PLATFRM.eu logo

PLATFRM.eu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

PLATFRM.eu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3133
PLATFRM.eu logo
Website
PLATFRM.eu
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen PLATFRM.eu

Duurzame mode shop je op PLATFRM.eu. Deze webshop vormt een platform voor tientallen opkomende merken en ontwerpers waar ze hun kleding en accessoires kunnen verkopen. Je shopt zowel voor mannen als vrouwen en dankzij de handige zoekfilters vind je gemakkelijk en snel de stijlen die aansluiten bij jouw wensen. Voordat jij een nieuwe outfit shopt op PLATFRM.eu kan het prettig zijn om eerst wat recensies te lezen. Wij vragen echte klanten van PLATFRM.eu om hun beoordeling achter te laten op deze pagina. Lees wat anderen te zeggen hebben over PLATFRM.eu zodat jij een weloverwogen beslissing maakt om hier te winkelen.

Over PLATFRM.eu

PLATFRM werd in december 2020 gelanceerd om een ”‹”‹broodnodige positieve verandering in de mode-industrie te bewerkstelligen. De industrie drukt namelijk een negatieve stempel op de wereld vanwege aantasting van het milieu, overconsumptie, menselijke uitbuiting en meer. Een paar jaar geleden bracht oprichter Steef een bezoek aan Marokko en zag deze negatieve effecten van de huidige mode-industrie met zijn eigen ogen. Daar werd het idee voor PLATFRM geboren. PLATFRM.eu probeert een positieve verandering teweeg te brengen in een vervuilende industrie. Het is niet mogelijk om de hele modeindustrie van de ene op de andere dag te veranderen, maar elke dag probeert PLATFRM.eu iets kleins te doen dat ze dichter bij ons uiteindelijke doel brengt. Het doel: een echt duurzame mode-industrie waar alle betrokkenen op een eerlijke manier worden behandeld en de planeet en haar hulpbronnen op de juiste manier worden gebruikt. Hierbij richt PLATFRM.eu zich niet enkel op de shoppers, maar ook op de merken die ze aanbieden.

Waarom kiezen voor PLATFRM.eu

Bij PLATFRM.eu verzamelen ze alleen duurzame merken die mooie items produceren en hopelijk overtuigen ze hiermee zelfs niet-duurzame shoppers om de juiste keuze te maken. De meeste shoppers geven helaas nog steeds niet genoeg om duurzaamheid, maar ze zullen wel een duurzame keuze maken als ze een item zien dat ze leuk vinden. De aangeboden merken worden beoordeelt op basis van 8 principes. Sommige merken zullen zich vooral richten op het gebruik van duurzaam materiaal, andere zullen hard werken om misstanden in de samenleving te bestrijden. En sommige merken doen het allemaal. PLATFRM.eu wilt haar klanten de keuze geven om die items te vinden die het beste bij de eigen waarden passen. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment aan shirts, blouses, rokjes, jurkjes, broeken, tassen, ondergoed, nachtkleding en nog veel meer. De online shop is onderverdeeld in diverse categorieën waardoor het niet moeilijk is om te vinden wat je zoekt.

Is PLATFRM.eu betrouwbaar?

Het duurzame modeplatform is actief op verschillende social media kanalen. Volg PLATFRM.eu op Facebook en Instagram om modeinspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties. Aanbiedingen passen niet goed bij duurzame mode en die zul je dan ook niet vaak vinden. Je kunt een eigen account aanmaken op de website zodat je altijd inzicht hebt in jouw bestellingen. Meld jij je aan voor de nieuwsbrief? Dan plant PLATFRM.eu één boom voor jou!

Klantenservice en klachten

Veel informatie, bijvoorbeeld over de status van jouw bestelling en het retourneren van producten, valt terug te vinden op de website. Het kan zijn dat je nog vragen hebt of om een andere reden contact wilt met een medewerker van PLATFRM.eu. Neem contact op door het contactformulier op de website in te vullen en er komt zo snel mogelijk iemand bij je terug.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met PLATFRM.eu? Dan horen we graag van jou wat jouw mening is. Vertel bijvoorbeeld over de merken die je hebt ontdekt via het platform, hoe snel je jouw bestelling in huis had, wat je vindt van de kwaliteit en pasvorm van de kleding en of je jouw vrienden en vriendinnen aan zou raden om hier te shoppen. Des te meer jij weet te delen over PLATFRM.eu in je review, des te waardevoller deze beoordeling is voor een ander.

Reviews over PLATFRM.eu

Gerelateerde bedrijven

tenCate1952 logo
tenCate1952
2 beoordelingen
9
Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
Zonnebrillen.com logo
Zonnebrillen.com
6 beoordelingen
8,8

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over PLATFRM.eu

Het bedrijf PLATFRM.eu is geverifieerd door ons. De webshop PLATFRM.eu is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. PLATFRM.eu is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. PLATFRM.eu maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

PLATFRM.eu is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van PLATFRM.eu. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van PLATFRM.eu.

Geplaatst op: 01-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over PLATFRM.eu


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

tenCate1952 logo
tenCate1952
2 beoordelingen
9
Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
Zonnebrillen.com logo
Zonnebrillen.com
6 beoordelingen
8,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PLATFRM.eu een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over PLATFRM.eu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PLATFRM.eu actief?

PLATFRM.eu is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PLATFRM.eu reviews? Dan kun je naar de website van PLATFRM.eu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie