Parallels logo

Parallels reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Parallels reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2425
Parallels logo
Website
parallels.com
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Parallels

Zowel op het werkveld als in jouw privé is een cross-platform oplossing wel iets dat in veel situaties handig kan zijn. Of je nu een Windows-programma op jouw Mac wilt draaien of je van thuis uit aan alle documenten van jouw werk moet geraken. Parallels is in deze gevallen en meer een softwareprogramma dat een uitkomst kan bieden. Maar hebben mensen wel positieve ervaringen met Parallels? Hoe worden de toepassingen en oplossingen van Parallels beoordeeld door hun klanten? Als je op zoek bent naar reviews van Parallels zit je hier goed. Op deze pagina hebben wij reviews, ervaringen en beoordelingen over Parallels op een rij gezet.

Over Parallels

Parallels is een wereldleider op het vlak van cross-platform oplossingen. Dat betekent dat je bij het bedrijf software kunt vinden nodig om bijvoorbeeld applicaties en bestanden op elk apparaat en elk besturingssysteem te gebruiken en ook te openen. Ze bieden oplossingen aan voor zowel bedrijven als particulieren. Of je nu gebruik maakt van Windows, Mac, iOs, Android of gewoon in de cloud wilt werken: bij Parallels is er een oplossing voor al deze systemen. Met kantoren in Noord-Amerika, Europa, Australië en Azië is het bedrijf bovendien ook wereldwijd actief. Op de webshop vind je ook heel wat informatie over het gebruik van de software van Parallels. Zo heeft de blogpagina alles te bieden van van interessant nieuws tot tips. Om Parallels RAS te kopen heb je verschillende abonnementsopties. Je kunt een abonnement van één jaar, twee jaar of drie jaar afsluiten.

Waarom kiezen voor Parallels?

Parallels heeft heel wat producten in aanbieding voor zowel bedrijven als particulieren. Zo vind je op de website voor bedrijven oplossingen als de beroemde RAS wat staat voor remote application server en neerkomt op een virtuele oplossing om op afstand aan documenten, bureaubladen en meer te komen. Daarnaast is er ook de Parallels Desktop Mac Business Edition en Mac Pro Edition. Met deze programma’s kan je Windows apps en programma’s ook draaien op een Mac. Ten slotte is er ook de Parallels Desktop voor Chrome OS editie. Voor particulieren is er de Parallels Desktop voor Mac en de Parallels Toolbox voor Mac en Windows. Ten slotte kan je ook de Parallels Access in huis halen wat betekent dat je van waar ooit ter wereld toegang hebt tot je desktopcomputer en van waar ook toepassingen uit kunt voeren op elk apparaat. Zit je met vragen over één van de producten of ben je technisch niet helemaal mee? Dan vind je op de hulppagina heel wat artikelen en vragen op antwoorden. Gewoon even de juiste categorie aanklikken.

Is Parallels betrouwbaar?

Parallels is natuurlijk geen Nederlands bedrijf en zijn dus ook niet onderworpen aan de Nederlandse wetgeving. Dat betekent ook dat je geen bedrijfsgegevens zoals KvK-nummer of btw nummer terug kunt vinden. Dat betekent echter niet dat Parallels niet betrouwbaar is. De verbinding van de website zelf is veilig (wat je kunt zien aan het slotje in de adresbalk) en biedt dus de nodige bescherming voor jouw persoonsgegevens. Daarnaast beschikt Parallels ook over een uitgebreide klantenservice waar je bij vragen en/of problemen terecht kunt. Het bedrijf heeft meerdere social media profielen en is wereldwijd gekend wat ook betekent dat er al zeker een basisniveau aan betrouwbaarheid is. Tevens heeft Parallels een indrukwekkende lijst aan partners waarmee het samenwerkt. We kunnen dan ook stellen dat Parallels een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op jouw vraag niet terug op de website? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Parallels. Dat kan door je aan te melden op de website onder het knopje contact. Op die manier kan je al alle relevante informatie geven. Daarnaast kan je ook een bericht sturen op Facebook of op Twitter. Ook is er een heuse Parallels community. Hier kan je tal van vragen stellen en met zowel andere gebruikers als teamleden van Parallels in gesprek gaan. Heb je een klacht? Dan kan je dat best doorgeven via de website zelf om zo alle informatie al door te geven. Hier krijg je in de regel binnen enkele werkdagen reactie op.

Wil jij ook beoordelen?

Gebruik jij de software van Parallels om overal ter wereld aan jouw bureaublad en documenten te geraken? Of heb je in het verleden ervaring opgedaan met dit bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jouw review en beoordeling van Parallels. Schrijf op deze pagina alle voor- en nadelen betreffende Parallels op en help anderen een goede beslissing te maken.

Reviews over Parallels

Gerelateerde bedrijven

Magix logo
Magix
5 beoordelingen
8,8
Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
EndNote logo
EndNote
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Parallels

Het bedrijf Parallels is geverifieerd door ons. De webshop parallels.com is al sinds 2000 een betrouwbare partij om te bestellen. Parallels is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Parallels maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van parallels.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van parallels.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Parallels.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn programma

Ik gebruik Parallels om Ubuntu 20.04 Server uit te voeren, die op zijn beurt een cluster (ongeveer 10) docker-containers uitvoert voor ontwikkelingsdoeleinden. Presteert veel beter dan Docker voor Mac en is veel betrouwbaarder. Voor de prijs is dit een goed service!

Geplaatst op: 12-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Charlotte V.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Parallels


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Magix logo
Magix
5 beoordelingen
8,8
Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
EndNote logo
EndNote
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Parallels een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Parallels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Parallels actief?

Parallels is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Parallels reviews? Dan kun je naar de website van Parallels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie