Paradigit logo

Paradigit reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Paradigit reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Paradigit logo
Website
Paradigit
Categorie
Webshops

Paradigit

Computers, laptops, desktops en tablets. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten, maten, edities en kleuren. De ontwikkelingen op het gebied van deze artikelen is dan ook enorm. Voor deze en nog een aantal andere producten kun je terecht bij de webshop van Paradigit. Paradigit is een uitgebreide en overzichtelijke webshop. Naast deze webshop beschikken zij ook over 21 winkels verspreid over heel Nederland. Paradigit wordt ook wel gezien als een zeer klantvriendelijke webshop dat zeer scherpe prijzen hanteert. Het motto van dit bedrijf is dan ook wel zorgeloos genieten.

Paradigit ervaringen

Computers, laptops, desktops en tablets zijn in steeds meer winkels verkrijgbaar. Ook op het internet zijn er veel verschillende websites te vinden waar je deze producten kunt vinden. Paradigit is een winkel en tevens een van de webshops waar je terecht kunt voor deze producten. Maar waarom is Paradigit ten opzichte van andere winkels en webshops de juiste keuze? Dat is een belangrijke en lastige vraag waar veel mensen mee zitten. Er zijn verschillende verhalen te vinden waar mensen hun ervaring met Paradigit delen. Zo kun je bekijken of het jou goed lijkt om hier jouw producten te bestellen of niet.

Heb jij Paradigit ervaringen?

Heb jij wel eens iets gekocht in de winkel of in de webshop van Paradigit? Beviel jou de service van hen? Zijn de producten naar wens en tevens van goede kwaliteit? Door jouw mening te delen over Paradigit kun je andere mensen adviseren of zij hun producten bij hen moeten kopen of niet. Heb je bijvoorbeeld negatieve ervaringen gehad met Paradigit? Dan is het belangrijk dat andere mensen hier ook van op de hoogte zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor de positieve ervaringen. In beide gevallen kun je mensen enorm helpen door jouw Paradigit ervaringen te delen. Help andere mensen met jouw mening!

Reviews over Paradigit

Gerelateerde bedrijven

Office-Deals.be logo
Office-Deals.be
3 beoordelingen
9,7
Inktweb.nl logo
Inktweb.nl
2 beoordelingen
9
CampusShop logo
CampusShop
2 beoordelingen
9
4,4
12% zou hier weer kopen
10 beoordelingen
Ervaringen met Paradigit

Het bedrijf Paradigit is geverifieerd door ons. De webshop Paradigit is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Paradigit is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Paradigit maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Paradigit is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Paradigit te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Komen telefonische toezeggingen niet na

Gisteren 10 wifi ap's besteld enkele minuten na een telefonische check van de voorraad. ( site vermeld voldoende op voorraad) Voorraad bij extern magazijn ( leverancier van paradigit) zou 19 stuks bedragen. Vandaag email bericht dat er GEEN enkele geleverd kan worden. Mogelijk medio november weer wel.
Nu maar weer wachten op een terugstorting van 3 mille.
Hopeloos

Geplaatst op: 22-09-2021
Laatst bewerkt op: 22-09-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima shop

Laptop gekocht die in de aanbieding was. Deze werd binnen een dag geleverd.

Geplaatst op: 01-07-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte webshop


Slechteste webshop ooit. De klantenservice is waardeloos. Een bestelling gedaan 3 weken geelden voor 2 computers, tot op heden niets gehad. Ik vraga netjes om de bestelling te annuleren maar doit kan niet want hij ligt bij de depo en niemand weet waar die is? Geld terug krijgen? Wacht lekker tot het onderzoek klaar is... DIT IS NIET MIJN PROBLEEM!!! ik wil mijn geld terug, en wil niet wachten tot het onderzoek klaar is wat jullie fout hebben gedaan. Nogmaals het is niet de fout of probleem van de consument.

ben nu eerlijk gezegd 1 uur en 42 min in de wacht. schandalig schandalig en nog een schandalig. Nooit meer bij voor mij bij paradigit.

Geplaatst op: 01-06-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Achmed

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opgelicht door Paradigit

Ik ben door webshop Paradigit opgelicht; ik had een iPad Air 3 (2019) gekocht, een Outlet model wat retour was gestuurd door een vorige klant. Toen ik de iPad ontving kwam ik er al snel achter dat het model- en serienummer van de iPad zelf niet overeenkwam met wat er op de verpakking stond. Toen zag ik dat het om een gewone iPad ging (een instapmodel wat ongeveer €200 goedkoper is) en ik heb meteen contact opgenomen met Paradigit per email en telefoon. Het werd mij al snel duidelijk dat ze mijn probleem niet serieus namen en toen ik de iPad retour mocht sturen was ik bang dat ik nooit mijn geld terug zou krijgen. En dat is gebleken; na weken onderzoek concludeert Paradigit dat deze iPad nooit door hun verstuurd kon zijn en dat het dus de mijne is. Het is een Zweeds model. Ik ben nog nooit in het bezit geweest van een iPad en zeker niet één uit Zweden. Ik krijg nu mijn geld niet terug en ik ga juridische stappen ondernemen.

