Onedayfashiondeals.nl logo

Onedayfashiondeals.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Onedayfashiondeals.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
894
Onedayfashiondeals.nl logo
Website
onedayfashiondeals.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Onedayfashiondeals.nl

Een groot voordeel aan online shoppen is dat je veel gemakkelijker allerhande deals op het spoor kunt komen dan wanneer je daadwerkelijk elke winkel binnen moet stappen. Ben je op zoek naar fashion aan een prijsje? Dan kan je op een website als Onedayfashiondeals.nl wel eens een deal sluiten. Maar is dat wel betrouwbaar? Op deze pagina vind je alvast reviews van echte klanten van de webshop terug. Op basis van hun ervaringen met en beoordelingen van Onedayfashiondeals.nl kan je op voorhand al een vrij goed idee vormen van waar je aan toe bent!

Over Onedayfashiondeals.nl

Onedayfashiondeals.nl is een webshop die zijn naam niet heeft gestolen. De specialiteit van de onderneming is om elke dag modedeals aan te bieden. Deze aanbiedingen zijn in de regel slechts 24 uur geldig en je betaalt tot 80% minder dan de winkelprijs. Concreet koopt Onedayfashiondeals.nl in grote hoeveelheden bepaalde producten op bij hun leveranciers waardoor ze een lage prijs kunnen rekenen aan de consument. Naast de dagdeals vind je in het assortiment van Onedayfashiondeals.nl ook weekdeals terug die vanzelfsprekend een hele week lopen. Bovenop de normale korting die je krijgt kan je ook extra korting verdienen door je in te schrijven op de nieuwsbrief. Daarmee ben je meteen ook op de hoogte van alle nieuwe deals. De levertijd bedraagt tussen de 1 en 5 werkdagen en Onedayfashiondeals.nl levert in België, Duitsland en Nederland. Een item retour sturen kan tot 14 dagen na ontvangst en betalen is mogelijk met iDeal, Mastercard, Visa, Maestro, Bancontact, American Express, PeyPal en AfterPay.

Waarom kiezen voor Onedayfashiondeals.nl?

De grootste reden om te kiezen voor Onedayfashiondeals.nl is natuurlijk het feit dat je relatief goedkoop fashion van echte A-merken op de kop kunt tikken. Om maar een paar merken op te noemen wiens kleding de revue af en toe passeert: Birkenstock, Ballin, Pierre Cardin, Vans, Timerland, Adidas en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Op de webshop zelf vind je op de homepage de topdeals van de dag terug en ook een zoekfunctie om naar een product naar keuze op zoek te gaan. Wie weet zijn er wel deals te verkrijgen. Wil je altijd op de hoogte blijven van deze deals? Dan kan je naast de nieuwsbrief ook terecht op de diverse social media kanalen van Onedayfashiondeals.nl. Zo hebben ze een Facebookpagina, een Twitter en een Instagram.

Is Onedayfashiondeals.nl betrouwbaar?

Vaak klinkt een deal te mooi om waar te zijn. Het is dan ook geen slecht idee om even na te gaan of Onedayfashiondeals.nl wel een betrouwbare website is. Op de website vind je al snel de relevante bedrijfsinformatie terug zoals bijvoorbeeld het btw nummer, het KvK-nummer en het adres van de hoofdzetel. Ook is er een beveiligde verbinding dankzij het SSL-protocol wat betekent dat je veilig kunt surfen en betalen zonder schrik te hebben voor jouw persoonsgegevens. Onedayfashiondeals.nl heeft duidelijk omschreven algemene voorwaarden en beschikt ook over een eigen klantenservice voor vragen of problemen. Ten slotte is de webshop ook aangesloten bij het bekende keurmerk Webshop Keurmerk. Dat betekent dat Onedayfashiondeals.nl voldoende duidelijk is naar de consument toe en ook de nodige garanties biedt voor levering en veiligheid. Onedayfashiondeals.nl is dan ook een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op jouw vraag niet terug bij de veelgestelde vragen? Of heb je een klacht voor Onedayfashiondeals.nl? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je op Facebook Messenger een berichtje sturen, telefonisch contact opnemen, de chatfunctie op de website gebruiken of een mail sturen. De klantenservice is geopend van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 17 uur. Stuur je een mail? Dan krijg je altijd binnen 24 uur een antwoord terug. Een klacht kan naast deze methodes ook ingediend worden bij de dienst bemiddeling van Webshop Keurmerk. Brengt dit geen zoden aan de dijk? Dan is er nog de Geschillencommissie van het keurmerk die een finale uitspraak over het hele gebeuren doet.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij soms gebruik van de diensten van Onedayfashiondeals.nl? Of heb je op een blauwe maandag ooit eens een bestelling geplaatst? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw beoordeling van Onedayfashiondeals.nl. Schrijf op deze pagina een review over jouw ervaringen met Onedayfashiondeals.nl en help een toekomstige bezoeker verder. Was de levering op tijd? Was het echt een deal? Ben je tevreden over de kwaliteit van de producten? Helpt de klantenservice je bij vragen verder?

Reviews over Onedayfashiondeals.nl
Gerelateerde bedrijven
Buythistoday.eu logo
Buythistoday.eu
1 beoordeling
8,5
Priceattack.nl logo
Priceattack.nl
1 beoordeling
8
Dealrunner.nl logo
Dealrunner.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg tevreden

Ik heb al meerdere keren kleren hier besteld en elke keer ben ik zeer tevreden erover. De levering is super snel en alles zit ook goed verpakt. Ik heb het retour beleid nog niet mee gemaakt maar ik verwacht er niks slechts van.

Geplaatst op: 20-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noor L.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Onedayfashiondeals.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Buythistoday.eu logo
Buythistoday.eu
1 beoordeling
8,5
Priceattack.nl logo
Priceattack.nl
1 beoordeling
8
Dealrunner.nl logo
Dealrunner.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onedayfashiondeals.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Onedayfashiondeals.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Onedayfashiondeals.nl actief?

Onedayfashiondeals.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dagaanbiedingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Onedayfashiondeals.nl reviews? Dan kun je naar de website van Onedayfashiondeals.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie