Oslo Skin Lab logo

Oslo Skin Lab reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Oslo Skin Lab reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4271
Oslo Skin Lab logo
Website
osloskinlab.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Oslo Skin Lab

Iedereen wil er mooi en jong blijven uitzien. Alleen wordt dat met de jaren wat moeilijker. Ook online vind je heel wat middeltjes om je huid te verzorgen en een jonge en gezonde uitstraling te behouden. Misschien ben je terecht gekomen op de website van Oslo Skin Lab en heb je interesse in een van hun producten. Vooraleer je online geld gaat uitgeven, ga je het beste altijd even na hoe betrouwbaar een bepaalde website of webshop is. In het geval van Oslo Skin Lab hebben we informatie over het bedrijf en hun producten verzameld en de beoordeling van klanten op een rijtje gezet. Zo hoef je zelf niet op zoek en kan je snel een weloverwogen beslissing maken.

Over Oslo Skin Lab

Oslo Skin Lab is een webshop gevestigd in Amsterdam, Nederland en dat zich richt op het aanbieden van schoonheidsproducten. De focus hierbij ligt op een holistische benadering. Dit betekent zowel innerlijke behandelingen als producten die met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zijn samengesteld.

Waarom kiezen voor Oslo Skin Lab

Het toonaangevende product van Oslo Skin Lab is The Solution, een collageen poeder dat ingenomen kan worden. Het zorgt ervoor dat je huid haar elasticiteit behoudt en er dus jonger gaat uitzien. Een gevolg ervan is dat het rimpels vermindert en ook cellulite.

Er zijn twee manieren waarop je de producten van Oslo Skin Lab kunt aankopen. Enerzijds kun je kiezen voor een losse aankoop, anderzijds via een membership. Deze laatste biedt 30% korting op alle producten en is op ieder moment opzegbaar.

Met een membership ontvang je om de vier weken een pakket dat 28 zakjes van The Solution Beauty omvat. Deze dagdoseringen zijn voldoende voor een positief resultaat. In tegenstelling tot veel andere soorten abonnementen zit je niet vast aan een minimum afname en betaal je alle leveringen pas achteraf. Wil je geen zendingen meer toegestuurd krijgen, dan volstaat een eenvoudig mailtje.

Is Oslo Skin Lab betrouwbaar?

Tegenwoordig zijn er online veel producten te vinden die beweren een effectief resultaat te bieden tegen rimpels en cellulite. Toch lijkt The Solution hier een betrouwbare optie in te zijn. Het product wordt verkocht over heel Europa met veel tevreden klanten als gevolg en het heeft al enkele awards gewonnen. Zo won het in 2021 nog de Dutch Beauty Award in de categorie Cosmeceuticals.

Klantenservice en klachten

Online producten aankopen is soms tricky. Je weet immers niet hoe goed deze zijn en kan je ze wel terugsturen? Oslo Skin Lab is eenvoudig en snel telefonisch te bereiken. Dit kan op weekdagen tussen 8.30 - 16.30 uur. Ook is het mogelijk om hen te bereiken via mail of post met je vragen en opmerkingen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je een member van Oslo Skin Lab? Of heb je al een van hun producten getest? Was je tevreden over het resultaat of viel dat wat tegen? We horen graag de ervaringen van klanten van Oslo Skin Lab en nodigen je daarbij uit om een review te schrijven over je persoonlijke ervaring met het bedrijf.

Reviews over Oslo Skin Lab

Gerelateerde bedrijven

Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
9
i-Mania logo
i-Mania
27 beoordelingen
9,4
Lensplaza logo
Lensplaza
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Oslo Skin Lab

Oslo Skin Lab is geverifieerd door ons expert team. De webshop Oslo Skin Lab bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Oslo Skin Lab lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Oslo Skin Lab. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Oslo Skin Lab is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van osloskinlab.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Oslo Skin Lab.

Geplaatst op: 07-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Oslo Skin Lab


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
9
i-Mania logo
i-Mania
27 beoordelingen
9,4
Lensplaza logo
Lensplaza
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Oslo Skin Lab een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Oslo Skin Lab. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Oslo Skin Lab actief?

Oslo Skin Lab is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Oslo Skin Lab reviews? Dan kun je naar de website van Oslo Skin Lab gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie