Pets Spot logo

Pets Spot reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Pets Spot reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3972
Pets Spot logo
Website
Pets Spot
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Pets Spot

Wil je graag een aankoop doen bij Pets Spot, maar zou je wellicht eerst graag wat meer over deze organisatie te weten komen, en achterhalen of Pets Spot daadwerkelijk betrouwbaar is? Dan ben je hier op deze website bij het juiste adres. Op deze pagina lees je namelijk meer over Pets Spot, waarom je voor deze onderneming zou moeten kiezen, of het bedrijf betrouwbaar is en hoe je de organisatie kunt benaderen voor eventuele vragen of klachten. Daarnaast lees je hier tal van reviews van reeds bestaande klanten. Na het doornemen van deze reviews en het lezen van de informatie kun je vervolgens zelf een weloverwogen keuze maken om wel of niet bij Pets Spot te kopen.

Over Pets Spot

Pets Spot is een dierenspeciaalzaak dat producten aanbiedt voor dierenliefhebbers. Het bedrijf heeft biedt een ruim assortiment aan artikelen zoals honden benodigdheden, katten artikelen, knaagdieren benodigdheden en tal van vogel producten. Pets Spot is een handelsnaam van de onderneming Chrismo B.V. dat geregistreerd en gevestigd is in Langerak, Nederland. De onderneming verkoopt haar producten enkel online via de webwinkel. Via deze webwinkel haal je eenvoudig al je dieren benodigdheden in huis en profiteer je van goede algemene voorwaarden, zoals gratis verzending boven een bepaald aankoopbedrag, eenvoudig retourneren en diverse betaalmogelijkheden.

Waarom kiezen voor Pets Spot

Pets Spot is een webwinkel met een zeer uitgebreid assortiment aan dieren benodigdheden. Je kunt bij de webwinkel terecht voor alle artikelen die van pas komen bij het houden van huisdieren. Denk hierbij aan voeding, speeltjes en verzorgingsartikelen. Pets Sport staat hierbij altijd klaar om persoonlijk advies te geven. Hierdoor weet je altijd wat je in huis haalt en zorg je ervoor dat je de juiste producten kiest voor jouw favoriete huisdier. De onderneming werkt samen met tal van verschillende merken. Hierdoor kan het bedrijf een zeer uitgebreid en compleet assortiment aanbieden.

Ӭ

Is Pets Spot betrouwbaar?

Pets Spot is een succesvolle webwinkel die voldoet aan alle vereisten van een betrouwbare webwinkel. Zo biedt de organisatie veilige betalingsvoorwaarden, gaat het bedrijf veilig met jouw persoonlijke informatie om en kun je zorgeloos producten retourneren. Ook heeft het bedrijf vele positieve klantenbeoordelingen en is de onderneming ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kunt dus zonder problemen een aankoop doen in de online webwinkel van Pets Spot.

Klantenservice en klachten

Wil je graag de klantenservice van Pets Spot spreken? Dan kan dit eenvoudig via mail, telefonisch contact of via het online contactformulier. Ook kun je via deze wegen terecht voor eventuele klachten. Doorgaans word je snel geholpen door een medewerker van Pets Spot.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij recent een bestelling gedaan bij Pets Spot en wil je jouw ervaringen met deze webwinkel met andere delen? Schrijf dan een review en vertel potentiële klanten van Pets Spot wat jij van de bestelde producten vindt, of je snel geholpen bent door Pets Spot en of je in de toekomst wellicht een herhaal aankoop zou doen bij deze webwinkel. Met jouw review help je andere potentiële klanten met het maken van een goede en heldere beslissing om wel of niet bij Pets Spot te kopen.

Reviews over Pets Spot

Gerelateerde bedrijven

A2koi logo
A2koi
1 beoordeling
10
Vivara logo
Vivara
2 beoordelingen
6
PupJoy logo
PupJoy
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Pets Spot

Ons team van experts heeft Pets Spot geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Pets Spot bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Pets Spot is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Pets Spot is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Pets Spot te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 24-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Pets Spot


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

A2koi logo
A2koi
1 beoordeling
10
Vivara logo
Vivara
2 beoordelingen
6
PupJoy logo
PupJoy
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pets Spot een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Pets Spot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pets Spot actief?

Pets Spot is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pets Spot reviews? Dan kun je naar de website van Pets Spot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie