Polsbandshop.be logo

Polsbandshop.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Polsbandshop.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3814
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Polsbandshop.be

Polsbandshop.be is geverifieerd door ons expert team. De webshop Polsbandshop.be bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Polsbandshop.be lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Polsbandshop.be. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Polsbandshop.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Polsbandshop.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Polsbandshop.be.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Polsbandshop.be


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

VidaXL logo
VidaXL
183 beoordelingen
5,7
Farmaline logo
Farmaline
23 beoordelingen
5,8
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Polsbandshop.be een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Polsbandshop.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Polsbandshop.be actief?

Polsbandshop.be is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Polsbandshop.be reviews? Dan kun je naar de website van Polsbandshop.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie