Opmaatzagen.nl logo

Opmaatzagen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Opmaatzagen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1846
Opmaatzagen.nl logo
Website
Opmaatzagen.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Opmaatzagen.nl

Een klus in of rond het huis aan het uitvoeren? Dan is de kans groot dat je ergens wel een stuk hout van een specifieke afmeting nodig hebt. Bij de bouwmarkt is het vaak een utopie op professioneel op maat gezaagd hout en plaatmateriaal te halen. Wel kan je terecht bij een website als Opmaatzagen.nl. Maar valt dat wel te vertrouwen? Het spreekt voor zich dat je graag eerst even research doet naar de reviews over Opmaatzagen.nl. Wat zijn de ervaringen van echte klanten van het bedrijf? Hoe beoordelen zij het afgeleverde werk? Op deze pagina hebben wij voor jou alle reviews over Opmaatzagen.nl op een rij gezet. Zo kan jij lekker gebruik maken van de ervaringen en beoordelingen van anderen!

Over Opmaatzagen.nl

Opmaatzagen.nl is in essentie een online zagerij die gespecialiseerd is in diverse types professioneel gezaagd hout en plaatmateriaal. De webshop ontstond omdat de oprichters het idee hadden dat echte kwaliteit bij de bouwmarkt vaak niet te vinden was. En veel andere opties waren er voor de klusser niet echt. Specialistische apparatuur in huis halen om het zelf te doen kost immers een fortuin. Bij Opmaatzagen.nl gaan ze prat op niet alleen de kwaliteit van het materiaal, maar ook om de geleverde service. Bestellingen worden binnen enkele werkdagen geleverd (en voor maatwerk is dat vrij snel) en worden bovendien gratis op maat gezaagd. Op de website zelf vind je tal van filmpjes, tips, artikels, tricks en klusideetjes terug en zelfs hele DIY stappenplannen. Voor vragen kan je ook altijd bij de experts van Opmaatzagen.nl terecht. De webshop heeft een overweldigende online aanwezigheid met profielen op YouTube, Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn!

Waarom kiezen voor Opmaatzagen.nl?

Opmaatzagen.nl levert hout en plaatmateriaal van professionele kwaliteit. Je hebt hierbij keuze uit een ruim aanbod aan materialen zoals bijvoorbeeld Betonplex, MDF, Multiplex, OSB en nog veel meer. Heb je een specifiek meubelstuk in gedachten van een bepaalde maat? Dan kan je ook bij Opmaatzagen.nl terecht voor op maat gemaakte meubelstukken. Denk bijvoorbeeld aan tafelbladen, dressoirs, garderobekasten en tv meubels. Mocht je het juiste klusmateriaal voor jouw karwei nog niet in huis hebben kan je ook dit op de kop tikken bij Opmaatzagen.nl. Denk hierbij aan handzagen, houtlijm, bitsetten, etc. Een leuke service is de mogelijkheid om een sample te bestellen. Hier betaal je geen leveringskosten voor en zo weet je meteen of wat je in gedachten had ook effectief een goed idee is. Opmaatzagen.nl zaagt alles tot op de mm nauwkeurig en in de gewenste vorm. Je kiest of je een rechthoek, driehoek, cirkel of iets anders wilt en kiest vervolgens hoe jouw staal moet afgewerkt worden.

Is Opmaatzagen.nl betrouwbaar?

Opmaatzagen.nl is absoluut een betrouwbare website. Je vindt in een handomdraai de relevante bedrijfsgegevens zoals adres van de hoofdzetel, KvK-nummer en btw nummer terug op de website. Over de website gesproken: dankzij de beveiligde verbinding zijn jouw persoonsgegevens altijd veilig. Er is een klantenservice waar je terecht kunt met vragen of gewoon om advies te vragen. Daarenboven publiceert Opmaatzagen.nl ook een positieve klantenbeoordeling met heel wat goede reviews en ervaringen op hun website. Ten slotte is Opmaatzagen.nl een gecertificeerd lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Klantenservice en klachten

Staat het antwoord op jouw vraag of probleem nergens bij de veelgestelde vragen? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice. Dat kan via één van de vele social media kanalen van het bedrijf, maar ook via een mailtje of een bericht/telefoontje op WhatsApp. De klantenservice is van maandag tot vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Heb je een klacht? Dan dien je die klacht best in via het contactformulier. Uiterlijk binnen de twee werkdagen krijg ja van Opmaatzagen.nl een reactie op jouw klacht. Kom je er niet uit? Dan kan je nog altijd jouw klacht voorleggen bij de Geschillencommissie van Thuiswinkel Waarborg. Als gecertificeerd lid is iedere uitspraak van deze Geschillencommissie bindend voor Opmaatzagen.nl.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij geregeld gebruik van de diensten van Opmaatzagen.nl of bestelde ooit eens een product dat niet naar wens was afgewerkt? Werd je vlot geholpen door de klantenservice of liet dat toch te wensen over? Wat jouw verhaal ook is: wij zijn op zoek naar jouw ervaringen, beoordelingen en reviews van Opmaatzagen.nl. Pen op deze pagina jouw review neer en vertel ons waarom bestellen bij Opmaatzagen.nl wel of geen goed idee is. Zo help je een ander ook alweer een tikje vooruit.

Gerelateerde bedrijven

KunststofKozijnenGroothandel logo
KunststofKozijnenGroothandel
2 beoordelingen
9
Raamdecoratieshop.nl logo
Raamdecoratieshop.nl
2 beoordelingen
9
Valk Store logo
Valk Store
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Opmaatzagen.nl

Opmaatzagen.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Opmaatzagen.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Opmaatzagen.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Opmaatzagen.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Opmaatzagen.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Opmaatzagen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Opmaatzagen.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nonchalante levering

Order plaatsen was moeizaam en resultaat... Laat ik zeggen dat ik niet very amused ben. Gezaagd materiaal onverpakt/onbeschermd leveren? Shame on you opmaatzagen. Ik moet nogal wat beschadigingen wegwerken. En dat voor zoveel geld! Bestel hier nooit wat onberispelijk moet zijn voor je project.

Geplaatst op: 02-11-2022
Laatst bewerkt op: 02-11-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service

Er was een klein foutje in de levering aangezien er een plank was beschadigd bij het leveren. Gelukkig was dit geen probleem voor de leverancier want die heeft ons keurig netjes geholpen en heeft ons de nieuwe plank opgestuurd. Topper!

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chantal S.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Opmaatzagen.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KunststofKozijnenGroothandel logo
KunststofKozijnenGroothandel
2 beoordelingen
9
Raamdecoratieshop.nl logo
Raamdecoratieshop.nl
2 beoordelingen
9
Valk Store logo
Valk Store
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Opmaatzagen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Opmaatzagen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Opmaatzagen.nl actief?

Opmaatzagen.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Opmaatzagen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Opmaatzagen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie