Out at home logo

Out at home reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Out at home reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4525
Out at home logo
Website
Out at home
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Out at home

Houden je kinderen enorm veel van water? Misschien zoek je daarom naar een uitrusting om te duiken. Of je wilt nog wat speelgoed voor in het zwembad aanschaffen. Het is handig om al deze artikelen bij hetzelfde adres te bestellen. Zou het een goed idee zijn om voor Out at home te kiezen? Je was misschien toch al jarenlang van plan om voor jezelf een spa aan te schaffen. Die zie je ook in deze webshop. Of je bedenkt dat je partner zo graag een betere barbecue wilde hebben. Maar voordat je daadwerkelijk een bestelling plaatst, neem je eerst een kijkje bij recensies die al geschreven zijn over Out at home. Het handige is dat wij deze alvast voor je verzamelden. Je ziet ze hier handig op een rijtje. Bekijk ze op je gemak en beslis na het lezen van deze beoordelingen of je wel of niet bij dit bedrijf wilt bestellen.

Over Out at home

Out at home is een Belgisch bedrijf. Hun klantenkring is zeer uitgebreid en ze hebben inmiddels 15 jaar ervaring met het online verkopen van onder meer zwembaden. Hun aanbod is verder opgebouwd uit zo ongeveer alle producten die het leven buiten en in huis mooier en aangenamer kunnen maken. Bij deze winkel draait alles om kwaliteit en snelheid. Omdat ze een eigen magazijn hebben, kan alles snel geleverd worden. Dankzij de lange ervaring van dit bedrijf mag je rekenen op een deskundige selectie van de producten. Je mag er zeker vanuit gaan dat deze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Waarom kiezen voor Out at home

Out at home heeft de beschikking over een groot eigen magazijn. Alles is direct uit voorraad leverbaar. Het is natuurlijk fijn als je niet te lang op je spullen hoeft te wachten. Op de site wordt aangegeven dat de levertijd alleen iets langer is in hele drukke tijden. Het voordeel van bestellen bij Out at home is dat je zeker weet dat de producten van goede kwaliteit zijn. Deze winkel heeft namelijk al veel ervaring met zwembaden en toebehoren. Verder is het prettig om te kunnen kiezen uit een ruim aanbod. Je moet oppassen dat je niet te veel bestelt, want er is in de shop zo ontzettend veel te vinden om je leven nog aangenamer te maken. Ben je alleen op zoek naar bepaalde onderdelen, omdat je spa kapot is of omdat je toch nog een afdekzeil voor je zwembad wenst, dan kun je ook voor deze materialen terecht bij Out at home. Verder vind je op de site veel gratis advies om zo lang mogelijk met je spullen te doen en om er zoveel mogelijk plezier van te hebben. Ben je niet tevreden over de producten, dan mag je ze eventueel retourzenden. Heel handig bij dit bedrijf is tenslotte de keuzehulp die je vindt op de website. Zo vind je gemakkelijker en sneller dat zwembad of die spa die helemaal aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Is Out at home betrouwbaar?

Out at home is zeker een betrouwbaar bedrijf. Anders houd je het niet 15 jaar lang vol in deze branche. Veel klanten komen steeds weer terug bij deze winkel, dus dat bewijst dat de producten van goede kwaliteit zijn. Je profiteert als klant ook van de kopersbescherming. Als je het wilt, kun je op bijna elk moment van de dag wel direct contact hebben met een van de medewerkers. Als laatste zie je dan nog dat de reviews van andere klanten zeer goed zijn. Mensen geven aan tevreden te zijn over de snelle levering, de fijne klantenservice en de goede producten.

Klantenservice en klachten

Soms kies je bij een bedrijf voor de live chat, maar dan krijg je contact met een soort robot. Dat werkt niet altijd even prettig. Bij deze webshop heb je meteen contact met een echte medewerker. Zo is de kans een stuk groter dat je snel antwoord krijgt op je vraag. Heb je een redelijk algemene vraag, dan vind je het antwoord waarschijnlijk al heel snel bij de veelgestelde vragen. Die staan handig per onderwerp bij elkaar. Als laatste heb je dan ook nog het contactformulier dat je kunt gebruiken om vragen of klachten te melden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens iets gekocht bij Out at home? Laat dan in een recensie weten hoe tevreden jij bent. Met jouw ervaringen help je een ander om ook een goede beslissing te nemen.

Reviews over Out at home

Gerelateerde bedrijven

Vouchervandaag logo
Vouchervandaag
93 beoordelingen
7,1
EUGardencenter logo
EUGardencenter
6 beoordelingen
9,7
Prepz.nl logo
Prepz.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

4,7
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Out at home

Het bedrijf Out at home is geverifieerd door ons. De webshop Out at home is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Out at home is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Out at home maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Out at home is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Out at home. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Out at home.

Geplaatst op: 02-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters.

Je kunt niets retourneren wanneer je het hebt gekocht. Colorjet gekocht via bol.com en hij deed het niet naar behoren. Willen hem terug sturen, maar dit mag niet, omdat je hem uitgeprobeerd hebt. Je krijgt dan tips, maar dat hebben we al de eerste keer zo uitgeprobeerd, toch mag je hem niet terug sturen. Hebben hem ook niet goed verpakt ontvangen, maar ja je gelooft in het goede van de mens. Dus denk goed na voordat je iets besteld.

Geplaatst op: 22-07-2022
Laatst bewerkt op: 23-07-2022
Geschreven door: Diana K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Heb al een review gestuurd, maar de sterren zijn versprongen. Liefst alles nul sterren, maar dan kan ik niets plaatsen. Zie bericht oplichters.

Geplaatst op: 22-07-2022
Laatst bewerkt op: 22-07-2022
Geschreven door: Diana K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Out at home


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vouchervandaag logo
Vouchervandaag
93 beoordelingen
7,1
EUGardencenter logo
EUGardencenter
6 beoordelingen
9,7
Prepz.nl logo
Prepz.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Out at home een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Out at home. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Out at home actief?

Out at home is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Out at home reviews? Dan kun je naar de website van Out at home gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie