Paradigit logo

Paradigit ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

8 beoordelingen • 3,0
Paradigit logo
Paradigit ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
8 beoordelingen • 3,0
Beoordeling
8 beoordelingen
3
5 sterren
13%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
88%
3
3
3
3

Gerelateerde bedrijven

Allekleurenshirts.nl logo Allekleurenshirts.nl
0 beoordelingen
10
Hotplay logo Hotplay
0 beoordelingen
10
Warentuin logo Warentuin
0 beoordelingen
10

Paradigit

Computers, laptops, desktops en tablets. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten, maten, edities en kleuren. De ontwikkelingen op het gebied van deze artikelen is dan ook enorm. Voor deze en nog een aantal andere producten kun je terecht bij de webshop van Paradigit. Paradigit is een uitgebreide en overzichtelijke webshop. Naast deze webshop beschikken zij ook over 21 winkels verspreid over heel Nederland. Paradigit wordt ook wel gezien als een zeer klantvriendelijke webshop dat zeer scherpe prijzen hanteert. Het motto van dit bedrijf is dan ook wel zorgeloos genieten.

Paradigit ervaringen

Computers, laptops, desktops en tablets zijn in steeds meer winkels verkrijgbaar. Ook op het internet zijn er veel verschillende websites te vinden waar je deze producten kunt vinden. Paradigit is een winkel en tevens een van de webshops waar je terecht kunt voor deze producten. Maar waarom is Paradigit ten opzichte van andere winkels en webshops de juiste keuze? Dat is een belangrijke en lastige vraag waar veel mensen mee zitten. Er zijn verschillende verhalen te vinden waar mensen hun ervaring met Paradigit delen. Zo kun je bekijken of het jou goed lijkt om hier jouw producten te bestellen of niet.

Heb jij Paradigit ervaringen?

Heb jij wel eens iets gekocht in de winkel of in de webshop van Paradigit? Beviel jou de service van hen? Zijn de producten naar wens en tevens van goede kwaliteit? Door jouw mening te delen over Paradigit kun je andere mensen adviseren of zij hun producten bij hen moeten kopen of niet. Heb je bijvoorbeeld negatieve ervaringen gehad met Paradigit? Dan is het belangrijk dat andere mensen hier ook van op de hoogte zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor de positieve ervaringen. In beide gevallen kun je mensen enorm helpen door jouw Paradigit ervaringen te delen. Help andere mensen met jouw mening!

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Paradigit

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-07-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima shop

Laptop gekocht die in de aanbieding was. Deze werd binnen een dag geleverd.

profielfoto van Achmed
Achmed
01-06-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte webshop


Slechteste webshop ooit. De klantenservice is waardeloos. Een bestelling gedaan 3 weken geelden voor 2 computers, tot op heden niets gehad. Ik vraga netjes om de bestelling te annuleren maar doit kan niet want hij ligt bij de depo en niemand weet waar die is? Geld terug krijgen? Wacht lekker tot het onderzoek klaar is... DIT IS NIET MIJN PROBLEEM!!! ik wil mijn geld terug, en wil niet wachten tot het onderzoek klaar is wat jullie fout hebben gedaan. Nogmaals het is niet de fout of probleem van de consument.

ben nu eerlijk gezegd 1 uur en 42 min in de wacht. schandalig schandalig en nog een schandalig. Nooit meer bij voor mij bij paradigit.

profielfoto van Lieneke
Lieneke
22-05-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Opgelicht door Paradigit

Ik ben door webshop Paradigit opgelicht; ik had een iPad Air 3 (2019) gekocht, een Outlet model wat retour was gestuurd door een vorige klant. Toen ik de iPad ontving kwam ik er al snel achter dat het model- en serienummer van de iPad zelf niet overeenkwam met wat er op de verpakking stond. Toen zag ik dat het om een gewone iPad ging (een instapmodel wat ongeveer €200 goedkoper is) en ik heb meteen contact opgenomen met Paradigit per email en telefoon. Het werd mij al snel duidelijk dat ze mijn probleem niet serieus namen en toen ik de iPad retour mocht sturen was ik bang dat ik nooit mijn geld terug zou krijgen. En dat is gebleken; na weken onderzoek concludeert Paradigit dat deze iPad nooit door hun verstuurd kon zijn en dat het dus de mijne is. Het is een Zweeds model. Ik ben nog nooit in het bezit geweest van een iPad en zeker niet één uit Zweden. Ik krijg nu mijn geld niet terug en ik ga juridische stappen ondernemen.

profielfoto van The
The
10-09-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit meer een aanschap bij Paradigit

Betreft de aanschaf van een PC begin dit jaar met een defect. Pc is opgestuurd ter reparatie. Hierover erg slechte communicatie, diverse tegenstrijdige mailberichten ontvangen en de PC niet willen repareren onder garantie omdat deze niet binnen de HP garantie voorwaarden zouden zijn. HP geeft aan dat de PC binnen garantie valt (half jaar oud en geen gebruikerssporen) en dat ze zelfs bij mij thuis de PC willen repareren omdat het een premium model is.

profielfoto van Jozua
Jozua
04-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Kapot teruggekregen van de reparatie.

Ik heb mijn laptop (Lenovo Yoga 530) 4 weken terug opgestuurd vanwege een defect in de ventilator. Vorige week heb ik die terug gekregen alleen nu zijn de speakers kapot, een veel vervelender probleem. Nu is het zo dat ik geen tijd heb voor nog een reparatie omdat ik over een week 3 maanden het land uit ga, echter de klantenservice van paradigit wil hierin niet flexibel zijn door extra oplossingen te bieden zoals het aanbieden van een nieuwe laptop of een spoedreparatie te doen. Ronduit slechte klantenservice en reparatieservice dus. Er wordt niet nagedacht met de klant. Jammer, want ik was altijd fan van zowel Lenovo, als Paradigit

profielfoto van Marcel
Marcel
19-12-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Laptop scherm stuk binnen 15 mnd. Klantenservice onbereikbaar

Het laptopscherm laat geheel los aan de linker-zijkant. Bij Paradigit geeft men aan, dat de factuur op bedrijfsnaam staat/zakelijk wordt aangemerkt. Derhalve willen ze geen garantie geven op reparatie. De laptop is nu 1 jaar en 3 maanden oud. Op diverse verzoeken om kostenopgaaf en reparatie wordt niet ingegaan. Telefonisch zijn ze niet goed bereikbaar, diverse keren geprobeerd, beide keren minimaal 20 minuten in de wacht gestaan en er bleven steeds 4 wachtenden voor me. Ik ben ten einde raad hoe nu verder.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
20-10-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Paradigit maakt het niet waar

Onlangs heb ik op de Paradigit website een bestelling geplaatst voor een Laptop. Op de site stond vermeld dat als deze vóór 16.30 werd besteld, deze de volgende dag zou worden afgeleverd.
De bestelling is ruim voor deze aangegeven tijd geplaats maar de levering op de volgende dag gebeurde niet. Telefonisch contact met Paradigit leverde een zeer gebrekkig antwoord op en de afspraak dat een medewerker zou mailen met een status update bleef ook uit. De betreffende bestelling werd uiteindelijk pas de dag erop geleverd. Het is dus zeer misleidend weergegeven op uw website als je de gedane belofte van levering de volgende dag niet na waar kan maken.
Daarnaast is de verstrekte informatie van de medewerker, dat het niet uit het eigen magazijn komt, voor een klant helemaal niet relevant. Hij wil gewoon op de afgesproken tijd zijn spullen ontvangen! Daarnaast wil een klant ook graag een track en trace code ontvangen om de bestelling te kunnen volgen en te weten wanneer een product te verwachten is.
Waarschijnlijk zal een dergelijke situatie wel ingedekt zijn via de verkoop voorwaarden, maar Paradigit is een tevreden klant kwijt! Voorheen was ik over het algemeen enthousiast over de service van het bedrijf maar dat is nu grotendeels weg.

profielfoto van NS
NS
17-02-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit meer Paradigit !!!

Een Lenovo Laptop gekocht (649,-) op advies van Paradigit. Binnen een half jaar 2 x gecrasht. Probleem was niet te achterhalen, mocht wel de herstartkosten 180,- betalen. Viel niet onder service/garantie. Terugnemen deden ze ook niet. Ongelooflijk! Met Lenovo gebeld maar die verwees naar Paradigit. Op advies van Lenovo de licenties gekopieerd zodat ik zelf de laptop kan herstarten. Laptop blijft regelmatig zomaar crashen, nu zelfs maandelijks. Laptop bleek net zo onbetrouwbaar als zijn leverancier. Ik koop nooit meer iets bij Paradigit. De service is 3 keer niks. Wat een blamage !
Winkel: Paradigit Amersfoort.

Schrijf een review over Paradigit

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Allekleurenshirts.nl logo Allekleurenshirts.nl
0 beoordelingen
10
Hotplay logo Hotplay
0 beoordelingen
10
Warentuin logo Warentuin
0 beoordelingen
10