Optimaalwater.nl logo

Optimaalwater.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Optimaalwater.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1847
Optimaalwater.nl logo
Website
optimaalwater.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Optimaalwater.nl

Steeds meer mensen hechten waarde aan schoon drinkwater. Om daar voor te zorgen, kun je prima een beroep doen op de producten van Optimaalwater.nl. Om de producten die deze specialist aanbiedt onder de aandacht te brengen, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten eens goed doorgenomen. Op basis van deze extra informatie kun je al dan niet beslissen om ook voor Optimaalwater.nl te kiezen.

Over Optimaalwater.nl

Bij Optimaalwater.nl is men van één ding overtuigd: schoon drinkwater maak je zelf. De specialist biedt een aantal producten aan die je helpen om het water in je huis, op kantoor en op vakantie schoon te maken. En dat schoonmaken is ook gewoon noodzakelijk. Het is bekend dat de waterbedrijven veilig water tot aan je woning faciliteren. Het is aan jou om dat water zelf te filteren en wel zo lang dat alle opgeloste stoffen en ook chloor helemaal verdwenen zijn.

Waarom kiezen voor Optimaalwater.nl?

Je kiest voor de specialist omdat producten al vanaf 45 euro gratis door heel Nederland bezorgd worden, iets dat eveneens geldt voor de Benelux en Duitsland. Bestel je op een werkdag voor 20.00 uur, dan wordt dat nog dezelfde dag verzonden en bovendien biedt Optimaalwater.nl verschillende en vooral zeer veilige betaalmethoden. Uiteraard kiezen de meeste mensen voor deze specialist vanwege het uitgebreide productaanbod, producten die je kunt categoriseren in Zerowater, AQV systems, EWO waterfilters, portable filters en waterflessen.

Is Optimaalwater.nl betrouwbaar?

Het is bewezen dat je water schoner wordt als je gebruik maakt van de producten van Optimaalwater.nl. Om die reden lezen we in de reviews en ervaringen dan ook steeds dat bestaande klanten Optimaalwater.nl een zeer betrouwbare aanbieder van wateroplossingen noemen. Betrouwbaar is ook de kwaliteit van onder meer populaire producten als de ZeroWater waterkannen met TDS meter. Het merk ZeroWater wordt ook al als betrouwbaar beschouwd, niet in de laatste plaats vanwege de zeer betrouwbare filtering waarbij gebruik gemaakt wordt van metalen zoals lood. Ook betrouwbaar zijn de portable filters en de waterflessen. Het feit dat je veilig kunt betalen bij Optimaalwater.nl, bijvoorbeeld in de vorm van iDeal geeft de klant vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Mocht je nou een klacht in willen dienen of gewoon een vraag willen stellen, dan kan dat telefonisch, zoals je ook kunt kiezen voor het sturen van een e-mail. In alle gevallen zal de specialist proberen de klacht snel uit de wereld te helpen. Je kunt ook contact leggen via social media kanaal Facebook waarop Optimaalwater.nl actief is. Zowel het telefoonnummer als de het e-mail adres vind je gewoon op de website van de aanbieder.

Wil jij ook beoordelen?

Het moge ondertussen duidelijk zijn, aan beoordelingen van bestaande klanten heb je écht iets. Ze geven je geheel onafhankelijke informatie en staan vaak vol met praktische zaken over het product of dienst. Daarom willen we je een gunst vragen. Wil jij voortaan ook een beoordeling achter laten? Op die manier kun jij andere mensen ook van dienst zijn als er keuzes gemaakt moeten worden. Alvast bedankt!

Reviews over Optimaalwater.nl

Gerelateerde bedrijven

Meijers logo
Meijers
2 beoordelingen
8,5
VitaminenOpRecept logo
VitaminenOpRecept
2 beoordelingen
9,5
Vital Proteins logo
Vital Proteins
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Optimaalwater.nl

Ons team van experts heeft Optimaalwater.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Optimaalwater.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Optimaalwater.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Optimaalwater.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van optimaalwater.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Optimaalwater.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Al jaren klant

Ik bestel hier al een aantal jaar het Zerowater navulling paket. Ik ben er erg tevreden over. De site is ook erg informatief en de levereling is erg vlot. Er is verder ook nog nooit iets mis gegaan. Dus ik blijf nog wel een poos klant.

Geplaatst op: 12-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rafaël G.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Optimaalwater.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Meijers logo
Meijers
2 beoordelingen
8,5
VitaminenOpRecept logo
VitaminenOpRecept
2 beoordelingen
9,5
Vital Proteins logo
Vital Proteins
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Optimaalwater.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Optimaalwater.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Optimaalwater.nl actief?

Optimaalwater.nl is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Optimaalwater.nl reviews? Dan kun je naar de website van Optimaalwater.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie