Neztar.nl logo

Neztar.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Neztar.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2179
6,3
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Neztar.nl

Neztar.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Neztar.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Neztar.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Neztar.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Neztar.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Neztar.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Neztar.nl.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters

bestelling geplaatst -> aangekregen -> bleek defect -> contact opnemen via telefoon -> spaans telefoonnr -> contact in het engels via mail -> beantwoord met je moet voor garantie bij Babyliss zijn .... bij babyliss -> je moet voor garantie bij verdeler zijn .... terug via mail contact opgenomen -> zonder resultaat ... consumentenbond geraadpleegd bleken oplichters te zijn, niet meer traceerbaar en ik ben "trotse" eigenaar van een defect apparaat !!!

Geplaatst op: 16-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tine

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedrog

Erg dat je in deze corona tijd ook nog bedrogen wordt, ik heb 1 maand geleden gekocht, en niet gekregen. Het telefoonnummer dat ik vind is Spaans en steeds bezet.
Ook via de mail krijg ik geen antwoord.
Ik heb net 5 maand verplicht zonder werk gezeten, en zie nu mijn spaarcentjes gestolen worden. Zeer triest

Geplaatst op: 26-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Annick W.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Neztar.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Salontopper logo
Salontopper
4 beoordelingen
9,8
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
2 beoordelingen
9
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Neztar.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Neztar.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Neztar.nl actief?

Neztar.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Neztar.nl reviews? Dan kun je naar de website van Neztar.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie