Nike logo

Nike reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Nike reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Nike logo
Website
nike.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Nike

Een juiste beslissing hoef je gelukkig niet alleen te maken. Je steunt op de schouders van zij die je voorgingen. Om je te helpen de bomen door het bos te zien - en erdoor te lopen - hebben wij de reviews van Nike op een rij gezet. Je ontdekt Nike’s brede waaier aan mogelijkheden en leest levensechte ervaringen, waarmee je een weloverwogen keuze kunt maken.

Over Nike

Nike staat bekend als wereldwijde, kwalitatieve sportfabrikant. Bij je zoektocht naar sportuitrusting doet Nike ongetwijfeld meerdere bellen rinkelen. Het kenmerk bij uitstek is niets meer en niets minder dan de Swoosh; het logo waaraan je Nike onmiddellijk herkent. Omstreeks 1964 richtten grondleggers Bill Bowerman en Phil Knight BRS - Blue Ribbon Sports - op; vanaf 1972 stond het gekend als Nike en tenslotte transformeerde het in 1978 naar Nike, Inc. De Griekse godin van de overwinning, Nikè, droeg haar steentje bij. Vandaag de dag draait Nike ettelijke miljarden omzet op jaarbasis en op wereldwijd niveau rekenen ze op de gebundelde krachten van maar liefst 80.000 à 100.000 werknemers.

Waarom kiezen voor Nike?

Met een collectieve samenwerking vanuit jarenlange expertise, enthousiasme én daadkracht maakt Nike wel degelijk het verschil. Nike levert een scala aan sportuitrusting en accessoires en dit reeds sinds talrijke decennia. Producten worden verkocht onder ultieme merknamen, waaronder Air Jordan, Nike Air Max, Nike Golf én Team Starter. Nike werkt daarnaast overkoepelend - ook Converse en Hurley behoren tot Nike’s gamma. Nike gaat op innovatieve wijze te werk en zorgt te allen tijde voor duurzame, stijlvolle en luxueuze producten. Men draagt zorg voor je lichamelijk welzijn; Nike’s materialen beperken blessures tot een absoluut minimum. Uitrusting vind je in werkelijk alle geuren en kleuren terug - met personaliseerbare trainingsschoenen kom je uniek de hoek uit gerend.

Is Nike betrouwbaar?

Wanneer je binnen je omgeving rondvraag doet naar Nike’s betrouwbaarheid, zul je ongetwijfeld een resolute tevredenheid vaststellen. Bij Nike vindt werkelijk iedereen zijn of haar gading en dit zowel voor het jonge als oudere publiek. Er trendy uitzien is dan ook helemaal niet leeftijdsgebonden. Met Nike sta je hoe dan ook bruisend in het leven. Je vindt Nike vrijwel overal terug - ook binnen sociale media helpen ze je binnen een mum van tijd verder. Je scrollt er door het nieuwste aanbod en je wordt voortdurend geïnspireerd voor je opkomende trainingsessies. De algehele voldoening bij huidige klanten spreekt boekdelen en is er dan ook niet zonder reden. Wanneer je een Nike-winkel op locatie bezoekt, word je met een glimlach van experts verdergeholpen. Zij maken je gekend met het gamma en verschaffen advies waar gewenst. In veel winkels vind je een loopband terug - hiermee test je je trainingsschoenen voor aanvang van dagdagelijks gebruik. Verzeker jezelf en je benen van een actieve levensstijl met het brede aanbod dat Nike te bieden heeft.

Klantenservice en Klachten

Dankzij een gespecialiseerd team word je bij Nike nauwkeurig ondersteund. Heb je vragen, bemerkingen of suggesties? Wens je verdere duiding omtrent het beleid inzake retour, verzending, product- en dienstspecificaties, Nike Membership en meer? Nike is doorlopend bereikbaar via een online chatsysteem - deze raadpleeg je van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot en met 21:00. Op zaterdag sluit de chatbox om 18:00. Telefoneren is ook mogelijk en dit volgens dezelfde uurregeling, het nummer staat op hun website. Raadpleeg de Store Locator via hun website en vind je dichtstbijzijnde Nike Retail Store terug. Wens je een klacht neer te leggen? Aarzel niet en contacteer Nike Inc. vandaag nog voor een oplossing. Zij verwijzen je waar nodig door naar een geschikte contactpersoon. Deze kan je op zijn beurt van A tot en met Z verderhelpen. Je rekent hierbij op een voortdurende opvolging van je (hulp)vraag, alsook het naleven van vooropgestelde kwaliteitsnormen.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven kreeg je reeds een helder beeld van waarvoor Nike juist staat. Je kreeg een kijkje binnen een beoordeling van zij die reeds gekend zijn met het merk. Op deze manier maak je een weloverwogen, doordachte beslissing. Wil je anderen helpen bij het afwegen van hun keuze? Fantastisch! Laat gerust een eigen beoordeling achter.

Reviews over Nike

Gerelateerde bedrijven

Zeeman logo
Zeeman
2 beoordelingen
9,5
Sneakers.nl logo
Sneakers.nl
2 beoordelingen
9
Ilse Jacobsen logo
Ilse Jacobsen
2 beoordelingen
10
8
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Nike

Het bedrijf Nike is geverifieerd door ons. De webshop nike.com is al sinds 1995 een betrouwbare partij om te bestellen. Nike is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Nike maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Nike is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van nike.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niks op aan te merken

De service is erg goed. Ik heb meerdere bestellingen gedaan en een aantal dingen terug gestuurd die niet pasten. Het geld wordt dan ook binnen een paar dagen terug gestort. Zeker een aanrader dus.

Geplaatst op: 26-04-2021
Laatst bewerkt op: 29-06-2021
Geschreven door: Anouk Z.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Retour proces duurt al 9 weken

9 Weken geleden 3 paar schoenen retour gestuurd. 7 weken geleden in een traject gegaan omdat nike beweerd geld terug gestort te hebben. Werd mij gevraagd bank afschriften op te sturen van juni en juli, echter vond ik dit niet gepast, meerdere malen aangegeven dat ze dat niet mogen vragen na aandringen en bank te hebben gebeld, bank gegevens laten zien met zoekvraag Nike. Dit was volgens hun niet voldoende en moest in totaliteit laten zien, 5 weken geleden nog niks gehoord en tot op heden nog geen geld ontvangen. Ik raad nike aan mocht je dit bij een andere winkel/ webshop kopen. Nike zelf is bar slecht te bereiken. Nederlands personeel hebben ze veelte weinig, wachttijden zijn minimaal 12 minuten en uiteindelijk krijg je standaard een engelstalige aan de telefoon.

Geplaatst op: 03-09-2021
Laatst bewerkt op: 06-09-2021
Geschreven door: Rian S.

6 / 10
3/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Nike


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Zeeman logo
Zeeman
2 beoordelingen
9,5
Sneakers.nl logo
Sneakers.nl
2 beoordelingen
9
Ilse Jacobsen logo
Ilse Jacobsen
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nike een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Nike. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nike actief?

Nike is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Nike reviews? Dan kun je naar de website van Nike gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie