Offertevergelijker logo

Offertevergelijker reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Offertevergelijker reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2650
Offertevergelijker logo
Website
offertevergelijker.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Offertevergelijker.nl

Door te vergelijken kom je als vanzelf bij het voor jou beste of meest voordelige aanbieder. Op het gebied van het verbeteren van de woning, kan Offertevergelijker.nl je helpen bij het maken van vergelijkingen. Op basis van de reviews en ervaringen van mensen die al eens via Offertevergelijken hun perfecte aanbieder vonden, hebben we de belangrijkste zaken voor je op een rij gezet. Op basis daarvan kun je besluiten om ook via Offertevergelijker.nl te gaan werken.

Over Offertevergelijker

Het was ooit de intentie om vijf mensen per dag te helpen bij het vergelijken van offertes, offertes die raakvlakken hebben met het verbeteren van de woning, isoleren en stukadoren. Ondertussen echter, zijn er via dit platform al 60.000 offertes aangevraagd en heeft Offertevergelijker al zo’n 400 partners in twaalf verschillende branches. Daarmee is de honger van deze vergelijker niet gestild. Het wil in de toekomst nog meer mensen helpen om de beste keuze te maken.

Waarom kiezen voor Offertevergelijken?

Door offertes te vergelijken kom je vanzelf uit bij die regionale ondernemer met wie jij het meest voordelig zaken kunt doen. Offertevergelijker maakt het eenvoudig om de offertes met elkaar te vergelijken. Je vraagt heel simpel vrijblijvend offertes aan van bedrijven in jouw regio. Je ontdekt vervolgens al snel de verschillen, verschillen op het gebied van ervaring, de prijs van een product en de garantietermijn. Door te vergelijken maak je altijd de voor jouw specifieke situaties beste keuze. Nee, natuurlijk wordt niet alles vergeleken. Dat wat je vergelijkt, heeft steeds te maken met het verbeteren van de woning, isoleren, stukadoren, vochtbestrijding, traprenovatie en van nieuwe kozijnen tot energiebesparing.

Is Offertevergelijker betrouwbaar?

Uit de reviews en ervaringen van gebruikers van het platform komt nooit naar boven dat Offertevergelijker niet betrouwbaar is. Er wordt ook nooit getwijfeld aan de onafhankelijkheid van het platform. Er is evenmin sprake van kleine lettertjes of verborgen verplichtingen. De betrouwbaarheid kun je vaak aflezen aan de bedrijfsinformatie die een bedrijf prijsgeeft. Wat dat betreft scoort deze vergelijker ook al uitstekend. Je vindt namelijk alles over het in Vianen gevestigde bedrijf, tot aan het KvK- en BTW nummer aan toe.

Klantenservice en klachten

Klanttevredenheid. Het is een van de drijfveren van deze onderneming, die ondertussen gezien wordt als dé vergelijkingswebsite voor bouw en verbouwklussen van Nederland. Om die reden krijg je alle gelegenheid om een klacht in te dienen, mocht dat aan de orde zijn. Je kunt gebruik maken van het contactformulier op de website, je kunt ook gewoon een e-mail sturen. Omdat ook het adres van Offertevergelijker gewoon op de website staat, kun je eveneens een schriftelijke klacht indienen. Zeker weten dat Offertevergelijker er vervolgens alles aan zal doen om de klacht uit de wereld te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Niets blijkt meer waarde te hebben dan de beoordelingen van mensen die al eens gebruik hebben gemaakt van een bepaalde aanbieder of een product. De informatie is altijd op de praktijk gericht en helpt je écht bij het maken van de juiste keuzes. Nu jij dat hier zelf ervaart, vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen helpen om ook steeds de juiste keuzes te maken.

Reviews over Offertevergelijker
Gerelateerde bedrijven
DirectWonen logo
DirectWonen
2 beoordelingen
9
OntbijtjeThuis.nl logo
OntbijtjeThuis.nl
5 beoordelingen
5,6
Slimster logo
Slimster
5 beoordelingen
6,4
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Offertevergelijker

Het bedrijf Offertevergelijker is geverifieerd door ons. De webshop offertevergelijker.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Offertevergelijker is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Offertevergelijker maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van offertevergelijker.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van offertevergelijker.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Offertevergelijker.

Geplaatst op: 18-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg handig systeem

het zoeken van een offerte was erg gemakkelijk en snel. De website geeft duidelijk aan wat en hoe je het kunt doen. Je kunt gratis de offertes aanvragen wat erg fijn is. Ik ben er erg fan van!

Geplaatst op: 27-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Giel P.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Offertevergelijker
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DirectWonen logo
DirectWonen
2 beoordelingen
9
OntbijtjeThuis.nl logo
OntbijtjeThuis.nl
5 beoordelingen
5,6
Slimster logo
Slimster
5 beoordelingen
6,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Offertevergelijker een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Offertevergelijker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Offertevergelijker actief?

Offertevergelijker is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Offertevergelijker reviews? Dan kun je naar de website van Offertevergelijker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie