Octaplus logo

Octaplus reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Octaplus reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Octaplus logo
Website
Octaplus
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen Octaplus

Wil je meer te weten komen over de onderneming Ocatplus? En weten of Octaplus betrouwbaar is? Dan ben je bij deze pagina bij het juiste adres. Op deze website lees je namelijk meer informatie over de onderneming Octaplus, waarom je voor deze onderneming zou moeten kiezen, en of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook lees je ervaringen van reeds bestaande klanten van Octaplus, waardoor je in het vervolg zelf een goede beslissing kunt maken om wel of niet te kopen bij Octaplus.

Over Octaplus

Octaplus is een Belgisch energiebedrijf, dat al is opgericht in 1881. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Vilvoorde. Octaplus levert elektriciteit, aardgas, brandstof en huisbrandolie aan huishoudens en ondernemingen. Het bedrijf heeft meer dan 100.000 klanten en werkt momenteel ook aan het aanbieden van zoveel mogelijk groene energie voor haar klanten. Octaplus heeft als doel om lage prijzen aan te bieden en een optimale klantenservice te verlenen.

Waarom kiezen voor Octaplus

Ben je op zoek naar een voordelige en betrouwbare energieleverancier? Dan is een bezoek aan de website van Octaplus een aanrader. Octaplus is een energieleverancier met vele jaren ervaring en enorm veel kennis. Het bedrijf wekt zelf geen energie op, maar verkoopt deze. Hierdoor is het bedrijf onafhankelijk en neutraal. Doordat het bedrijf zelf haar energiepakketten samenstelt, kunnen ze meerdere opties bieden en zo voor elke klant het juiste pakket aanbieden. Octaplus let dus specifiek op verschillende situaties en helpen je bij het begeleiden naar de juiste oplossing.

Is Octaplus betrouwbaar?

Voodat je een abonnement afsluit online dien je altijd goed op te letten of het bedrijf betrouwbaar is. Hier hoef je bij Octaplus geen zorgen over te maken. Octaplus is een onderneming met een hoge naamsbekendheid en een brede klantenkring. Je kunt de onderneming dan ook zeker vertrouwen. Ook heeft het bedrijf een veilige website, en voldoet de website aan alle standaarden waaraan een betrouwbare website dient te voldoen. Zo gaat de onderneming veilig met jouw gegevens om en kun je op verschillende veilige manieren betalen.

Klantenservice en klachten

Indien je een abonnement afsluit is het altijd raadzaam om te kijken of het bedrijf een klantenservice heeft. Dit is bij Octaplus wel het geval. Wil je een medewerker van Octaplus spreken voor vragen, opmerkingen of klachten? Benader dan de klantenservice van Octaplus. Je kunt de klantenservice benaderen via telefonisch contact, Whatsapp, of via het online contactformulier. Ook is het bedrijf actief op verschillende sociale mediakanalen en kun je ook via deze wegen het bedrijf benaderen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Octaplus en wil je andere potentiële klanten vertellen over jouw ervaringen met het bedrijf? Schrijf dan een review en help mensen met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of geen klant te worden. Schrijf bijvoorbeeld wat je van de service van het bedrijf vindt, of je tevreden bent, en of je het bedrijf aan andere zou aanbevelen.

Reviews over Octaplus

Gerelateerde bedrijven

Sunny Cars logo
Sunny Cars
29 beoordelingen
8,3
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9
Total-tankpas logo
Total-tankpas
2 beoordelingen
8,5
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Octaplus

Het bedrijf Octaplus is geverifieerd door ons. De webshop Octaplus is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Octaplus is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Octaplus maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Octaplus is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Octaplus. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Octaplus.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Octaplus


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sunny Cars logo
Sunny Cars
29 beoordelingen
8,3
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9
Total-tankpas logo
Total-tankpas
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Octaplus een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Octaplus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Octaplus actief?

Octaplus is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tankpassen en autos.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Octaplus reviews? Dan kun je naar de website van Octaplus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie