NuBuiten.nl logo

NuBuiten.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

NuBuiten.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1841
NuBuiten.nl logo
Website
NuBuiten.nl
Categorie
Wonen

NuBuiten.nl reviews

Een mooie blokhut of een overkapping kan een tuin al een compleet andere uitstraling geven. Evenals een mooi terras en mooie schuttingen. Vooral als deze van hout zijn gemaakt. NuBuiten.nl is zowel een online als fysieke specialist in het aanbieden en verkopen van verschillende houtsoorten en houtproducten voor in de tuin. Van blokhutten tot aan buitenverblijven en van losse panelen en balken tot aan complete schuttingen. En wil je in levenden lijve de houtproducten van NuBuiten.nl zien? Dan kun je het mooie Experience Center bezoeken!

Wie zijn NuBuiten.nl?

NuBuiten.nl is al meer dan 35 jaar de specialist op het gebied van hout en houtproducten. De hedendaagse webshop komt voort uit de traditionele houthandel, maar ze specialiseren zich tegenwoordig vooral in oplossingen voor buiten. Van schuttingen tot aan buitenverblijven en van tuinhuisjes en blokhutten tot aan terrassen. Het team van NuBuiten.nl bestaat uit een groot aantal experts die zich inzetten om klanten zowel online als in het Experience Center te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Verschillende houtsoorten

Je kunt bij NuBuiten.nl terecht voor verschillende houtsoorten. Ze maken onderscheid in tuinhout, hardhout en Douglashout. Douglashout is één van de sterkste houtsoorten die je kunt kiezen en zijn uitermate geschikt voor buitengebruik. Je kunt bij de specialist planken, balken, palen, panelen, planken en dakbeschot kopen. Daarnaast bieden zij ook alle materialen aan om het hout deskundig te kunnen monteren en af te werken. Zoals speciale schroeven en verschillende soorten beits. 

Bouw

Een tuin onder handen nemen is een grote klus en bij NuBuiten.nl vind je vrijwel alles om de klus te kunnen klaren. Van plaatwerk tot aan beton en cement en van daken en ramen tot aan bouwmaterialen en bouwhout. Welke klus je ook op de planning hebt staan, bij NuBuiten.nl kun je zowel online als in het Experience Center terecht voor deskundig advies en de juiste materialen die je nodig hebt.

Vlonders

Wil jij een mooi terras aanleggen, maar niet bestraten? Dan zijn vlonders een uitstekende keuze. NuBuiten.nl biedt verschillende soorten vlonders aan. In verschillende maten en kleuren van uiteenlopende materialen. Daaronder stevige vlonders van Douglashout.

Schuttingen

Een mooie en stevige schutting koop je eveneens bij de specialist op het gebied van het buitenleven. NuBuiten.nl biedt verschillende soorten materialen aan om een schutting mee te bouwen, maar je kunt ook een complete schutting kopen. Ga jij voor een mooi plankenscherm, een praktisch dichtscherm of toch voor een modern lamellenscherm? Je vindt het allemaal in de webshop en in het Experience Center van NuBuiten.nl.

Overkappingen

Ook voor mooie overkappingen kun je bij NuBuiten.nl terecht. Het assortiment bestaat uit verschillende overkappingen van verschillende materialen. Daaronder verschillende houtsoorten, maar je kunt ook overkappingen van aluminium bestellen. Wil je een overkapping met een glazen schuifwand of een carport? Ook dat is mogelijk wanneer je online of in het Experience Center van NuBuiten.nl winkelt.

Blokhutten

Wil jij een mooi tuinhuisje of blokhut in je tuin plaatsen? Dan ben je ook bij NuBuiten.nl aan het juiste adres! Het assortiment bestaat uit een groot aantal blokhutten en tuinhuizen van verschillende materialen en in uiteenlopende maten en prijsklassen. Ga jij voor een houten blokhut met een zadeldak of een plat dak of kies je toch voor het tuinhuis van kunststof of metaal?

Bestrating

Wil je een tuin bestraten en een mooi terras aanleggen? Naast het aanbod van mooie houten vlonders biedt NuBuiten.nl ook een groot assortiment aan in klinkers, grindplaten em -tegels en keramische tegels. Ook alle benodigdheden, zoals grond, zand en afvoerputten kun je bij de specialist aanschaffen.

Daken

Heb je benodigdheden voor een nieuw dak nodig? Of wil je het tuinhuisje in de tuin van een nieuw en mooi dak voorzien? NuBuiten.nl biedt verschillende oplossingen aan en je kunt vrijwel ieder dak bij hun kopen. Inclusief alle benodigdheden om het dak deskundig te (laten) plaatsen.

Alles voor in de tuin

Een mooie loungeset of een picknicktafel kunnen de tuin een compleet andere uitstraling geven. Of ben je op zoek naar speeltoestellen voor de kinderen of wil je een mooie buitenkeuken plaatsen? Of volstaat een mooi en goede barbecue om op de zonnige dagen een stukje vlees te bakken? Vrijwel alles voor in de tuin vind je zowel online als in het Experience Center van NuBuiten.nl. Zelfs tuinverlichting, verschillende soorten sierpotten en hangmatten vind je bij de specialist uit Hardinxveld-Giessendam. 

Experience Center met een oppervlakte van 10.000m2

Het Experience Center van NuBuiten.nl vind je in Hardinxveld-Giessendam en het assortiment van ruim 30.000 verschillende producten voor in de tuin en andere buitenprojecten vind je zowel online als in de winkel van de specialist. Het Experience Center is te bezoeken en je kunt hier niet alleen producten bekijken en inspiratie opdoen, maar ook het gesprek aangaan met een specialist die je van passend advies kan voorzien en je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Productadvies

Niet alleen in het Experience Center, maar ook op de website van NuBuiten.nl kun je passend productadvies krijgen. NuBuiten.nl spendeert veel aandacht aan het vullen van een uitgebreide kennisbank waarin alle belangrijke vragen omtrent producten en materialen worden beantwoord. Staat het antwoord dat je zoekt er niet bij? Dan kun je ook altijd per mail, telefoon of via WhatsApp contact met ze opnemen.

Is NuBuiten.nl een betrouwbaar bedrijf?

Wij denken dat NuBuiten.nl een betrouwbare webshop is. De reviews over de specialist op het gebied van het buitenleven zijn dan ook overwegend positief! In de reviews wordt vooral gesproken over de klantvriendelijkheid en hoe eenvoudig een product te bestellen is. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is bereikbaar via nubuiten.nl en beveiligd met een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat voor het webadres in de browserbalk staat. Daarnaast is NuBuiten.nl ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zijn de algemene voorwaarden zeer duidelijk. De webshop heeft ook een Thuiswinkel Waarborg keurmerk.

Is NuBuiten.nl goed te bereiken?

NuBuiten.nl is een webshop met specialisten die enorm veel kennis hebben van houtsoorten en producten voor het buitenleven. Zij kunnen je niet alleen helpen met belangrijke vragen over het bestelproces en leveringen, maar ook van advies voorzien als je hulp nodig hebt bij het inrichten van een tuin en bij bouwprojecten die buitenshuis plaatsvinden. NuBuiten.nl is tijdens openingstijden telefonisch te bereiken en je kunt ze ook altijd een e-mail sturen. Direct in contact met NuBuiten.nl? Dat kan, want via WhatsApp kun je met de specialisten chatten! Naast een deskundige klantenservice is er op de website ook een uitgebreide kennisbank aanwezig waar je de antwoord op veelgestelde vragen kunt terugvinden.

Wil jij ook beoordelen en een review schrijven?

Heb jij bij NuBuiten.nl een product aangeschaft? Zowel wij als de bezoekers van onze review website zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke review kunnen we het verhaal over NuBuiten.nl compleet maken. Terwijl de consumenten die ons platform bezoeken en op basis van jouw review een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met NuBuiten.nl. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring met NuBuiten.nl was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschrijven van hoe simpel of moeilijk het was om een product te bestellen of hoe snel de levering heeft plaatsgevonden. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review over NuBuiten.nl!

Reviews over NuBuiten.nl
Gerelateerde bedrijven
Gadgets & Trends logo
Gadgets & Trends
1 beoordeling
8,5
Tuindoek.nl logo
Tuindoek.nl
1 beoordeling
10
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Gerelateerde blogartikelen
5,4
24% zou hier weer kopen
14 beoordelingen
Onze beoordeling over NuBuiten.nl

NuBuiten.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop NuBuiten.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is NuBuiten.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via NuBuiten.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

NuBuiten.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van NuBuiten.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van NuBuiten.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Klandizie bestaat hier niet

Vanaf begin tot eind gaat alles verkeerd bij deze mensen.
Ineens deel leveringen telefoon word niet beantwoord.
Emails worden niet beantwoord!
Materialen zijn incompleet beschadigd enz
Je kan er totaal niks mee

Nooit iets kopen mensen je word bedonderd

Geplaatst op: 09-04-2024
Laatst bewerkt op: 09-04-2024
Geschreven door: Cornelis Z.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos, niet doen

Ronduit slecht; communicatie slecht, levering maar matig, hout dubieus en vooral heel veel frustratie bij ons als klant. Ze zeggen dat ze er iets aan gaan doen, maar dat gebeurd niet, vragen om een oplossing, die wordt geboden en dan toch weer niet. Kortom, wordt geen klant bij NuBuiten, het levert helaas meer ellende op en een wrange nasmaak dan dat je een blije klant bent!

Geplaatst op: 15-11-2022
Laatst bewerkt op: 15-11-2022
Geschreven door: Alexandra

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Weigert om een krom kozijn te vervangen

Ik heb een dubbele deur met kozijn van Douglas hout besteld. De levering op zich was snel en goed. Een deel van het kozijn echter was zodanig krom dat er niet mee te werken viel. Na wat moeite, afspraken werden niet nagekomen, heb ik het probleem via de e-mail uitvoerig voorgelegd. Ik werd een week lang aan het lijntje gehouden met uitvluchten en het steeds opnieuw vragen naar foto's. Ik heb driemaal foto's gestuurd waarop duidelijk te zien was dat het kozijn krom is. Ik kreeg als advies om het kozijn in de zon te leggen, dan zou het wel weer goed komen. Na dat meerdere dagen te hebben geprobeerd heb ik aangegeven dat dat niets had geholpen. Degene met wie ik contact had was Jorn, en die bleef weigeren om het kozijn, of alleen het kromme deel daarvan om te ruilen. Het is me duidelijk geworden dat hij dat vanaf het begin al niet van plan was. Het gaat hier om een ondeugdelijk product en ik zou dat aan de Geschillencommissie kunnen voorleggen. Maar dan ben je maanden verder. Ik kies er dus voor om het kromme kozijn te plaatsen en net zo lang te wrikken en schaven tot de deur er enigszins inpast. En nooit meer iets bij dit bedrijf te kopen.

Geplaatst op: 14-10-2022
Laatst bewerkt op: 14-10-2022
Geschreven door: Hans S.

7 / 10
4/5 2/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Service na aankoop 0 op 10

Wij hebben hier op site een tuinhuis gekocht nog geen jaar later komt de hout omhoog zeker nu in de hitte heb dit aangegeven maar zoals gedacht staken ze het op de wijze dat we de blokhut gelegd hebben is nogtans door een professional gedaan koop aub geen tuinhuis hij hun het hout is waardeloos echte brol kan niet tegen de warmte blijkbaar dank voor jullie waardeloze service mij zie je hier nooit meer terug iets kopen 0/10 enkel de tussenpersoon dank ik voor de snelle reactie op mijn vraag

Geplaatst op: 18-08-2022
Laatst bewerkt op: 18-08-2022
Geschreven door: Nadia M.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf
Wij hebben ontzettend spijt dat we bij dit bedrijf onze aluminium schutting gekocht hebben. Wij hebben een klap geld betaald voor spullen die bij aankoop een levertijd hadden van 4-8 werkdagen. Drie weken na de afgesproken leverweek werd een deel van onze bestelling geleverd, terwijl er met spoed (dit meerdere keren telefonisch laten weten) op gewacht werd. Geen melding van halve levering van te voren, geen sorry. Er stonden zelfs dingen op de pakbon die niet bij de levering zaten. Heel bijzonder. Inmiddels zijn we ruim 6 weken verder en nog steeds is er geen complete levering. Sterker nog, deze week zou weer een deel geleverd worden, maar gezien het vrijdag is en wij in het bezorggebied van di. en do. zitten, zijn we dus wederom zoet gehouden met een dode mus. Ronduit schandalig. Wij hebben begrip voor de situatie van ongeveer de hele wereld momenteel, dat iedereen kampt met leverproblemen en personeel te kort komt, maar dit is echt niet oke. Op de website staan alle ontbrekende items toch echt op 8-20 dagen leverdagen, doe dat dan niet. Verkoop geen dingen die je niet kunt leveren. Wij hebben meerdere keren telefonisch en per mail contact gehad, maar er gebeurd helemaal niets. Zeer slechte service, zij hebben duidelijk hun zaken niet op orde. Wij zijn inmiddels woest en zullen nooit en te nimmer meer iets bij NuBuiten kopen.

Geplaatst op: 22-07-2022
Laatst bewerkt op: 22-07-2022
Geschreven door: Sheila B.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Belooft op site veel. Komt weinig na

Na vier weken wachten en heel lang in de wacht gestaan te hebben op de telefoon eindelijk onze beloofd bestelling van 2400 euro die een levertijd had volgens site van 4 tot 11 dagen. Dus ff niet meer kopen daar

Geplaatst op: 22-06-2022
Laatst bewerkt op: 22-06-2022
Geschreven door: Ton K.

5 / 10
2/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Een bestelling gedaan waar plm 4 weken levertijd op zou zitten.
Na 6 weken geprobeerd te bellen, geen contact. Bericht gestuurd via mail, Krijg je een verhaal over problemen bij de leverancier .
Na 3maanden wachten nog 4 keer contact gehad, we bellen terug, je hoort van ons, we gaan er achter aan, en meer zulke smoesjes.
Vorige week na meer als 3 maanden wachten de spullen gekregen, nu zijn er diversen planken beschadigd.
Er staat nog steeds op de website levering plm 5 dagen.
Doe geen zaken met dit bedrijf.

Geplaatst op: 14-06-2022
Laatst bewerkt op: 21-06-2022
Geschreven door: Frans P.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat mis kon gaan ging mis.

Verkeerde leveringen, slecht bereikbaar
geen oplossingsgerichte aanpak. Kwaliteit van het tuinhuisje (Gardenas) viel erg tegen en was van slechte kwaliteit. Ik ga nooit meer bij Nubuiten kopen.

Geplaatst op: 28-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: C V.

5 / 10
4/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Rot bedrijf!!!!

. Oplichters! Waardeloos contact nadat je akkoord gaat. Niet compleet besteld en geleverd. Echt geen verstand van hout. Zij bewijzen echt dat goedkoop uiteindelijk duurkoop is!!!

Geplaatst op: 13-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 1/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf, 4 dagen levertijd onzin

9 november bestelling geplaatst, maar nog steeds niets ontvangen (17 nov).
Telefonisch contact proberen op te nemen, maar je krijgt geen klantenservice aan de lijn.
Zet dan al bedrijf geen levertijden bij artikelen. Mijn artikelen waren allen op voorraad.

Geplaatst op: 17-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob W.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel keuze

Ik heb een tijdje zitten zoeken op de website wat ik precies wilde en ik heb alles goed kunnen vinden. Alles is goed verlopen en ik ben er super tevreden mee.

Geplaatst op: 01-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bart B.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Mega slechte service

Heb 2 picknicktafels besteld na 9 dagen nog nietsgehoord en geprobeerd te bellen, echter niet bereikbaar, vervolgens een mail gestuurd waar mijn bestelling bleef, volgende dag een mail dat ze de bestelling zouden gaan pakken en dan zsm zouden leveren. Ik direct (binnen 10 sec) een mail gestuurd of de levering een paar dagen later zou plaats kunnen vinden omdat de vloeren van mijn bedrijf nat waren en moesten drogen. Vervolgens nog geprobeerd te bellen en weer niet bereikbaar. Vervolgens krijg ik een mail dat ik te laat ben en het al is ingepland en als ik er niet ben ze het wel voor de deurplaatsen (in zeer asociale bewoordingen) Uitgelegd dat mijn bedrijf dicht is en dat diefstal dan wel erg makkelijk wordt. Er was geen mogelijkheid om het te veranderen want het transport was ingepland. Ik heb van het transportbedrijf geen mail gehad terwijl dat volgens hun eigen voorwaarden wel zou moeten. Als ik het dus 3 dagen wilde verplaatsen moest ik maar weer € 150,- overmaken deed ik dat niet dan werd het geld teruggestort minus € 100,- Dit is pure oplichterij... koop er nooit meer iets en hoop dat ze deze service echt gaan verbeteren want lees een hoop gelijke gevallen.

Geplaatst op: 04-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guido S.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooie overkapping

De overkapping die wij hadden besteld werd binnen een week al geleverd. Hij kwam als een soort bouwpakket en we hebben hem gemakkelijk in elkaar gezet. Alles verliep soepel en nu gaan we er van genieten.

Geplaatst op: 21-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Melle J.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over NuBuiten.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gadgets & Trends logo
Gadgets & Trends
1 beoordeling
8,5
Tuindoek.nl logo
Tuindoek.nl
1 beoordeling
10
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is NuBuiten.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 14 beoordelingen geplaatst over NuBuiten.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 24% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is NuBuiten.nl actief?

NuBuiten.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de NuBuiten.nl reviews? Dan kun je naar de website van NuBuiten.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie