Phoneshop logo

Phoneshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Phoneshop reviews, ervaringen en beoordelingen
157
Phoneshop logo
Website
Phoneshop
Categorie
Telecom

Ervaringen Phoneshop

Een telefoon abonnement afsluiten kan in een webwinkel met meer dan twintig jaar ervaring. De Phoneshop is zo’n winkel waar je gegarandeerd kan genieten van een nieuw telefoonabonnement tegen de laagste prijs. Toch ga je natuurlijk niet zomaar overal een telefoonabonnement afsluiten. Je wil graag weten of de website wel zo betrouwbaar is zoals beweerd wordt. Wij verzamelen speciaal voor alle terechte twijfelaars de ervaringen bij de Phoneshop. Aan de hand van ervaringen kan je zelf bepalen of dit de winkel is waar je een telefoonabonnement wil afsluiten. Heb je hier al eens een telefoonabonnement afgesloten? Laat jouw ervaring weten en deel dit met andere klanten van de Phoneshop.

Over Phoneshop

Phoneshop heeft verschillende telefoonabonnementen met scherpe aanbiedingen. De nieuwste smartphones zijn in de online winkel verkrijgbaar. Doordat de winkel al meer dan twintig jaar ervaring heeft in het aanbieden van telefoons met abonnement kan je rekenen op een hoge service. Als je er even niet uitkomt dan kan je hier terecht met al je vragen over het verlengen van een telefoonabonnement of het afsluiten van een nieuw telefoonabonnement. Helemaal niets is te gek voor de Phonehsop.

Telefoon met kado.

Leuk zo’n nieuwe smartphone, maar Phoneshop weet inmiddels wel dat iedereen wel zo’n toestel in huis heeft liggen. De meeste telefoons zijn van een hoge kwaliteit waardoor ze wel langer dan twee jaar meegaan. In plaats van een nieuwe smartphone kan je er dan ook voor kiezen om een kado uit te zoeken. Een telefoon met kado is een speciale actie waarbij je kan kiezen voor een gratis iPad mini bij een nieuw telefoon abonnement. Je krijgt dan een sim only abonnement en als cadeau voor het afsluiten van een telefoon abonnement krijg je een iPad mini. Naast een iPad mini kan je uit nog meer cadeaus kiezen bij de Phoneshop zoals een gratis laptop.

Betrouwbaar een toestel afhalen.

Vertrouw je de post niet zo of heb je liever een telefoonabonnement echt in handen? Geen probleem want je kan je toestel eventueel ook afhalen op het kantoor in Den Haag. Dit maakt een webwinkel als Phoneshop extra betrouwbaar vergeleken met andere online shops.

Gerelateerde bedrijven
Ziggo Zakelijk logo
Ziggo Zakelijk
5 beoordelingen
6
Caiway logo
Caiway
5 beoordelingen
8
Talk360 logo
Talk360
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Phoneshop

Ons team van experts heeft Phoneshop geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Phoneshop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Phoneshop is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Phoneshop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Phoneshop. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Phoneshop.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer tevreden over de bestelling

Op donderdagavond bestelde ik mijn Iphone 15. Omdat dit voor het weekend was, vroeg ik maandag wanneer ik mijn Iphone 15 kon verwachten. De blauwe was helaas niet meer op voorraad maar de groene was direct leverbaar en heb ik donderdag mogen ontvangen. Mijn complimenten voor de manier van mailen en natuurlijk de Iphone die ik nu kan gebruiken.

Geplaatst op: 06-06-2024
Laatst bewerkt op: 06-06-2024
Geschreven door: Jacqueline

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Als er iets mis is ben je de klos!

Phoneshop levert snel tegen aantrekkelijke prijzen maar als er iets mis is ben je de klos. Ze nemen hun verantwoordelijkheid niet en sturen je naar de fabrikant.

Geplaatst op: 26-09-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Phoneshop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ziggo Zakelijk logo
Ziggo Zakelijk
5 beoordelingen
6
Caiway logo
Caiway
5 beoordelingen
8
Talk360 logo
Talk360
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Phoneshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Phoneshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Phoneshop actief?

Phoneshop is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Phoneshop reviews? Dan kun je naar de website van Phoneshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie