Petsonline.nl logo

Petsonline.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Petsonline.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
913
Petsonline.nl logo
Website
Petsonline.nl
Categorie
Webshops

Ervaringen met Petsonline.nl

De naam zegt het al: bij Petsonline.nl vind je alles wat je nodig hebt voor jouw geliefde huisdier. Wil je graag weten wat de ervaringen van andere klanten zijn met Petsonline.nl? Lees dan zeker verder. Wij hebben alle reviews van Petsonline.nl voor je op een rij gezet, zodat je een weloverwogen beslissing kan maken om bij deze webshop te shoppen.

Alles over Petsonline.nl

Petsonline.nl is een webshop die zich volledig richt op de verkoop van accessoires, speciaal voor honden en katten. In het enorme aanbod aan diverse merken vinden we exclusieve producten, maar ook het eigen merk van de webwinkel. Zo is er voor ieder budget wat wils. De website zelf ziet er prachtig uit. Alle artikelen zijn overzichtelijk ondergebracht in verschillende categorieën. Hier vind je de gangbare producten zoals manden, halsbanden en kussens, maar ook unieke producten ontbreken niet. Denk hierbij aan zwemvesten voor honden, hondenparaplu’s, glitter halsbanden en uniek speelgoed voor katten. En ben je op zoek naar een cadeautje voor de dierenliefhebber of eigenaar van huisdieren? Dan zit je altijd goed met een Petsonline.nl cadeaubon, die gemakkelijk te bestellen is via de webshop.

Kiezen voor Petsonline.nl doe je met een reden

Uniek een Petsonline.nl is dat deze webshop het complete assortiment van het Duitse merk Hunter aanbiedt. Dit bedrijf is al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van halsbanden, harnassen en lijnen voor honden en katten. Daarnaast bieden ze onder andere hondenkleding, speelgoed en bedden aan. Petsonline.nl werkt nauw samen met dit bedrijf, waardoor de allernieuwste artikelen als eerste bij Petsonline.nl te bestellen zijn. Petsonline.nl heeft een leuke ‘acties & specials’ categorie, waar je speciale producten shopt voor bijvoorbeeld kerst of de zomermaanden. Als trotse eigenaar van een puppy kun je alle benodigdheden kopen in de speciale puppy categorie. Wel zo gemakkelijk!

Is Petsonline.nl betrouwbaar?

Ja, Petsonline.nl is absoluut betrouwbaar. Op de website vind je alle relevante bedrijfsinformatie zoals het KVK-nummer. Ook is de webshop aangesloten bij Webwinkel Keurmerk: het keurmerk op het gebied van betrouwbare webwinkels. Daarnaast blijkt de betrouwbaarheid uit het feit dat Petsonline.nl een zeer duidelijk en helder retourbeleid hanteert. Binnen 30 dagen na aankoop mag je je product retourneren, zonder dat je hierbij een reden hoeft aan te geven. Op social media is Petsonline.nl ook actief. Neem zeker eens een kijkje op de leuke Instagram pagina.

Klachtafhandeling en klantenservice

Petsonline.nl vindt het enorm belangrijk om hun klanten een uitstekende service te bieden. Door het verlenen van deze service heeft de webshop op dit moment een gemiddelde Kiyoh waardering van 8,8. Op Petsonline.nl zelf scoren ze uit meer dan 2000 beoordelingen zelfs een 9. Begrijpelijk, aangezien het bedrijf een uitstekende klantenservice heeft. Op werkdagen kun je tussen 10:00 en 18:00 telefonisch contact opnemen, en uiteraard behoort emailcontact ook tot de mogelijkheden. Dankzij het spaarprogramma spaar je voor leuke kortingen. Betalen kan gemakkelijk via de bekende betaalmethoden als iDeal, Mastercard en PayPal. Ook behoort overschrijving per bank tot de mogelijkheden. Daarnaast betaal je bij bestellingen boven €49 geen verzendkosten: altijd mooi meegenomen!

Wil je zelf een review schrijven?

Dat kan. Als je je ervaringen met Petsonline.nl met andere potentiële klanten deelt, help je om een goede keuze te maken. Zet je ervaringen met deze webshop op papier en help andere mensen om ook bij Petsonline.nl te winkelen.

Reviews over Petsonline.nl
Gerelateerde bedrijven
Brekz.nl logo
Brekz.nl
44 beoordelingen
5,5
Petduka.nl logo
Petduka.nl
1 beoordeling
9
Animigo logo
Animigo
4 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super vriendelijk

Het personeel is echt super vriendelijk en ze bieden ook allemaal een snelle service. De prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed. Als je je pakketjes komt ophalen dan verpakken ze het ook altijd leuk met een cadeau zakje met hondensnoepjes. Geweldig!

Geplaatst op: 19-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Feline H.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Petsonline.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Brekz.nl logo
Brekz.nl
44 beoordelingen
5,5
Petduka.nl logo
Petduka.nl
1 beoordeling
9
Animigo logo
Animigo
4 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Petsonline.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Petsonline.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Petsonline.nl actief?

Petsonline.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Petsonline.nl reviews? Dan kun je naar de website van Petsonline.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie