Newpower logo

Newpower reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Newpower reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2844
Newpower logo
Website
np-energy.eu
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Newpower

Als je plannen hebt om met behulp van zonnepanelen te besparen op je energierekening dan zou je zaken kunnen doen met Newpower. Om inzichtelijk te krijgen wat Newpower voor je kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis daarvan kun je beslissen om ook zaken te doen met Newpower.

Over Newpower

Newpower is van oorsprong een Zwitserse onderneming. Het ontwikkelde zonnepanelen die op een ongecompliceerde en economische manier gratis en op milieuvriendelijke wijze zonne-energie beschikbaar stelt aan particulieren. Newpower ontwerpt en implementeert bovendien steeds opnieuw innovatieve energieproducten van de hoogste standaard voor de industriële en technologische sector.

Waarom kiezen voor Newpower?

Newpower biedt de Home Solar Set, een plug & play zonnepanelen systeem. Dat staat vooral voor gebruiksgemak, want alleen al door de stekker in het stopcontact te doen begin je met het opwekken van je eigen zonne-energie. De Home Solar Set is geschikt voor op elk plat dak en je kunt de set al bestellen vanaf twee panelen. De producten zijn betrouwbaar en veilig en ook vanuit prijstechnisch opzicht is het verstandig voor Newpower te kiezen. Het biedt namelijk simpelweg de beste prijs in de markt. Bij Newpower krijg je een vaste korting en worden de producten altijd zeer snel geleverd. Ook de eenvoud van het systeem is een reden om juist voor Newpower te kiezen. Kwestie van de stekker in het stopcontact doen en het energie besparen begint. Je kunt overigens kiezen uit twee varianten: de portrait opstelling, het paneel staat dan rechtop, of de landscape opstelling. In dat laatste geval is sprake van een liggend paneel.

Is Newpower betrouwbaar?

Uit de reviews en ervaringen blijkt dat je met Newpower te maken hebt met een zeer betrouwbare partner. Afspraak is afspraak bij Newpower. Ook de Home Solar Sets die je koopt zijn veilig en betrouwbaar, zo lezen we in de beoordelingen. Ook de belofte dat je gemakkelijk kunt werken met dit systeem blijkt in de praktijk te kloppen. Koop je een set, dan krijg je twee panelen van 300 Wp, een micro-omvormer met een geïntegreerde wifimeter en alle benodigde isolatiematerialen. Zo kun je dus ook daadwerkelijk meteen aan de slag met je Home Solar Set.

Klantenservice en klachten

Hoewel het simpel werken is met Newpower, kan er uiteraard altijd een keer iets mis gaan. In dat geval kun je een klacht indienen. Dit kun je schriftelijk doen, het adres van Newpower vind je gewoon op de website. Je kunt daarnaast gebruik maken van het contactformulier of gewoon een e-mail met je klacht sturen. Bellen kan uiteraard ook. Voor je dat doet is het overigens verstandig om eerst de veel gestelde vragen goed door te nemen. Newpower is actief op onder meer Facebook en LinkedIn. Ook via die kanalen kun je dus contact leggen met Newpower.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen heeft baat bij de beoordelingen van mensen die al gebruik maken van een product of dienst. Het is vooral praktische informatie en die informatie helpt je bij het nemen van de juiste beslissing. Daarom willen wij je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Het is maar een kleine moeite en je doet er andere mensen een groot plezier mee als die lastige keuzes moeten maken.

Reviews over Newpower

Gerelateerde bedrijven

Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
2 beoordelingen
9
KunststofKozijnenGroothandel logo
KunststofKozijnenGroothandel
2 beoordelingen
9
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,6

Gerelateerde blogartikelen

7
40% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Ervaringen met Newpower

Newpower is geverifieerd door ons expert team. De webshop Newpower bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Newpower lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Newpower. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van np-energy.eu is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van np-energy.eu te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 04-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloze service

Ongelooflijk hoe lang ze aan het lijntje houden! Elke maand komt er 35% bij dus ik vermoed dat ze het daarvoor doen!

Geplaatst op: 16-11-2022
Laatst bewerkt op: 16-11-2022
Geschreven door: Stefan W.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onmogelijk om in contact te komen met Newpower

Onlangs een set zonnepanelen besteld bij Newpower. Hierover een vraag gesteld maar het is onmogelijk om contact te krijgen met het bedrijf. Ik zou graag panelen bij willen bestellen maar dat wordt kennelijk onmogelijk zonder extra verzendkosten te betalen. Meerdere emails geschreven danwel via het online contact formulier. Maanden geleden ook al eens een mail gestuurd maar daar tevens nooit antwoord op gekregen. Levertijden zijn mij ook onbekend. Heel jammer. De site heeft een mooie uitstraling en de producten lijken me solide. We blijven in afwachting.

Geplaatst op: 04-10-2022
Laatst bewerkt op: 04-10-2022
Geschreven door: Marc T.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Door drukte en mijn vakantie verliep de levering in 3 series en duurde ruim 1 maand.

Na vele e-mails werd alles keurig geleverd, dank Imke voor je inzet. (super}

Geplaatst op: 06-07-2022
Laatst bewerkt op: 06-07-2022
Geschreven door: Pierre R.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Niets ontvangen

3 sets besteld en betaald. Meermaals is er aangegeven dat het VOOR 15 mei geleverd zou worden. Eerder een review geplaatst over de levering. Dit vonden ze niet juist omdat het echt voor 15 mei geleverd zou worden. Hierop heb ik de eerdere review verwijdert. Maar helaas zijn ze de beloftes niet nagekomen. Niets ontvangen, ook geen bericht van de transporteur wanneer het geleverd zal worden. Ze geven telkens aan dat ze nog het enige bedrijf zijn dat wel kan leveren in deze tijd, maar dat geloof ik niet meer

Geplaatst op: 15-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob N.

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Handige set

Super handige set. Ook voor de mensen die wat meer onhandig zijn. De klantenservice is heel snel en helpt je met al je vragen. Het is ook fijn dat als je een bewoner bent dat je dat een steentje kunt bijdragen aan het milieu.

Geplaatst op: 05-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daphne B.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Newpower


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
2 beoordelingen
9
KunststofKozijnenGroothandel logo
KunststofKozijnenGroothandel
2 beoordelingen
9
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Newpower een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Newpower. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Newpower actief?

Newpower is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen en smarthome.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Newpower reviews? Dan kun je naar de website van Newpower gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie