Partykleding4u.nl logo

Partykleding4u.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Partykleding4u.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
909
Partykleding4u.nl logo
Website
Partykleding4u.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Partykleding4u.nl

Het is altijd leuk om je eens te verkleden als de gelegenheid het toelaat. Denk bijvoorbeeld aan carnaval of gewoon een verjaardags- of ander feestje in thema. Bij Partykleding4u.nl vind je partykleding voor elke gelegenheid. Maar kan je deze webshop wel vertrouwen? Wat zijn de ervaringen van klanten van Partykleding4u.nl? Hoe beoordelen de mensen die reeds iets bestelden de kwaliteit van deze webshop? Op deze pagina vind je reviews met deze beoordelingen van Partykleding4u.nl terug. Zo geniet jij van de kennis van de ervaringen van anderen. Handig toch?

Over Partykleding4u.nl

Partykleding4u.nl is een webshop die de laatste jaren aan een razendsnelle groei bezig is. De site is een onderdeel van de zogenaamde Confetti feestartikelen groep en heeft dus een behoorlijk uitgebreid netwerk achter zich staan. De doelgroep van Partykleding4u.nl is iedereen die een feestje organiseert en zich wil verkleden. Om die doelgroep zo goed mogelijk te bedienen zet de webshop heel sterk in op service. Zo liggen de verzendkosten met 2,95 euro ontzettend laag (vanaf 50 euro gratis verzonden) en ontvang je jouw bestelling in de regel reeds de dag nadien. Gaat het echt om een spoedbestelling? Dan kan je ook de optie same day delivery aanvinken. Bestel je een dergelijk order voor 09:30 uur dan ontvang je jouw bestelling reeds dezelfde dag thuis. Alternatief kan je ook jouw bestelling ter plekke komen ophalen. Qua betalingsopties heb je de keuze tussen iDeal, PayPal, kredietkaart, Bancontact, Visa, Maestro, Afterpay, vooruitbetalen, betalen bij afhalen of rembours. Ten slotte is het ook zo dat je bij Partykleding4u.nl tot 60 dagen na ontvangst de optie hebt om jouw pakketje retour te sturen. Dit natuurlijk op voorwaarde dat jouw aankoop onbeschadigd en ongebruikt is.

Waarom kiezen voor Partykleding4u.nl?

Partykleding4u.nl heeft een enorm assortiment met in totaal niet minder dan 15 000 verschillende feestartikelen. De webshop is opgebouwd volgens de volgende categorieën: kostuums, kostuums mannen, kostuums vrouwen, kostuums meisjes, kostuums jongens, kostuums babys, themafeesten, accessoires en schmink. Denk bij themafeesten bijvoorbeeld aan ontzettend populaire gebeurtenissen als Halloween of een feestje in piratenthema. Of misschien wil je wel als bezoeker van Oktoberfest komen of gewoon als één van De Toppers. Naast kostuums in alle maten, geuren en kleuren kan je bij Partykleding4u.nl ook een selectie aan accessoires zoals maskers, dassen, hoeden, laarzen, petten, haarspray, bretels en meer terugvinden.

Is Partykleding4u.nl betrouwbaar?

Een website wordt als betrouwbaar beschouwd als alle relevante bedrijfsinformatie zoals KvK-nummer, btw nummer en adres van de hoofdzetel terug te vinden is op de website. Bij Partykleding4u.nl is dat alvast het geval. Daarnaast moet een webshop ook beschikken over een klantenservice en functioneren met een beveiligde verbinding. Ook dit is in orde bij deze webshop. Ze werken met een beveiligde SSL-verbinding en beschikken over een eigen klantenservice die je op verschillende manieren kunt contacteren. Daarnaast is Partykleding4u.nl een gecertificeerd lid van het keurmerk Webshop Keurmerk wat betekent dat ze voldoen aan alle voorwaarden die dit bedrijf stelt voor vertrouwensvol shoppen. Ook beschikken ze over het European Trust Mark Emota. Dat betekent dat je veilig kunt aankopen zonder je zorgen te hoeven maken bij de betaling. Ten slotte is ook iedere aankoop bij Partykleding4u.nl beschermd door Buysmart. We kunnen hier dus duidelijk over zijn: Partykleding4u.nl is absoluut een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op jouw vraag niet terug op de website? Of heb je misschien een klacht over Partykleding4u.nl? In dat geval kan je contact opnemen met de klantenservice. Dat kan telefonisch tijdens werkdagen van 9 uur tot 16 uur 30. Buiten deze uren kan je op eender welk moment een mail sturen naar Partykleding4u.nl. De webshop maakt zich sterk dat ze altijd binnen de 24 uur antwoorden op mails en vaak zelfs binnen de 12 uur. Kom je er niet uit met de klantenservice? Dan kan je contact opnemen met de dienst bemiddeling van het Webshop Keurmerk. In uiterste gevallen komt jouw geschil dan voor de Geschillencommissie terecht.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht je ooit al eens een kostuum voor een feestje op Partykleding4u.nl? En was je tevreden over de kwaliteit van het kostuum, over de snelheid van levering en over het aanbod? Heb je misschien een minder goede ervaring met deze webshop? Wat jouw verhaal ook is: wij hebben interesse in wat je te vertellen hebt. Schrijf op deze pagina een review over Partykleding4u.nl en geef alle bezoekers jouw beoordeling van Partykleding4u.nl mee. Zo help je anderen een goede beslissing maken. Een gemakkelijke goede daad!

Reviews over Partykleding4u.nl
Gerelateerde bedrijven
Bandanawinkel.nl logo
Bandanawinkel.nl
0 beoordelingen
10
Feestartikelen-winkel.nl logo
Feestartikelen-winkel.nl
0 beoordelingen
10
Fun-en-feest.nl logo
Fun-en-feest.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Prima spullen

Ik had hier een tijdje geleden wat spullen besteld en ik was er erg blij mee. De producten waren goedkoop en de levering is erg snel correct geleverd. Ik ben er blij mee!

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gino D.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Partykleding4u.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bandanawinkel.nl logo
Bandanawinkel.nl
0 beoordelingen
10
Feestartikelen-winkel.nl logo
Feestartikelen-winkel.nl
0 beoordelingen
10
Fun-en-feest.nl logo
Fun-en-feest.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Partykleding4u.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Partykleding4u.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Partykleding4u.nl actief?

Partykleding4u.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Partykleding4u.nl reviews? Dan kun je naar de website van Partykleding4u.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie