Newpower logo

Newpower ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 9,0
Bezoek de website
Newpower logo
Newpower ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 9,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
1 beoordelingen
9
5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
8
8
8

Gerelateerde bedrijven

Werkgoed logo Werkgoed
0 beoordelingen
10
Vloerverwarmingfabriek.nl logo Vloerverwarmingfabriek.nl
0 beoordelingen
10
Vloerverwarmingzelfleggen.nl logo Vloerverwarmingzelfleggen.nl
1 beoordelingen
9

Reviews en ervaringen Newpower

Als je plannen hebt om met behulp van zonnepanelen te besparen op je energierekening dan zou je zaken kunnen doen met Newpower. Om inzichtelijk te krijgen wat Newpower voor je kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis daarvan kun je beslissen om ook zaken te doen met Newpower.

Over Newpower

Newpower is van oorsprong een Zwitserse onderneming. Het ontwikkelde zonnepanelen die op een ongecompliceerde en economische manier gratis en op milieuvriendelijke wijze zonne-energie beschikbaar stelt aan particulieren. Newpower ontwerpt en implementeert bovendien steeds opnieuw innovatieve energieproducten van de hoogste standaard voor de industriële en technologische sector.

Waarom kiezen voor Newpower?

Newpower biedt de Home Solar Set, een plug & play zonnepanelen systeem. Dat staat vooral voor gebruiksgemak, want alleen al door de stekker in het stopcontact te doen begin je met het opwekken van je eigen zonne-energie. De Home Solar Set is geschikt voor op elk plat dak en je kunt de set al bestellen vanaf twee panelen. De producten zijn betrouwbaar en veilig en ook vanuit prijstechnisch opzicht is het verstandig voor Newpower te kiezen. Het biedt namelijk simpelweg de beste prijs in de markt. Bij Newpower krijg je een vaste korting en worden de producten altijd zeer snel geleverd. Ook de eenvoud van het systeem is een reden om juist voor Newpower te kiezen. Kwestie van de stekker in het stopcontact doen en het energie besparen begint. Je kunt overigens kiezen uit twee varianten: de portrait opstelling, het paneel staat dan rechtop, of de landscape opstelling. In dat laatste geval is sprake van een liggend paneel.

Is Newpower betrouwbaar?

Uit de reviews en ervaringen blijkt dat je met Newpower te maken hebt met een zeer betrouwbare partner. Afspraak is afspraak bij Newpower. Ook de Home Solar Sets die je koopt zijn veilig en betrouwbaar, zo lezen we in de beoordelingen. Ook de belofte dat je gemakkelijk kunt werken met dit systeem blijkt in de praktijk te kloppen. Koop je een set, dan krijg je twee panelen van 300 Wp, een micro-omvormer met een geïntegreerde wifimeter en alle benodigde isolatiematerialen. Zo kun je dus ook daadwerkelijk meteen aan de slag met je Home Solar Set.

Klantenservice en klachten

Hoewel het simpel werken is met Newpower, kan er uiteraard altijd een keer iets mis gaan. In dat geval kun je een klacht indienen. Dit kun je schriftelijk doen, het adres van Newpower vind je gewoon op de website. Je kunt daarnaast gebruik maken van het contactformulier of gewoon een e-mail met je klacht sturen. Bellen kan uiteraard ook. Voor je dat doet is het overigens verstandig om eerst de veel gestelde vragen goed door te nemen. Newpower is actief op onder meer Facebook en LinkedIn. Ook via die kanalen kun je dus contact leggen met Newpower.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen heeft baat bij de beoordelingen van mensen die al gebruik maken van een product of dienst. Het is vooral praktische informatie en die informatie helpt je bij het nemen van de juiste beslissing. Daarom willen wij je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Het is maar een kleine moeite en je doet er andere mensen een groot plezier mee als die lastige keuzes moeten maken.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Newpower

profielfoto van Daphne B.
Daphne B.
05-06-2021
9 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Handige set

Super handige set. Ook voor de mensen die wat meer onhandig zijn. De klantenservice is heel snel en helpt je met al je vragen. Het is ook fijn dat als je een bewoner bent dat je dat een steentje kunt bijdragen aan het milieu.

Schrijf een review over Newpower

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Werkgoed logo Werkgoed
0 beoordelingen
10
Vloerverwarmingfabriek.nl logo Vloerverwarmingfabriek.nl
0 beoordelingen
10
Vloerverwarmingzelfleggen.nl logo Vloerverwarmingzelfleggen.nl
1 beoordelingen
9