het concept van Powerpeers is vrij nieuw op de markt en daardoor kunnen Powerpeers reviews doorslaggevend zijn. Lees hier alles over Powerpeers en wees goed voorbereidt voor je in zee gaat met dit bedrijf.

Over Powerpeers

Het opwekken van je eigen energie is wellicht populairder als ooit. Powerpeers speelt hierin op in door mensen welke duurzame energie opwekken en afnemen samen te brengen. Zo kan je als opwekker precies zien wat je aan energie opwekt en met wie je deze energie deelt. Terwijl afnemers van deze energie precies kunnen zien van wie zij energie afnemen. Zo weet iedereen zeker dat de energie in goede handen is. Wanneer je zelf duurzame energie opwekt ben je niet altijd thuis, maar wek je ondertussen wel energie op. In de huidige situatie zal deze energie terugeleverd worden aan het net en krijg je hier een vergoeding over van je energieleverancier. Bij Powerpeers wordt deze energie geleverd aan consumenten welke daar interesse in hebben. Zij kunnen tenslotte aangeven waar zij hun groene energie vandaan willen hebben. Jij levert dus energie aan mensen welke daar echt interesse in hebben en krijgt daar een eerlijke prijs voor.

Gegarandeerd stroomaanbod

Bij Powerpeers kies jij zelf je stroomleveranciers alleen wat als deze geen stroom opwekken? Kom je dan zonder stroom te zitten? Natuurlijk heeft Powerpeers hier ook een oplossing voor bedacht, want zij zorgen ervoor dat wanneer jij niet voldoende stroom krijg van je keuzemogelijkheden zij dit automatisch aanvullen. En ja deze stroom is 100% duurzaam van onder andere windmolenparken uit zee, zonne-energie of windmolens van boeren uit jou provincie!

Wat zijn de Powerpeers ervaringen op andere sites

Sinds wij deze pagina publiceren zijn de ervaringen over Powerpeers bijzonder positief te noemen. Zo scoort Powerpeers op de grote energie websites gemiddeld een 9 wat in vergelijking met andere energieleveranciers erg hoog is. Ook op hun facebook zijn de ervaringen over het algemeen vrij positief. Daar score zij tenslotte 4 van de 5 sterren.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Powerpeers.nl

profielfoto van Jan E.
Jan E.
28-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super

Gewoon prima

profielfoto van Berber
Berber
19-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
prima bedrijf

Eindelijk een oplossing voor het probleem dat wij geen goede groene stroom konden krijgen. Hierdoor hebben we onze leveranciers zelf in de hand

profielfoto van Mischa V.
Mischa V.
18-01-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Hele slechte service, riekt naar oplichting

Wat een drama met PowerPeers, was heel enthousiast over de site en de tarieven. Ik had een mooi voorstel ontvangen en daarmee akkoord gegaan. Had ze in de tussentijd nog een vraag gesteld via de mail. Hierop kreeg ik geen antwoord, maar wel een mail dat de tarieven omhoog waren gegaan (ik was net 3 dagen klant!!) met 75,- per maand!! Ik ga een contract aan per 1 januari, dan verwacht ik ook dat ik een aanbieding krijg met prijzen die vanaf die dag gelden!! Te belachelijk voor woorden natuurlijk om dat niet te doen maar je nieuwe klant wel direct een mega verhoging voorschotelen. Gelukkig gekozen voor variabel dus heb weer een andere leverancier kunnen kiezen. Boeven zijn het!! Ik heb deze ervaring geschreven omdat me op 9 januari is aangegeven dat ze alles zullen terugdraaien en dat ik het eventueel afgeschreven maandbedrag kan laten storneren, maar ik toch via hetzelfde emailadres notabene een mail krijg waarom de factuur niet betaald is!!! Ze hebben een aantal zaken daar echt NIET goed op orde.

Schrijf een review over Powerpeers.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

NLE logo NLE
12 beoordelingen
5,8
Pure Energie logo Pure Energie
23 beoordelingen
9,1
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10

Alle subcategorieën uit deze categorie