Geplaatst op: 22-05-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Lieneke

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer een aanschap bij Paradigit

Betreft de aanschaf van een PC begin dit jaar met een defect. Pc is opgestuurd ter reparatie. Hierover erg slechte communicatie, diverse tegenstrijdige mailberichten ontvangen en de PC niet willen repareren onder garantie omdat deze niet binnen de HP garantie voorwaarden zouden zijn. HP geeft aan dat de PC binnen garantie valt (half jaar oud en geen gebruikerssporen) en dat ze zelfs bij mij thuis de PC willen repareren omdat het een premium model is.

Geplaatst op: 10-09-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: The

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kapot teruggekregen van de reparatie.

Ik heb mijn laptop (Lenovo Yoga 530) 4 weken terug opgestuurd vanwege een defect in de ventilator. Vorige week heb ik die terug gekregen alleen nu zijn de speakers kapot, een veel vervelender probleem. Nu is het zo dat ik geen tijd heb voor nog een reparatie omdat ik over een week 3 maanden het land uit ga, echter de klantenservice van paradigit wil hierin niet flexibel zijn door extra oplossingen te bieden zoals het aanbieden van een nieuwe laptop of een spoedreparatie te doen. Ronduit slechte klantenservice en reparatieservice dus. Er wordt niet nagedacht met de klant. Jammer, want ik was altijd fan van zowel Lenovo, als Paradigit

Geplaatst op: 04-07-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jozua

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Laptop scherm stuk binnen 15 mnd. Klantenservice onbereikbaar

Het laptopscherm laat geheel los aan de linker-zijkant. Bij Paradigit geeft men aan, dat de factuur op bedrijfsnaam staat/zakelijk wordt aangemerkt. Derhalve willen ze geen garantie geven op reparatie. De laptop is nu 1 jaar en 3 maanden oud. Op diverse verzoeken om kostenopgaaf en reparatie wordt niet ingegaan. Telefonisch zijn ze niet goed bereikbaar, diverse keren geprobeerd, beide keren minimaal 20 minuten in de wacht gestaan en er bleven steeds 4 wachtenden voor me. Ik ben ten einde raad hoe nu verder.

Geplaatst op: 19-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Marcel

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Paradigit maakt het niet waar

Onlangs heb ik op de Paradigit website een bestelling geplaatst voor een Laptop. Op de site stond vermeld dat als deze vóór 16.30 werd besteld, deze de volgende dag zou worden afgeleverd.
De bestelling is ruim voor deze aangegeven tijd geplaats maar de levering op de volgende dag gebeurde niet. Telefonisch contact met Paradigit leverde een zeer gebrekkig antwoord op en de afspraak dat een medewerker zou mailen met een status update bleef ook uit. De betreffende bestelling werd uiteindelijk pas de dag erop geleverd. Het is dus zeer misleidend weergegeven op uw website als je de gedane belofte van levering de volgende dag niet na waar kan maken.
Daarnaast is de verstrekte informatie van de medewerker, dat het niet uit het eigen magazijn komt, voor een klant helemaal niet relevant. Hij wil gewoon op de afgesproken tijd zijn spullen ontvangen! Daarnaast wil een klant ook graag een track en trace code ontvangen om de bestelling te kunnen volgen en te weten wanneer een product te verwachten is.
Waarschijnlijk zal een dergelijke situatie wel ingedekt zijn via de verkoop voorwaarden, maar Paradigit is een tevreden klant kwijt! Voorheen was ik over het algemeen enthousiast over de service van het bedrijf maar dat is nu grotendeels weg.

Geplaatst op: 20-10-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer Paradigit !!!

Een Lenovo Laptop gekocht (649,-) op advies van Paradigit. Binnen een half jaar 2 x gecrasht. Probleem was niet te achterhalen, mocht wel de herstartkosten 180,- betalen. Viel niet onder service/garantie. Terugnemen deden ze ook niet. Ongelooflijk! Met Lenovo gebeld maar die verwees naar Paradigit. Op advies van Lenovo de licenties gekopieerd zodat ik zelf de laptop kan herstarten. Laptop blijft regelmatig zomaar crashen, nu zelfs maandelijks. Laptop bleek net zo onbetrouwbaar als zijn leverancier. Ik koop nooit meer iets bij Paradigit. De service is 3 keer niks. Wat een blamage !
Winkel: Paradigit Amersfoort.

Geplaatst op: 17-02-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: NS

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Paradigit


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Office-Deals.be logo
Office-Deals.be
3 beoordelingen
9,7
Inktweb.nl logo
Inktweb.nl
2 beoordelingen
9
CampusShop logo
CampusShop
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Paradigit een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 10 beoordelingen geplaatst over Paradigit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,4 gekregen, waarbij 12% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Paradigit actief?

Paradigit is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer en kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Paradigit reviews? Dan kun je naar de website van Paradigit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie