OPR-Bedrijfskrediet logo

OPR-Bedrijfskrediet reviews, ervaringen en beoordelingen

OPR-Bedrijfskrediet reviews, ervaringen en beoordelingen
2788
OPR-Bedrijfskrediet logo
Website
OPR-Bedrijfskrediet
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen OPR-Bedrijfskrediet

Wanneer je een eigen bedrijf hebt of een functie waarbij je regelmatig te maken krijgt met allerlei soorten financieringen ben je ook wel bekend met zakelijke kredieten. Dat is heel belangrijk, want zonder goede financiering is het lastig een mooi bedrijf of project op te starten. Ben jij nou werkzaam als ondernemer of verantwoordelijk voor de financieringen binnen jouw werkgever, dan is fijn om te weten welke opties je hebt. OPR-bedrijfskrediet is een van die opties. Als je daar meer over wil weten ben je hier op de goede plek, want wij hebben de reviews en ervaringen voor jou op een rijtje gezet. Op deze manier ben je in staat om een weloverwogen keuze te maken om wel of niet met OPR-bedrijfskrediet in zee te gaan.

Over OPR-bedrijfskrediet

OPR-bedrijfskrediet, voluit ook wel OPR-bedrijfskrediet Flex, wordt aangeboden door OPR-finance BV. Dit is weer onderdeel van de financieringsgroep OPR-Finance Oy, een bedrijf dat komt uit Finland. Deze groep biedt een enorm scala aan financieringsoplossingen voor zowel consumenten als zakelijke klanten, in momenteel 5 landen in Europa. Het bedrijf bestaat alweer sinds 2005 en op dit moment wordt een markt bediend die in totaal bestaat uit ongeveer 45 miljoen mensen. Vanaf 2017 wordt er onder de naam OPR-bedrijfskrediet krediet geboden aan Nederlandse bedrijven. Hiermee was dit bedrijf een van de eerste online en alternatieve financiers puur gericht op bedrijven. Het aanbod is sindsdien steeds verder ontwikkeld en dit heeft geleidt tot het huidige hoofdproduct; OPR-bedrijfskrediet Flex. Dit is een doorlopend zakelijk krediet dat veel flexibiliteit biedt en hiermee uitstekend in weet te spelen op de wensen van de klant.

Waarom kiezen voor OPR-bedrijfskrediet?

Wat doet OPR-bedrijfskrediet nou eigenlijk allemaal? Het hoofdproduct is dus OPR-bedrijfskrediet Flex. Dit is een doorlopend zakelijk krediet, dat eigenlijk hetzelfde werkt als een rekening waarbij je tot een bepaald bedrag in het rood kunt staan. Alleen heb je hier geen bank. Wanneer je een bepaald bedrag nodig hebt kun je dit opnemen, en over dat bedrag betaal je dan de afgesproken kosten. Over het resterende bedrag dat je niet hebt opgenomen hoef je ook geen kosten te betalen. Deze ruimte blijft uiteraard wel gewoon beschikbaar. Deze manier van zakelijk krediet is enorm flexibel en daarom met name geschikt voor het werkkapitaal. Daarnaast kan je het afgesproken bedrag ook gebruiken als overbrugging. Zo kun je hiermee bij grote projecten bijvoorbeeld de BTW financieren.

Is OPR-bedrijfskrediet betrouwbaar?

Betrouwbaarheid is natuurlijk van ontzettend groot belang. Nou is dat bij elk bedrijf het geval, maar nog net een beetje meer wanneer het gaat om financiële zaken. Dat zit bij OPR-bedrijfskrediet gelukkig wel goed. Het is onderdeel van een groot en betrouwbaar bedrijf dat al behoorlijke tijd bestaat. Bovendien zijn de recensies vrijwel uitsluitend positief, over zowel het moederbedrijf als OPR-bedrijfskrediet zelf. Daarom durven we te stellen dat OPR-bedrijfskrediet kan worden gezien als betrouwbare partner. Maar doe uiteraard altijd zelf je onderzoek, te beginnen met het bekijken van reviews en beoordelingen.

Klantenservice en klachten

Wat ook erg belangrijk is wanneer we een bedrijf gaan beoordelen, is de klantenservice en de afhandeling van eventuele klachten. De eerste variabele waar we hierbij naar kijken is de bereikbaarheid. Wat in het voordeel spreekt van OPR-bedrijfskrediet is het feit dat ze een fysiek kantoor hebben in Amsterdam en hier ook te bezoeken zijn op werkdagen. Daarnaast kun je ze ook via telefoon en e-mail bereiken. Voor beiden geldt dat je alleen op werkdagen tussen 9 en 5 antwoord kan verwachten. Met de bereikbaarheid zit het dus wel goed. Ook de ervaringen over de klantenservice zijn positief, als we de recensies bekijken. Over de afhandeling van klachten kunnen we minder zeggen, omdat dit tot nu toe weinig is voorgekomen. Dat is op zich natuurlijk wel al een positief teken.

Wil jij ook beoordelen?

Het kan natuurlijk zomaar zijn dat jij ook ervaring hebt met OPR-bedrijfskrediet. Misschien heb je als ondernemer krediet bij hen afgenomen of in je functie contact gehad met het bedrijf. Het kan ook zomaar zijn dat je een negatieve ervaring hebt of met het bedrijf contact hebt gehad over een klacht. Wat je ervaring ook is, wij zouden het waarderen als je deze via een review met ons wil delen. Op deze manier helpen we elkaar bij het maken van weloverwogen keuzes, wat zeker rondom financiën van groot belang is!

Reviews over OPR-Bedrijfskrediet
Gerelateerde bedrijven
Goede Zaak logo
Goede Zaak
2 beoordelingen
9
Capitalbox logo
Capitalbox
2 beoordelingen
9
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over OPR-Bedrijfskrediet

Het bedrijf OPR-Bedrijfskrediet is geverifieerd door ons. De webshop OPR-Bedrijfskrediet is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. OPR-Bedrijfskrediet is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. OPR-Bedrijfskrediet maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

OPR-Bedrijfskrediet is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van OPR-Bedrijfskrediet. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van OPR-Bedrijfskrediet.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super makkelijk proces

Het hele proces is snel en gemakkelijk. Als u vragen of opmerkingen heeft, geven ze meteen antwoord op je problemen. Echt een top ervaring gehad en ik kom zeker terug als het moet.

Geplaatst op: 27-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mike S.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over OPR-Bedrijfskrediet
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Goede Zaak logo
Goede Zaak
2 beoordelingen
9
Capitalbox logo
Capitalbox
2 beoordelingen
9
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is OPR-Bedrijfskrediet een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over OPR-Bedrijfskrediet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is OPR-Bedrijfskrediet actief?

OPR-Bedrijfskrediet is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfsleningen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de OPR-Bedrijfskrediet reviews? Dan kun je naar de website van OPR-Bedrijfskrediet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie