Paddo Shop logo

Paddo Shop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Paddo Shop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4715
Paddo Shop logo
Website
paddo.shop
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Paddo Shop

Wil je graag gemakkelijk vanuit huis paddo’s bestellen bij Paddo Shop, maar twijfel je of Paddo Shop een betrouwbare webwinkel is? Lees dan eerst goed de informatie op deze pagina. Op deze pagina lees je meer over de onderneming Paddo Shop, waarom je wel of niet bij deze onderneming moet bestellen en of Paddo Shop daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook lees je meer over de klantenservice van Paddo Shop en lees je wat reeds bestaande klanten van het bedrijf zoal over Paddo Shop te vertellen hebben. Na het lezen van deze pagina kun je een weloverwogen beslissing maken om wel of niet bij Paddo Shop te kopen.

Over Paddo Shop

Paddo Shop is een onderneming die zich specialiseert in de verkoop van paddo growkits. Dit zijn handige pakketjes waarmee je zelf je eigen paddo’s kunt groeien. Het bedrijf heeft verschillende soorten, zodat elke gebruiker de gewenste paddo zelf kan groeien. Het bedrijf heeft uitgebreide informatie op haar website om ervoor te zorgen dat de groeiers de juiste stappen zetten om eenvoudig paddo’s te groeien en om deze veilig te gebruiken. Ook geeft het bedrijf meer achtergrondinformatie over de effecten van de paddo’s, waardoor je altijd goed voorbereid aan de slag gaat.

Waarom kiezen voor Paddo Shop

Paddo Shop is een erkend bedrijf uit Zeewolde dat middels haar webwinkel en hotspots verspreid over heel Nederland, paddo growkits aanbiedt. Het bedrijf biedt tal van handige blogs en instructies aan op haar webwinkel. Hierdoor kun je altijd de juiste dosering kiezen en weet je exact welke paddo het meest voor jou geschikt is. De growkits worden zorgvuldig naar je thuisgestuurd en worden gratis verzonden. Daarnaast kun je altijd bij Paddo Shop terecht voor meer informatie en advies over haar producten.

Is The Paddo Shop betrouwbaar?

Paddo Shop is een succesvolle onderneming met reeds vele tevreden klanten. Het bedrijf biedt naast haar webwinkel ook fysieke locaties aan en is over heel Nederland te vinden. Ook werkt het bedrijf samen met diverse erkende partners. Je kunt het bedrijf dan ook zeker vertrouwen. Naast dat Paddo Shop een betrouwbare onderneming is voldoet de website van het bedrijf ook aan de belangrijke veiligheidsvoorwaarden waaraan een webwinkel dient te voldoen. Zo kun je veilig betalen middels verschillende betalingsmethoden en gaat het bedrijf veilig om met jouw persoonlijke informatie.

Klantenservice en klachten

Een goede klantenservice is uiteraard altijd belangrijk indien je een aankoop doet bij een webwinkel. Bij Paddo Shop hoef je je geen zorgen te maken. Heb je een vraag, klacht of opmerking voor Paddo Shop? Raadpleeg dan de klantenservice van het bedrijf via telefonisch contact of per mail. Een medewerker van Paddo Shop staat je graag te woord. Middels de klantenservice kun je meer te weten komen over de producten van het bedrijf.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eerder een bestelling geplaatst bij de webwinkel Paddo Shop en wil je andere over jouw bestelling vertellen? Schrijf dan een review waarin je meer verteld over jouw ervaringen met het bedrijf. Schrijf in deze review bijvoorbeeld of je tevreden bent met de service van het bedrijf, de producten en schrijf of je wellicht in de toekomst vaker bij deze onderneming gaat kopen. Met jouw beoordeling help je andere met het maken van een goede aankoopbeslissing.

Reviews over Paddo Shop

Gerelateerde bedrijven

BestelTaart.nl logo
BestelTaart.nl
7 beoordelingen
6,1
The Student Hotel logo
The Student Hotel
2 beoordelingen
9,5
Beer in a Box logo
Beer in a Box
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Paddo Shop

Het bedrijf Paddo Shop is geverifieerd door ons. De webshop paddo.shop is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Paddo Shop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Paddo Shop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van paddo.shop is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van paddo.shop te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Paddo Shop.

Geplaatst op: 09-08-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Paddo Shop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BestelTaart.nl logo
BestelTaart.nl
7 beoordelingen
6,1
The Student Hotel logo
The Student Hotel
2 beoordelingen
9,5
Beer in a Box logo
Beer in a Box
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Paddo Shop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Paddo Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Paddo Shop actief?

Paddo Shop is vooral actief in de categorie eten & drinken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Paddo Shop reviews? Dan kun je naar de website van Paddo Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie