Oxxio logo

Oxxio ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

12 beoordelingen • 6,3
Oxxio logo
Oxxio ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
12 beoordelingen • 6,3
Beoordeling
12 beoordelingen
6,3
5 sterren
25%
4 sterren
33%
3 sterren
0%
2 sterren
17%
1 ster
25%
6,3
6,3
6,3
6,3

Gerelateerde bedrijven

NLE logo NLE
12 beoordelingen
5,8
Pure Energie logo Pure Energie
23 beoordelingen
9,1
DeltaFiber logo DeltaFiber
0 beoordelingen
10

Oxxio ervaringen

Lees alle Oxxio ervaringen en beoordelingen op deze site. Ben je zelf klant, of ben je klant geweest van Oxxio en wil je jouw ervaringen delen met anderen? Plaats dan een review en geef een beoordeling. Zo kun je anderen helpen bij het maken van een keuze.

Over Oxxio

Oxxio wil het anders doen dan andere energieleveranciers. Toen in het jaar 2000 de energiemarkt vrij werd gegeven werd Oxxio opgericht. Het bedrijf heeft als doel om vernieuwing te brengen door bijvoorbeeld groene energie te verkopen via het internet. Oxxio streeft er naar om klanten meer grip te laten krijgen op hun energieverbruik en energiekosten. Door de enorme groei in de beginjaren was de kwaliteit van de service aan de klanten ver onder de maat. Oxxio weet dit en heeft daarom de afgelopen jaren veel tijd, geld en energie gestoken in de verbetering van de service naar de klanten. Oxxio wil klanten steeds bewuster maken over energieverbruik. En zoals ze zelf zeggen: de goedkoopste energie is de energie die je niet gebruikt. Oxxio zet zich dan ook in om met nieuwe producten en diensten te komen waarmee hun klanten nog meer kunnen besparen.

Oxxio producten en diensten

Oxxio biedt verschillende producten en diensten om uit te kiezen. Wil je energie voor de laagste prijs dan kun je kiezen voor het budget product. Wil je extra's en meer controle over je energieverbuik? Kies dan voor de in controle producten. Kijk voor het meest actuele productaanbod van Oxxio op de website.

Oxxio service en klachten

Heb jij ervaring met Oxxio en ben je bijvoorbeeld heel goed geholpen, of heb je juist een klacht over Oxxio. Plaats dan op deze site je eigen review en laat weten wat voor beoordeling jij Oxxio zou geven. Daarmee help je anderen bij het maken van een keuze.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Oxxio

profielfoto van Inge Y.
Inge Y.
28-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Soms wat kleine problemen maar verder prima

Soms wel eens iets met een rekening die niet helemaal in orde is maar das vrij snel verholpen. Verder scherpe prijzen en ook nog vaak een gratis cadeau!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-03-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
InControl box is helemaal top

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik helemaal gelukkig ben met Oxxio. Ik heb pas een energiecontact afgesloten bij Oxxio. Heb een InControl box gekregen met vele handige dingen daarin. Ik ben nogal van de gadgets en dit is iets wat ik echt heel echt cool vindt.

Voor de prijs is Oxxio ook wel een goede keuze maar ik denk dat voor mij de combinatie van nut en eenvoud en een lage prijs de beste mix is.

Ik ben tot nu toe erg tevreden en alles loopt soepel zoals facturatie etc.

profielfoto van Mvr. B.
Mvr. B.
15-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mooie tablet deal

Heb dus onlangs een overstap gemaakt van energieleverancier. Ik kwam uit bij een vergelijkingssite en daar vond ik na goed zoeken de energiemaatschappij met een scherp aanbod en ook nog eens een leuke deal. Oxxio was deze energieaanbieder en ben heel blij met mijn tablet en ook is Oxxio een goed en prettige partij om mee te werken. Duim omhoog dus voor Oxxio.

profielfoto van Lennard
Lennard
16-07-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geld terug van oxxio binnen 10 werkdagen

Ik kreeg netjes mijn jaarrekening in Juni met de vermelding dat ik 410 euro terug kreeg. Dit zou binnen 10 werkdagen gebeuren en tot mijn verbazing was dat ook nog zo. Ik had het echt al met een weekje dus super blij met Oxxio.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-03-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dik tevreden

Aan iedereen die wil overstappen van energieleverancier! Een tip heb ik voor jullie. Kies voor Oxxio. Is gewoon een prijsvechter en daar moet je dus van profiteren.

Kortweg krijg je gewoon heel veel voor je geld. De acties trekken je misschien niet over de streep, maar Oxxio is wat maandelijkse kosten en service gewoon geweldig.

profielfoto van Van S.
Van S.
14-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Voor de prijs moet je het doen

Ik wil niet teveel betalen en ja dan moet je ook niet al teveel verwachten van de service. Heb voor Oxxio gekozen omdat de prijzen laag zijn, je leuke gadgets krijgt. De service is niet echt goed maar ook niet slecht. Ik heb nooit klachten gehad.

Tot nu toe al twee jaar tevreden.

profielfoto van Tobias L.
Tobias L.
07-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede deals

Energie is helaas een noodzakelijk kwaad en ook ik heb nooit zin om die dingen uit te zoeken. Als je gaat vergelijken met andere aanbieders dan is Oxxio voor mij de beste keuze. Prijs is oke en service heb ik nooit nodig gehad.

Nooit problemen gehad en ben goed te spreken over Oxxio.

profielfoto van Weny V.
Weny V.
10-02-2014
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Rekening problemen keer op keer

Vanaf dag 1 al problemen met rekeningen. Dan zijn de gegevens weer niet goed ingevuld en dan is er weer een probleem met incasso contracten. Echt niet te geloven hoe vaak er wel niet iets mis is met de financiele afhandelingen.

Heb bij andere energiemaatschappijen nooit problemen gehad.

profielfoto van Ivan
Ivan
23-01-2014
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Gratis iPad niet doen!

Ja hoor net als vele andere ben ik in de gratis iPad getrapt. De oxxio medewerkers zeide tegen mij dat het niet zoveel zou schelen, maar nu ik aan het abonnement vast zit scheelt het wel degelijk. Ik ben op zijn minst 30 euro per maand meer kwijt. Dit betekend dat ik 2 keer de iPad betaal. Ze doen er alles aan om klanten binnen te halen. BAHHHH!!!

profielfoto van Ontevreden K.
Ontevreden K.
14-01-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
borg terug... yeahhh right!

Ik heb afgelopen jaar een aantal maanden gebruik gemaakt van de diensten van Oxxio in een woning die ik particulier huurde. Voorafgaand aan deze periode had ik ook energie via hen op hetzelfde adres maar werd de rekening door de huurbaas betaald.

Omdat de situatie met mijn huurbaas onhoudbaar werd en mijn woongenot hierdoor ontnomen, was ik genoodzaakt de woning te verlaten. Ik woon inmiddels bij een goede vriend. Hij heeft een andere energieleverancier en ik heb mijn contract bij Oxxio opgezegd per 12 oktober 2015 (was een contract dat ik per maand op kon zeggen).

Er moest een eindbedrag aan hen betaald worden van 1,95 euro en de borgstelling van 400 euro zou met 60 dagen + 2 weken aan mij teruggestort worden.

Ik heb meerdere malen (vanaf november 2015) contact met hen gehad over de uitbetaling en er werd nooit meer gesproken over de 1,95 euro. Tot vandaag. Het bedrag van 400 euro borg zou uiterlijk 18 jan a.s. op mijn rekening worden bijgeschreven. Maar na mijn laatste belcontact met de klantenservice blijkt dat het bedrag van 1,95 euro nog niet hun bezit is. Dit kan kloppen want ik ben veranderd van bank.

Het leek mij logisch als de 1,95 euro van mijn 400 euro zou worden ingehouden en de betaling door zou kunnen gaan. Echter teamleider, mevrouw Van Gardingen, is niet genegen met mij mee te denken en houdt zich strak aan de protocollen. Zij wilde mij ook geen naam geven van een manager waarmee ik de zaak verder had willen bespreken en oplossen, iemand die meer bevoegdheden heeft dan mevrouw Van Gardingen.

Dit houdt in dat er vanaf 7 december jl. (laatste poging incasso) weer 60 dagen + 14 gerekend gaan worden om aan mij mijn eigen 400 euro terug te gaan storten met daarvan afgetrokken de 1,95 euro die ik Oxxio verschuldigd ben.

Ik kom hierdoor enorm in de financiële problemen. Ik heb de 400 euro namelijk nodig om rekeningen te betalen. Ik heb het op het moment namelijk niet echt breed.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-02-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
oxxio

nou je hebt duidelijk nog geen ervaring met oxxio.
het is een leveracier die je besteeld.
soms heb je wel eens van die dagen dat je wat anders aan je hoofd hebt en dan vergeet je weleens een rekening te betalen omdat jezelf ontzetten veel rekeningen over maak.
nou na twee dagen niet betaald te hebben ligt er een brief in jou brievenbus van das incasso bureau en dat is nog veel erger het zijn allemaal fraudeurs.
zowel oxxio als das incasso bureau hebben hun administratie niet op orde.
wij hebben zelfs meegemaakt dat wij een rekening kregen die niet van ons was.en dat van een incasso bureau.
dat kan en mag niet gebeuren.

profielfoto van Kees
Kees
10-02-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
iPad actie oplichters!

Ik kreeg een verkoper aan de deur die mij een erg mooi verhaal vertelde over de bekende iPad actie van Oxxio. Ik vroeg hem over een uurtje terug te komen en ben ondertussen even ervaringen gaan lezen op het internet. Tot mijn schrik kwam ik erachter dat de verbruikskosten vele malen hoger lagen dan andere pakketten. Zelfs zoveel hoger dat ik 2 a 3 keer de iPad met een 2 jarig abonnement zou terugbetalen.

In mijn ogen dus oplichting, want dat vermelde ze er niet bij!

Schrijf een review over Oxxio

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

NLE logo NLE
12 beoordelingen
5,8
Pure Energie logo Pure Energie
23 beoordelingen
9,1
DeltaFiber logo DeltaFiber
0 beoordelingen
10

Andere gerelateerde bedrijven

Alle subcategorieën uit deze categorie