Overkapping-plaza.nl logo

Overkapping-plaza.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Overkapping-plaza.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1849
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Overkapping-plaza.nl

Overkapping-plaza.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Overkapping-plaza.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Overkapping-plaza.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Overkapping-plaza.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Overkapping-plaza.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Overkapping-plaza.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Overkapping-plaza.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Overkapping-plaza.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
1 beoordeling
10
Somfy logo
Somfy
8 beoordelingen
6,5
Lamiwood logo
Lamiwood
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Overkapping-plaza.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Overkapping-plaza.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Overkapping-plaza.nl actief?

Overkapping-plaza.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Overkapping-plaza.nl reviews? Dan kun je naar de website van Overkapping-plaza.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie