Parfumado logo

Parfumado reviews, ervaringen en beoordelingen

Parfumado reviews, ervaringen en beoordelingen
2543
Parfumado logo
Website
Parfumado
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Parfumado

Houd je van een lekker geurtje en wissel je graag regelmatig af? Dan is Parfumado iets voor jou! Dankzij dit parfumabonnement test je maandelijks een andere parfum uit. Maar voor je je verbindt aan een abonnement wil je natuurlijk graag weten of het de moeite waard is. Dan zit je goed bij ons! Wil je graag meer weten over de positieve en negatieve beoordelingen van Parfumado? Wij hebben hieronder de reviews van Parfumado op een rijtje gezet. Lees snel door naar de ervaringen van andere parfumaanbidders en neem een weloverwogen beslissing om een abonnement bij Parfumado af te sluiten.

Over Parfumado

Martijn, de oprichter van Parfumado, en Yvo, parfumexpert, hebben een missie: iedereen parfums laten ontdekken op een betaalbare en leuke manier. De kracht van een geur is onmiskenbaar: hij brengt herinneringen naar boven, roept emoties op en wakkert verlangens aan. Daarnaast is een parfum heel persoonlijk. Door het groeiende aanbod in parfumeries is het moeilijk om jouw favoriete parfum te vinden. Met die gedachtes in het achterhoofd ontstond de sample service van Parfumado. Dankzij Parfumado wordt een parfum kopen makkelijk, leuk en persoonlijk. En zo krijg jij de kans om de meest exclusieve parfums uit te testen.

Waarom kiezen voor Parfumado?

Als je een abonnement bij Parfumado afsluit, heb je de keuze uit meer dan 400 parfums. Onder de merken bevinden zich zowel nichemerken als de meest bekende topmerken. Als je geen idee hebt welk parfum goed bij jou past, kun je advies vragen aan de parfumexperten van Parfumado. Iedere maand ontvang je voor slechts €14,95 een nieuw parfum van 8ml in de bus. Dit is genoeg om 30 dagen lang 4 sprays te gebruiken. Je ontvangt bij je eerste bestelling een travelcase voor je parfum, zo kun je je parfum altijd bij jouw dragen. De travelcase is uiteraard ook bij te bestellen in andere kleuren. Je hoeft niet maandelijks gebruikt te maken van het abonnement. Je kunt ten alle tijden het abonnement pauzeren of beëindigen.

Is Parfumado betrouwbaar?

Dat Parfumado betrouwbaar is, staat als een paal boven water. Een snel onderzoeksrondje langs de onafhankelijke platforms leert ons dat Parfumado zeer positieve reviews krijgt. Voor de klanten voelt het alsof ze zichzelf maandelijks een cadeautje geven. In de beoordelingen wordt het uitgebreide aanbod en de uitstekende service geprezen. Ook op de Facebookpagina van Parfumado ontvangt het bedrijf de ene lovende review na de andere. Wij kunnen zo wel besluiten dat Parfumado een zeer betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Je vragen over het parfumabonnement worden grotendeels beantwoord op de pagina met de meest gestelde vragen. Maar soms treed je toch liever in contact met een echte mens. Dan kan je gebruik maken van meerdere kanalen. Je bereikt het bedrijf telefonisch op weekdagen tussen 9u en 17u. Je kunt ook je vragen via de e-mail overmaken. Of neem contact op met Parfumado via Facebook of Instagram.

Wil jij ook Parfumado beoordelen?

Heb jij een abonnement bij Parfumado en ben je daar heel tevreden over? Of krijg je nu al drie maanden na elkaar een geurtje dat je niet lekker vindt? Laat het ons weten! Schrijf hier jouw review, negatief of positief, over Parfumado neer en help andere kopers om de juiste beslissing te nemen. Jouw beoordeling is belangrijk voor iedereen!

Gerelateerde bedrijven
Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl
1 beoordeling
9
Haarimport logo
Haarimport
1 beoordeling
9,5
Menstruatiecups.nl logo
Menstruatiecups.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Heel tevreden!

Ik ben heel tevreden met Parfumado. Je mag zelf kiezen welke luchtjes je thuis gestuurd krijgt of je mag de keuze aan hen laten. Ik wil zelf altijd graag wel weten wat ik in huis krijg.

Wil jij dit ook een keer proberen? Gebruik dan deze persoonlijke code
r57JJrOvN om 50% korting op je eerste bestelling te krijgen!

Geplaatst op: 30-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michelle V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Parfumado
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl
1 beoordeling
9
Haarimport logo
Haarimport
1 beoordeling
9,5
Menstruatiecups.nl logo
Menstruatiecups.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Parfumado een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Parfumado. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Parfumado actief?

Parfumado is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Parfumado reviews? Dan kun je naar de website van Parfumado gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie