Phoneshop logo

Phoneshop ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 2,0
Phoneshop logo
Phoneshop ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 2,0
Beoordeling
1 beoordelingen
2
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
100%
2
2
2
2

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
27 beoordelingen
4,0
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9

Ervaringen Phoneshop

Een telefoon abonnement afsluiten kan in een webwinkel met meer dan twintig jaar ervaring. De Phoneshop is zo’n winkel waar je gegarandeerd kan genieten van een nieuw telefoonabonnement tegen de laagste prijs. Toch ga je natuurlijk niet zomaar overal een telefoonabonnement afsluiten. Je wil graag weten of de website wel zo betrouwbaar is zoals beweerd wordt. Wij verzamelen speciaal voor alle terechte twijfelaars de ervaringen bij de Phoneshop. Aan de hand van ervaringen kan je zelf bepalen of dit de winkel is waar je een telefoonabonnement wil afsluiten. Heb je hier al eens een telefoonabonnement afgesloten? Laat jouw ervaring weten en deel dit met andere klanten van de Phoneshop.

Over Phoneshop

Phoneshop heeft verschillende telefoonabonnementen met scherpe aanbiedingen. De nieuwste smartphones zijn in de online winkel verkrijgbaar. Doordat de winkel al meer dan twintig jaar ervaring heeft in het aanbieden van telefoons met abonnement kan je rekenen op een hoge service. Als je er even niet uitkomt dan kan je hier terecht met al je vragen over het verlengen van een telefoonabonnement of het afsluiten van een nieuw telefoonabonnement. Helemaal niets is te gek voor de Phonehsop.

Telefoon met kado.

Leuk zo’n nieuwe smartphone, maar Phoneshop weet inmiddels wel dat iedereen wel zo’n toestel in huis heeft liggen. De meeste telefoons zijn van een hoge kwaliteit waardoor ze wel langer dan twee jaar meegaan. In plaats van een nieuwe smartphone kan je er dan ook voor kiezen om een kado uit te zoeken. Een telefoon met kado is een speciale actie waarbij je kan kiezen voor een gratis iPad mini bij een nieuw telefoon abonnement. Je krijgt dan een sim only abonnement en als cadeau voor het afsluiten van een telefoon abonnement krijg je een iPad mini. Naast een iPad mini kan je uit nog meer cadeaus kiezen bij de Phoneshop zoals een gratis laptop.

Betrouwbaar een toestel afhalen.

Vertrouw je de post niet zo of heb je liever een telefoonabonnement echt in handen? Geen probleem want je kan je toestel eventueel ook afhalen op het kantoor in Den Haag. Dit maakt een webwinkel als Phoneshop extra betrouwbaar vergeleken met andere online shops.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Phoneshop

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-09-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
als er iets mis is ben je de klos!

Phoneshop levert snel tegen aantrekkelijke prijzen maar als er iets mis is ben je de klos. Ze nemen hun verantwoordelijkheid niet en sturen je naar de fabrikant.

Schrijf een review over Phoneshop

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
27 beoordelingen
4,0
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9