Nuki logo

Nuki reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Nuki reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2827
Nuki logo
Website
nuki.io
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Nuki

Nuki? Voor de mensen die het niet weten, dit is een bekende producent en leverancier van slimme deursloten. Ben je nieuwsgierig of Nuki en een slim deurslot ook iets voor jou is? Speciaal voor jou hebben we een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen van mensen die al zaken doen met deze producent van slimme sloten. Op basis daarvan kun jij vast ook de juiste keuze maken en eventueel ook kiezen voor Nuki.

Over Nuki

Nuki is de ontwikkelaar van slimme deursloten. De sloten van Nuki ontgrendelen automatisch de deur als je thuiskomt en sluiten ook weer veilig af als je vertrekt. Bij Nuki werken tachtig mensen en het is Europees marktleider en de voorkeurspartner van bedrijven als Apple, Airbnb en Google. De slimme deursloten gingen ondertussen al ruim 150.000 keer over de toonbank en Nuki staat bekend als een nieuwsgierig en vooral zeer innovatieve onderneming. De slimme deursloten, ene leuke introductie van smart home overigens, zijn geschikt voor eens- en meergezinswoningen, bedrijven en ook vakantiehuizen.

Waarom kiezen voor Nuki?

Nuki levert nu al de deursloten van de toekomst en maakt het ons veel gemakkelijker. Om de deursloten te gebruiken kun je de smartphone gewoon op zak houden. Hoewel best geavanceerde deursloten, werkt het toch erg gemakkelijk met de deursloten van Nuki. Het slimme slot wordt aan de binnenkant op een bestaand deurslot gemonteerd en binnen drie minuten is het slot gemonteerd en helemaal klaar voor gebruik. Daar komen dus verder geen schroeven en boren aan te pas. Het eeuwige gezoek naar de juiste sleutel aan de sleutelbos is daarmee voorgoed verleden tijd geworden.

Is Nuki betrouwbaar?

De betrouwbaarheidsvraag is van extra belang als het gaat om de deursloten van Nuki. Je moet er immers wel op kunnen vertrouwen. Als we de gebruikers van deze sloten in de beoordelingen mogen geloven – en dat doen we- dan heb je daadwerkelijk te maken met zeer betrouwbare sloten van een bijzonder betrouwbare onderneming. Je kunt de regie overigens in handen houden door de status van het slimme deurslot op je smartphone te bekijken. Je kunt zelf toegangsrechten geven aan familie en vrienden en houdt de regie dus zelf steeds in handen. Geruststellend is ook het oordeel ”˜veilig’ dat het gezaghebbende AV-Test geeft aan Nuki. Deze erkende tester liet weten dat de sloten van Nuki voldoen aan alle veiligheidseisen en voldoende beschermd zijn tegen aanvallen van buitenaf.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk is Nuki altijd te bereiken mocht je vragen hebben of een klacht in willen dienen. Je kunt bellen met de aanbieder van slimme deursloten, je kunt ook een e-mail sturen met daarin je klacht. Lees dan wel eerst de veel gestelde vragen goed door. Ook via Facebook en Instagram kun je eenvoudig contact zoeken met Nuki.

Wil jij ook beoordelen?

Door het schrijven van een eerlijke beoordeling over een product of dienst kun jij andere mensen echt helpen bij het maken van de juiste keuze. Het kan net de doorslag geven in elk geval en daarom is het belangrijk dat we samen beoordelingen blijven schrijven. Daarom vragen we jou om vanaf nu ook standaard een beoordeling achter te laten. Je helpt er andere mensen echt mee.

Reviews over Nuki
Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Majstra logo
Majstra
2 beoordelingen
6,7
Slimmedingen.nl logo
Slimmedingen.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
6
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over Nuki

Ons team van experts heeft Nuki geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Nuki bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Nuki is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Nuki is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van nuki.io. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Nuki.

Geplaatst op: 28-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Wat een absurde en halsstarrige houding

Per ongeluk een zwarte nuki gekozen ipv een witte
binnen 5 minuten nuli gecontact.... sorry wat in proces zit kan niet worden gewijzigd, u moet eerst het product ontvangen dan terug sturen en opnieuw bestellen
Hoe kan het? Alsof het al in de post zit... echt wat een stupidity. Absoluut niet bereidwillig om eea aan te passen

Geplaatst op: 09-02-2024
Laatst bewerkt op: 09-02-2024
Geschreven door: Fred B.

5 / 10
1/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een vreselijk klote product, niet aan beginnen!

In 3 weken tijd 2 keer buitengesloten gestaan, geen service/support nummer in NL te bereiken en dure kosten gemaakt voor slotenmakers.
Nooit meer, lijkt simpel en eenvoudig, maar bij problemen sta je letterlijk en figuurlijk in de kou!

Geplaatst op: 26-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dure misleiding

Om een correct werkend smart slot van Nuki te gebruiken moet je nog een extra bridge kopen van €100,-. Dat merk je pas na installatie. Als je vooraf weet dat dit bedrag erbij komt bedenk je je misschien wel of zoek je een andere leverancier.

Geplaatst op: 02-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Han W.

6 / 10
3/5 3/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Eenvoudig in gebruik

We hebben dit slot aangeschaft voor op het kantoor bij ons. Het was super makkelijk om te installeren en het is ook erg makkelijk in gebruik. Het doet precies wat het moet doen en het is in mijn ogen ook erg veilig.

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wesley B.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Nuki
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Majstra logo
Majstra
2 beoordelingen
6,7
Slimmedingen.nl logo
Slimmedingen.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nuki een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Nuki. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nuki actief?

Nuki is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) smarthome.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Nuki reviews? Dan kun je naar de website van Nuki gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie