Ontbijtmarkt logo

Ontbijtmarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Ontbijtmarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4610
Ontbijtmarkt logo
Website
Ontbijtmarkt
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Ontbijtmarkt

Misschien heb je het ook weleens gehoord dat het belangrijk is om te ontbijten als een vorst en te dineren als een bedelaar. Zeker de eerste maaltijd van de dag is belangrijk. Je hebt de hele nacht niets binnen gekregen en je lichaam heeft energie en voedingsstoffen nodig voor de komende dag. Wellicht heb je interesse in de producten van Ontbijtmarkt. Ook jij vindt het goed om aandacht te schenken aan het ontbijt. Zo’n webshop met allemaal producten voor deze belangrijke startmaaltijd kan dus goed van pas komen. Voordat je je eerste bestelling doet ben je eerst even benieuwd naar de beoordelingen die andere consumenten geven over Ontbijtmarkt. Is dit een betrouwbare winkel en hoe snel worden de bestellingen geleverd? Wij verzamelden reviews zodat jij snel kunt doornemen wat andere klanten over dit bedrijf vertellen. Na het lezen van de recensies kun je heel weloverwogen een beslissing nemen om hier wel of niet te kopen.

Over Ontbijtmarkt

Dit bedrijf is opgestart in 2022. Het is een initiatief van VDC-Komerz. Zij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met diverse fabrikanten. Daarom kunnen ze een ruim assortiment aanbieden onder goede voorwaarden. Een uitstekende klantenbeleving staat bij deze webshop centraal. Ze zetten zich elke dag in om hun klanten een wow-beleving te bieden als zij een pakketje ontvangen. Ontbijtmarkt gebruikt Mixxboxx als private label. Hierbij bieden ze alle topbrands aan in een verpakking met meerwaarde. Ze vinden het namelijk belangrijk om niet alleen goed te zijn voor mensen, maar ook voor de natuur. Alle verpakkingen zijn voor 100% herbruikbaar, milieubewust en duurzaam.

Waarom kiezen voor Ontbijtmarkt

Je kiest voor Ontbijtmarkt als je het handig vindt om al je benodigdheden voor het ontbijt direct bij een online shop te bestellen. Bij deze winkel kun je terecht voor ontbijtgranen, ontbijtsnacks, chocomelk en smeerpasta. Wat je ook nodig hebt, of dat nu chocomelk of smeerpasta is, je hebt veel keus. Op de site kun je makkelijk filteren. Wil je al je ontbijtproducten van een bepaald merk, dan zoek je handig op het betreffende merk. Houd jij de maaltijden het liefst zo goedkoop mogelijk, dan kun je filteren op de prijs. Een reden om te kiezen voor deze winkel is dat je spulletjes snel thuis worden bezorgd. Ook kun je al gauw profiteren van een gratis verzending. Bestel je namelijk voor 50 euro of meer, dan hoef je geen porto te betalen. Je kunt ook sparen bij deze shop. Bij elke 5 euro die je besteedt ontvang je al een punt. Deze zijn dan op een bepaald moment te gebruiken om korting te krijgen. Betalen doe je tenslotte helemaal veilig in een beveiligde omgeving.

Is Ontbijtmarkt betrouwbaar?

Ontbijtmarkt is een betrouwbaar bedrijf. Je ziet op de site een adres en ook is het duidelijk dat er heel regelmatig berichten op Facebook worden gepost. Het is mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Er zijn ook al een aantal reviews van klanten te lezen die over het algemeen heel positief zijn.

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een klacht hebt. Deze shop geeft op de site precies aan wat je moet doen als je een klacht hebt. Het is altijd fijn als je weet dat dit serieus genomen wordt. De klantenservice is goed bereikbaar via de telefoon en de mail. Ook is het mogelijk om via Facebook een berichtje te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Ontbijtmarkt? Koop je hier graag je producten voor het ontbijt? Wellicht ben je helemaal weg van een de smeerproducten van deze online winkel. Laat dan aan andere consumenten weten wat je ervaring is. Het kan natuurlijk ook dat je niet tevreden bent en dat je misschien wel een klacht indiende. Laat dan ook in een review weten hoe er op jouw klacht werd gereageerd. Mensen die voor het eerst willen kopen bij deze online shop zijn heel blij met jouw recensie. Schrijf een beoordeling en help zo een ander.

Reviews over Ontbijtmarkt

Gerelateerde bedrijven

Butlon logo
Butlon
10 beoordelingen
7,3
Body & Fit logo
Body & Fit
9 beoordelingen
4,2
Jumbo logo
Jumbo
21 beoordelingen
4,9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Ontbijtmarkt

Het bedrijf Ontbijtmarkt is geverifieerd door ons. De webshop Ontbijtmarkt is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Ontbijtmarkt is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Ontbijtmarkt maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Ontbijtmarkt is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Ontbijtmarkt te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Ontbijtmarkt.

Geplaatst op: 09-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Ontbijtmarkt


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Butlon logo
Butlon
10 beoordelingen
7,3
Body & Fit logo
Body & Fit
9 beoordelingen
4,2
Jumbo logo
Jumbo
21 beoordelingen
4,9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ontbijtmarkt een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Ontbijtmarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ontbijtmarkt actief?

Ontbijtmarkt is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ontbijtmarkt reviews? Dan kun je naar de website van Ontbijtmarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie