NoRRod.nl logo

NoRRod.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
NoRRod.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2375
NoRRod.nl logo
Website
norrod.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen NoRRod.nl

Ben je op zoek naar een gamingpc? Of misschien gewoon een laptop om als student al jouw taken af te kunnen werken. Eventueel nog wat randapparatuur? Dan zijn er online talloze webwinkels waar je terecht kunt. Eén van die vele webwinkels is NoRRod.nl. Ben je op zoek naar reviews over NoRRod.nl? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je reviews over, beoordelingen van en ervaringen met NoRRod.nl geschreven door echte klanten. Zo weet jij exact waar je aan begint.

Over NoRRod.nl

NoRRod.nl is een elektronicawinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van computers en toebehoren. Het team achter de webwinkel is al sinds 1992 actief in de branche en heeft dan ook al een wereld van ervaring opgedaan wat betreft de sector. Het motto van NoRRod.nl is zorgeloos genieten en de pijlers waarmee het bedrijf die slogan waar tracht te maken zijn de volgende: klantvriendelijke service, deskundig advies en scherpe prijzen. De klantenservice van NoRRod.nl staat niet enkel voor je klaar voor advies en het oplossen van vragen maar je kunt bijvoorbeeld ook jouw toestel aanmelden voor een reparatie. Wat de prijzen betreft heeft NoRRod.nl een uitgebreide outlet pagina waar je tal van producten aan een bodemprijs terug kunt vinden. Iedereen zou immers in staat moeten zijn om een stukje elektronica aan te kopen.

Waarom kiezen voor NoRRod.nl?

Bij NoRRod.nl vind je een ruim assortiment aan elektronica en toebehoren terug aan scherpe prijzen. Zo vind je bijvoorbeeld heel wat producten van topmerken als Geforece, Intel, Paradigit, HP en nog veel meer terug. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: componenten, gaming, laptops, desktops, telefonie & tablets, netwerk & opslag, randapparatuur en outlet. Ben je naar iets specifiek op zoek en vind je het niet meteen terug op de website? Dan kan je een zoekterm invullen in de zoekbalk bovenaan de website. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je betalen op drie verschillende manieren. Je kunt betalen via iDeal, met een kredietkaart (zowel Mastercard als Visa) of met PayPal. Wat de levering betreft kan je jouw bestelling al de volgende dag in huis verwachten bij bestellingen voor 23 uur 30. Daarenboven betaal je vanaf 20 euro geen verzendkosten meer. Twijfel je na jouw aankoop plots toch? Dan krijg je tot veertien dagen na ontvangst van jouw bestelling de tijd om jouw pakketje retour te sturen.

Is NoRRod.nl betrouwbaar?

NoRRod.nl zit al een geruime tijd in de business en dat alleen al zorgt ervoor dat er wel een basisniveau aan betrouwbaarheid is: er is een reputatie om kwijt te geraken; Daarnaast zijn er echter nog wel andere redenen waarom NoRRod.nl een betrouwbare website is. Zo beschikt de webwinkel over een eigen klantenservice en vind je ook tal van contactgegevens terug op de webpagina. Je vindt er het KvK nummer, het btw nummer, het adres van de hoofdzetel en zelfs een telefoonnummer. Daarenboven kan je op NoRRod.nl veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Ook is het zo dat de verbinding met de website er eentje is die beveiligd is volgens het zogenaamde SSL-protocol. Dat betekent dat jouw data veilig is voor derden en kan je zien aan het slotje in de adresbalk. Kortom: ja, NoRRod.nl is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Bij de klantenservice van NoRRod.nl vind je een ruime pagina met heel wat topics waar je vragen over kunt hebben. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Dan kan je ook direct contact met de klantenservice opnemen. Dat kan per mail of dat kan telefonisch tijdens de kantooruren. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er eens iets misgelopen is bij een bestelling. In dat geval kan je ook een klacht indienen bij de klantenservice. Dit doe je bij voorkeur per mail zodat het hele verhaal een schriftelijke neerslag heeft. Bij klachten ontvang je een ontvangstbevestiging en een inhoudelijk antwoord binnen de veertien dagen na versturen. Alternatief kan je ook een klacht indienen bij het in 2016 opgerichte ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een vaste klant bij NoRRod.nl? Of kocht je er ooit eens een stuk elektronica om het dan nooit meer te doen? In beide gevallen is jouw ervaring met NoRRod.nl van grote waarde voor toekomstige bezoekers. Schrijf op deze pagina een review over NoRRod.nl en beoordeel de webwinkel. Is de kwaliteit van de producten goed? Is de website duidelijk? Helpt de klantenservice je vlot verder? Zou je opnieuw kiezen voor NoRRod.nl?

Reviews over NoRRod.nl
Gerelateerde bedrijven
Maas Computers logo
Maas Computers
4 beoordelingen
7,8
Kabelmaxx logo
Kabelmaxx
1 beoordeling
9
Caiway logo
Caiway
5 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Alles netjes in huis

Ik had gister avond na 9 uur nog een laptop besteld van de outled. Deze was de volgende dag al in huis voor een super scherpe prijs. Ik had 2 uur na de bestelling al een track and trace code en binnen 24 uur was alles binnen.

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Floor P.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over NoRRod.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Maas Computers logo
Maas Computers
4 beoordelingen
7,8
Kabelmaxx logo
Kabelmaxx
1 beoordeling
9
Caiway logo
Caiway
5 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is NoRRod.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over NoRRod.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is NoRRod.nl actief?

NoRRod.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer , elektronica en telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de NoRRod.nl reviews? Dan kun je naar de website van NoRRod.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie